sobota 22. prosince 2012

Project 20 Pan III. + výherce Giveaway

Dalších šest produktů vypotřebovaných. Tímto jsem pokořila Project 20 Pan:) Díky projektu jsem se opravdu krotila v nákupech a za tu dobu navštívila drogerii jen párkrát, abych nakoupila pouze to nejnutnější. Už nekupuju zbytečnosti, šetřím svou peněženku, už se jen tak lehce nanadchnu pro nějaký kosmetický produkt, který vidím na Vašich blozích a nezbytně ho musím mít taky:-D Strašně mě bavilo pozorovat, jak obsah v lahvičkách mizí:) Určitě u tohoto konceptu zůstanu a budu i nadále spotřebovávat "patlátka" ze svých zásob.



1. Saloos růžový bio regenerační obličejový olej
O tomto produktu jsem se už zmiňovala tady v recenzi všech mých "saloosích" miláčků. Je to opravdu perfektní věc a nikdy bych nevěřila, že najdu zalíbení v jakýchkoliv olejových přípravcích. Většinou jsem si jej nanašela na noc. Pleť je po něm krásně vyživená a hladká. Navíc ta vůně je naprosto okouzlující. Určitě si ho pořídím znovu. 20 ml stojí cca 130 Kč.


2. Maybelline Illegal Length Waterproof Mascara
Tuto řasenku jsem si kupovala speciálně kvůli letní dovolené. Podrobila jsem ji těm nejzátěžovějších testům a odolná vůči slané vodě je opravdu na jedničku. Pak ležela nějakou tu dobu v kosmetické taštičce, protože mám doma více rozdělaných řasenek. Nedávno jsem se k ní zase vrátila a konečně ji dopotřebovala. Její kartáček je klasický, s různě dlouhými štětinkami. Ve složení jsou malá čtyřmilimetrová vlákna, která řasy prodlouží a zahustí. S výběrem řasenek většinou nemám problém, protože mé řasy jsou dlouhé a zdravé. Ale musím říct, že tuto bych si klidně koupila znova. Stojí zhruba 150 Kč.


3. Bioderma Sébium H20 micelární voda
Micelárky od Biodermy není třeba moc představovat:) I mě si tento produkt získal. Recenzi jste si již mohli přečíst zde. Momentálně mám doma variantu Sensibio, takže micelárkám zůstávám věrná:)


4. G.U.M Original White bělící zubní pasta
Další skvělý produkt. Pastu jsem intenzivně používala ještě před bělením zubů Crest páskami a musím říct, že zuby vybělila. Pasta je určena k obnově přírodní bělosti zubů. Po jejím použití neočekávejte holywoodský úsměv, ale zbaví Vás zabarvení zubů od pití kávy či kouření cigaret. Stačí ji opravdu pidi množství, perfektně pění, takže vydrží opravdu dlouho (mě vydržela půl roku). Pastu koupíte v Profimed za 190 Kč.


5. Lee Stafford Poker Straight suchý šampon
Další produkt ze sortimentu Profimed. Byl to můj první suchý šampon ve spreji. Měla jsem ho doma opravdu dlouho, používala jsem ho souběžně s několika jinými dalšími, protože 300 Kč za suchý šampon je celkem dost, tak jsem si jej šetřila:) Měla jsem klasickou verzi, protože v té době, kdy jsem si jej kupovala ještě neexistovaly varianty pro světlé nebo tmavé vlasy. Moc se mi líbí jeho vůně, která je celkem silná, možná až pánská. I přes tu úžasnou vůni si jej už nejspíš nekoupím, protože 300 Kč za suchý šampon je hodně a stejně jsem už objevila lepší:)


6. AveWoman Satin Brown gel na holení
Sice mám doma epilátor, ale jsem slaboch a radši používám gel a holítka:) Tento gel na holení si mě naprosto získal. Obsahuje výtažky z kávy a já jako milovník silného espressa tuto vůni naprosto zbožňuji. Neříkám, že voní jako černá káva, ale něco mezi kávou a kakaem tam cítím:) Gel na holení je určen pro suchou pokožku, obsahuje elastin a makadamiový olej. Baví mě i jeho konzistence, která je tak akorát, ani vodová a ani moc tuhá, takže pokožku pokryje dostatečnou vrstvou pěny a zároveň neucpe žiletku. 150 ml pořídíte za opravdu směšnou cenu 60 Kč (v drogerii Rossmann). Budu kupovat nadále, protože je to opravdu skvělý parťák na holení:-D



A teď k vítězi giveaway...Všem Vám moc děkuji, že jste se zúčastnili. Výherce ale může být jen jeden a tím je Michaela.

Ti, co nevyhráli a přesto by chtěli svým mazlíčkům pořídit svítící obojek, tak mohou využít 10% slevy na nákup na www.svitici-obojky.eu, pokud jako slevový kód uvedou BLOGGER. Příští týden bude mít tento blog druhé narozeniny, takže se můžete už za pár dní těšit na další giveaway:)

3 komentáře:

  1. vítězce gratuluju :) a hezké recenze, s žádným produktem nemám zkušenosti a dost přemýšlím o nějakém suchém šamponu..

    OdpovědětVymazat
  2. Gum je moja najoblubenejsia pasta na zuby:)!

    OdpovědětVymazat