pátek 9. listopadu 2012

Project 20 Pan II.

Po dnešku do kasičky přibylo 400 Kč a to za 8 těchto vypotřebovaných produktů. Musím říct, že díky tomuto soukromému projektu jsem se opravdu uskromnila v neřízených nákupech kosmetiky. Za minulý měsíc jsem byla v drogerii jen 4krát, z toho 3 návštěvy byly jen z důvodu nákupu zdravých potravin v dm drogerii. Přiznám se, poslední návštěva byla čistě za účelem nákupu jednoho produktu - essence krému na ruce ze zimní limitky. I přesto, že krémů na ruce mám doma pár rozdělaných, tak tuto limitku jsem si nemohla nechat ujít, protože z té loňské jsem si pořídila všechny tři krémy a byly skvělé. Své nákupčí vášně jsem ale zkrotila a koupila jen jeden. No, jinak jsem během toho měsíce udělala ještě jeden nákup, dokonce virtuální, u Plum. Ale objektem nákupu byly jen dva produkty, z nichž jeden byl naprosto nezbytný. Víc neřeknu, ale brzy se těšte na recenzi:) Teď zpátky k vypotřebovaným produktům...


1. toaletní voda Chupa Chups Love Trap
Nesmějte se, tímhle se opravdu nevoním každý den. Několik let už kupuji pouze vůně a parfémy od věhlasných návrhářů:) Tohle byl ještě pozůstatek (hodně starých) středoškolských zásob. Toaletku jsem měla už poloprázdnou, roky ji nepoužívala, ale bylo mi líto ji vyhodit a tak jsem si ji vzala do práce jako takovou nouzovku. Ale voní krásně, trošku mi připomíná profláklý Light Blue od Dolce&Gabbana. Myslím si, že tahle vůně je skvělou alternativou pro mladé dívky, které nechtějí utrácet peníze za "značkové" parfémy.

2. essence ochranný balzám na ruce Vanilla apple pie
Tak to je jeden z výše zmiňovaných essence krémů na ruce. Tenhle je z loňské zimní limitky. Tyhle krémy jsou vážně skvělé. Neříkám, že nějak ohromně hydratují, ale ruce na určitou dobu zvláční a přitom nejsou příliš mastné. A navíc skvěle voní, tenhle po jablečno-vanilkovém koláči:) Bonusem je více než příznivá cena, 35 Kč za 75 ml.

3. Nivea zpevňující sérum proti celulitidě
Přiznám se, že "patlátka" na celulitidu kupuju. Asi to jsou vyhozené peníze, ale za ten placebo efekt mi to stojí:-D I když díky ustavičným diskuzím s mamkou, že vyhazuju peníze za blbosti a že příliš věřím reklamám, jsem se v nákupech těchto produktů uskromnila a teď spíš spotřebovávám nasyslené produkty:) Toto sérum bylo fakt skvělé. Obsahuje koenzym Q10 a L-Carnitin. Kůže po něm byla krásně vyhlazená a provoněná po citrusech. Koupila jsem ho v akci v Tescu za 120 Kč, plných 240 Kč bych za něj ale nedala.

4. Rimmel pudr Stay Matte, odstín 004 Sandstorm
Tenhle pudr jsem si pravidelně kupovala několik let a ještě mám doma dvě načatá balení. Teď už mám jiného pudrového miláčka (někdy Vám ho tady ukážu), ale tenhle bude i nadále patřit mezi mé oblíbené. Myslím si, že není potřeba ho sáhlodlouze představovat, protože v blogosféře je zrovna tenhle docela známý a oblíbený. Stojí cca 150 Kč.

5. Avon Planet Spa hydratační pleťová maska s olivovým olejem
Další pozůstatek z "avoňácké mánie". Řadu Planet Spa mám moc ráda a ještě mám doma docela slušné zásoby jak pleťových masek, tak tělových másel. Tato maska je gelové konzistence, příjemně chladí a skvěle vyživuje pleť. Nechávám ji klidně působit přes celou noc, pleť je ráno krásně vyživená a hydratovaná.

6. LipSmacker balzám na rty, Fanta Strawberry
Tyhle balzámy naprosto miluju a žádné jiné už nehodlám kupovat. Kupuju je rovnou po sadách, jeden tak vyjde výhodněji. Některé příchutě mám méně ráda, jiné zase bezmezně miluju. Tato jahodová Fanta patří mezi ty milované:-D Balzámy kupuju v Claire´s.

7. Green Line oční odličovač
Tenhle dvoufázový odličovač očního makeupu jsem kdysi dostala zdarma jako dárek k nějakému pleťovému krému, už ani nevím jakému:-D Musím říct, že byl dobrý, poradil si i s voděodolnou řasenkou.

8. Klorane suchý šampon s ovesným olejem
Suchých šamponů mám docela velkou spotřebu. Protože mám vlasy s rychle se mastícími kořínky, tak jej používám i několikrát do týdne. Mám vlasy do půli zad a vzhledem k tomu, že nepoužívám fén, tak by mě každodenní čekání na uschnutí dlouhých vlasů nebavilo, tak mezi mytím tento problém řeším právě suchým šamponem. Preferuji ty ve spreji. Večer než jdu spát, tak nastříkám suchý šampon na kořínky, přes noc se vlasy odmastí. Ráno stačí zbytky suchého šamponu jen vyčesat kartáčem. Tento produkt jsem měla na zkoušku jen v cestovní verzi, která mě vyšla na 80 Kč. Plný produkt stojí 200 Kč. Je fakt super, takže nejspíš si pak koupím plné balení. Což jsem už měla udělat dávno a nedat před ním přednost levnější verzi v podobě Balea suchého šamponu, který je naprosto naprd. Ponaučení pro příště.


Sečteno, podtrženo, k dnešnímu dni mám spotřebovaných 14 produktů z 20ti!!! :-)

8 komentářů:

  1. Tu pletovou masku taky používám a je suprová!:) Hezký článek;)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní článek - suchý šampon Klorane znám a miluju , a je pravda, že se teď taky krotím - co jsem si naposledy koupila byl právě krém na ruce od Essence z vánoční limitky a pořádnou butelu tělového krému od Balea (vůně kokosová).
    Těším se na slibované recenze

    Lil

    OdpovědětVymazat
  3. jéé tenhle parfémek jsem měla taky :D tehdy to strašně frčelo :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám/měla jsem uplně stejný krém Essence, masku od Avonu i ten pudr. Všechno mi naprosto vyhovovalo. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pudr jsem snad nikdy v životě nedopotřebovala... to ho dřív rozbiju nebo ztratím. Přijdou mi bezedné a asi bych je měla 10 let.

    OdpovědětVymazat
  6. stay matte tiež práve používam a je dobrý. ala ja nikdy nevydržím dokonca niečo minuť :-D
    krém na ruky essence som dnes držala v ruke, nejaký strawberry niečo, celkom pekne vonal :-)
    a celkovo pekný článok :-)

    pozývam na svoju prvu minigiveaway http://nadkinsvet.blogspot.sk/2012/10/moja-prva-rozdavacka-pre-milovnikov.html

    OdpovědětVymazat
  7. 14 spotřebovaných produktů z 20...ty jsi rekordmanka! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat