pátek 2. listopadu 2012

Listopadový Ladybox

Na FB jsem avizovala, že dnes se můžete těšit na odhalení nového listopadového Ladyboxu. Já vím, že se opět v blogosféře roztrhl pytel s články na tuto krabičku krásy, ale tak snad tento post některé z mých čtenářek i tak potěší:)


Listopadový Ladybox jsem dostala zdarma ke zrecenzování. Můžu Vám říct, že když se do světa dostala informace o tom, že na český trh vstoupí tato krabička, byla jsem nadšená a tak jsem hned využila možnosti zrecenzovat ji. O to víc jsem byla zklamaná, když mi po čase od tvůrců přišel e-mail, že o Ladybox je takový enormní zájem, a že počet boxů ke zrecenzování za minulý měsíc je vyčerpán. Stejně jako většina jsem chtěla být mezi prvními vyvolenými, kterým se tato krabička dostane do rukou. Měsíc sletěl jako voda a tentokrát se dostalo i na mě a já mám svůj první Ladybox pěkně u sebe:) Po jeho otevření můžu prohlásit, že jsem neskutečně ráda, že na mě nevyšlo v prvním kole, a že můžu recenzovat až tento druhý box, protože je pro mě mnohem zajímavější než ten první.


Ani nevíte, jakou jsem měla radost, když jsem si pro něj šla na poštu, a buďte rády, že jste mě neviděly cestou z pošty, protože jsem si krabičku hrdě nesla v rukou, tiskla ji k srdci a nosánek jsem měla určitě hodně nahoru:-D Když jsem dorazila domů, rychle jsem ze sebe v předsíni hodila kabát na zem, kozačky do kouta a letěla k pracovnímu stolu párat krabici:-D Přiznám se, že jsem obsah Ladyboxu předtím zkoukla už u Vás na blozích, ale i tak jsem byla napjatá, co že za varianty produktů budu mít zrovna já.

Než se dostanu k obsahu krabičky, tak bych nejprve chtěla vyzdvihnout vůbec její balení a design. Tentokrát jsme se dočkaly černorůžové varianty, která mi přijde luxusnější než první bílorůžové balení. Přijde mi to jako velmi dobrý nápad krabičku inovovat, protože pravidelné odběratelky budou mít po čase soukromou sbírku boxů:-). Krabička je pevná, z jednoho dílu. Už teď přemýšlím, jak ji využiju. Nejspíš jako šperkovnici a nebo krabičku na poklady, do které si schovám dopisy od přítele, naše společné fotky...
Výrobky byly v krabičce úhledně uskládané a vystlané polystyrenovými výplněmi. Ale těch ani nebylo moc potřeba, protože listopadový Ladybox je tak plný, že už ani moc místečka pro pohyb výrobků nezbylo.



Yves Rocher tělové mléko Fleur de Noël
V Ladyboxu jsem objevila plné 300 ml balení tělového mléka z vánoční limitky, která bude v obchodech YR teprve k dostání. Velmi mě těší, že majitelky tohoto boxu mají možnost otestovat něco, co se teprve objeví v kamenných obchodech. Beru to jako velmi příjemný bonus. Co se týče mléka, tak je vodovější konzistence, což bych uvítala spíše v létě, teď na zimu mám raději hutnější mléka nebo másla (i když toto přání mi bylo splněno v podobě dalších dvou výrobků v podobě tělových másel, viz níže). Vůně je jemná, květinová. Vánoční edici bych si sice představovala v podobě vůní skořice, vanilky, pečených jablek, ale budiž. Shrnuto, tento výrobek mě příliš nenadchnul, ale i tak jsem spokojená a své využití jistě najde. Aspoň mě těší ten pocit jedinečnosti, že mám doma něco, co se ještě nedá koupit:)



Yves Rocher řasenka pro krásné řasy
Dalším plným balením produktu je opět produkt od Yves Rocher, tentokrát z dekorativky. Řasenku jsem obdržela v hnědé variantě, což mi vůbec nevadí, naopak jsem ráda. Hnědé řasenky si občas kupuji, přijdou mi přirozenější než černé. Nebojte, řasenka mi nepřišla nezabalená, už jsem ji jen rozbalila a vyfotila až pak. Dokonce jsem ji už i vyzkoušela, nevykouzlí dramatický look, ale spíše přirozeně nalíčené a zvýrazněné řasy. I s kartáčkem jsem spokojená. A krásně voní:)



Fleur de Santé tvářenka
Tvářenka mi udělala ohromnou radost. Tuto značku znám velmi dobře, neboť přítelova mamka kdysi tuhle kosmetiku objednávala ve velkém a následně obdarovávala své blízké, takže už jsem s některými produkty přišla do kontaktu. Škoda, že FdS není tak profláklý jako Avon nebo Oriflame, protože mají zajímavé produkty. No, ale zpátky k tvářence. Její balení je bytelné a luxusní. Součástí balení je velké zrcátko a štěteček k nanášení tvářenky. S odstínem jsem naprosto spokojená, přesně dle mého vkusu. Sice nejsem moc na třpytivé líčení, ale uvidíme, jak bude tvářenka vypadat po nanesení. Při nejhorším v létě najde své uplatnění, to mi třpyt na tvářích nevadí, naopak s opálenou pletí vypadá dobře:)



Fleur de Santé toaletní taštička
Další bomba. Kosmetických taštiček mám doma sice spoustu, ale tahle je z nich nejkrásnější. Je velmi prostorná, takže na cestování ideální, vevnitř má ještě malou postranní kapsičku. Kombinace hnědé a růžové se mi velmi líbí, navíc saténový materiál půjde podle mě dobře omývat. Jako plus považuji to, že na taštičce není žádné velké logo značky, pouze malý nápis na šňůrce u zipu, který je téměř neviditelný.



NIP+FAB tělové máslo
Dá se říci, že tento produkt je taktéž plným balením, akorát jde o cestovní verzi, která je k dostání v e-shopu značky za 89 Kč, takže žádný vzorek. Na mě v boxu čekala varianta Coconut Latté, ze které mám radost, krásně voní. Máslovější konzistence, výborná do chladných měsíců. Po vypotřebování si určitě nechám plastovou dózičku, do které si budu odlévat tělová mléka, když budu na cestách.



Reniu kokosové tělové máslo
Další tělové máslo, tentokrát od jiné značky, s vůní melounu. Další variantou produktů byl kokosový olej. Ale mě to neva, protože jsem dostala tělový olej od jiné značky (viz níže). I tento produkt v nadcházejícím mrazivém počasí uplatním. A až ho vypotřebuju, tak i tento kelímek si určitě nechám na různé produkty, které vozím s sebou na cesty. Tělové máslo má velmi krásnou, takovou žvýkačkovou vůni. Jedná se o vzorek 15 ml. Ale jak se tak dívám do přiloženého prospektu, tak tento produkt je k dostání i v 15ti ml verzi, takže se vlastně jedná o malé cestovní balení, nikoliv vzorek:)



Pure Fiji masážní a koupelový olej
Do Ladyboxu se dostal produkt až z Fiji:) Tento výrobek je už opravdu pouze vzorkem, ale i tak 29 ml oleje je celkem dostatečné množství k vyzkoušení. Moje vonná varianta je starfruit, příjemná ovocná vůně. Olej se dá využít jak k masáži, natření těla, tak i do koupele. Uvidím, jak jej využiju já:) Variant produktů od této značky bylo v Ladyboxu více. Místo oleje některé slečny mohly dostat vzorek tělového mléka a nebo šampónu z kokosového mléka. Větší radost by mi možná udělal ten šampón, ale vzhledem k tomu, že s tělovými oleji moc zkušeností nemám, tak jsem i tak vcelku spokojená.



Iswari Maccaccino
Ne není to žádný kosmetický prášek :-D, ale kakaový energetický nápoj v prášku, který se dá rozpustit v mléce a nebo přisypat do jogurtu na ochucení. Když jsem četla u ostatních recenze, tak některé slečny si myslí, že se takový produkt nehodí do konceptu beauty boxů. Já s tím nesouhlasím, krása není jen o tom, co si napatláte na obličej, ale i o tom, co a jak jíte. Takže za mě ano. Pokud půjde o produkty, které podtrhují ženskou krásu a pečují o naše zdraví, tak by měly určitě být součástí takovýchto boxů. Ať už jde o dekorativní kosmetiku, pečující kosmetiku, doplňky stravy, zdravé potraviny a nebo třeba bižuterii, která by se v boxu podle mě mohla taky vyskytovat (vždyť kosmetická taštička taky není kosmetické "patlátko" a nikdo proti tomu nic nemá:-D). Pravidelné čtenářky ví, že jsem od základu změnila svůj životní styl a stravování, takže jakákoliv potravina, která je pro mě novinkou je v mém jídelníčku vítána:) Už se těším, až jej ochutnám, ale nejdříve musím zajít do obchodu pro mléko, protože u nás doma se teď nachází jen vanilkové sojóvé a to by mohlo ubrat na jedinečnosti kakaové chuti nápoje:) V boxu byl vzorek 20 g sypké směsi.



Kromě plných balení produktů a vzorků byl Ladybox plný katalogů, letáčků a slevových kupónků. Přiznám se, že jsem typ, který si raději zaleze s čajem, katalogy, letáčky a časopisy pod peřinu, než abych seděla u počítače a listovala virtuálními katalogy. Takže i tyto tištěné prospekty beru jako pozitivum a myslím si, že by měly být součástí takovýchto projektů. V Ladyboxu byla taktéž zapečetěná obálka s průvodním dopisem tajemné Lady, na druhé straně byl přehled všech produktů, které se v listopadových Ladyboxech objevují, plus jejich ceny v obchodě a ceny v obchodu Ladyboxu. Narozdíl od minulého vydání, jsou tyto ceny uváděné jako konečné, žádná cena + DPH, což je mnohem srozumitelnější.



Sečteno, podtrženo, z listopadového Ladyboxu jsem nadšená. Narozdíl od minulého vydání si myslím, že toto má větší úspěšnost a šanci nalákat slečny, aby si objednaly i to další. Pokud sečtu ceny plných balení a všech cestovních verzí, které jsou normálně k dostání, hodnota těchto produktů činí 981 Kč, což je mnohonásobně více než 259 Kč, které zaplatíte za Ladybox.

Na závěr mám dobrou zprávu pro ty z Vás, které krabičku krásy pro tento měsíc nevlastní a zaujal je její obsah....Listopadový Ladybox je stále k dostání!


A co říkáte Vy na listopadovou verzi Ladyboxu? Z čeho máte největší radost?

13 komentářů:

  1. Minule jsem se rozhodovala, jestli do Ladyboxu jít nebo ne - tento už mám objednaný a nemůžu se dočkat, až dorazí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andy, to Ti věřím, já jsem se na něj taky těšila jako malá:-D

      Vymazat
  2. tohle je nejlépe nafocená a nejlépe napsaná recenze listopadového ladyboxu co jsem viděla a četla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, moc Ti děkuju, Tvůj komentář mi udělal velkou radost, moc si toho vážím:) Plánuji tak zhruba po měsíci udělat takové ohlédnutí za produkty z Ladyboxu, jestli z nich budu i po čase stejně nadšená jako teď.

      Vymazat
  3. Vypadá opravdu skvěle. Nejvíce mě zaujaly výrobky od Yves Rocher a tělová másla. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Uvažujem, že si ho tento mesiac objednám aj ja pretože sú v ňom fakt super veci :-).
    www.anett-fashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. tohle balení se mi taky moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. já mám upně stejný,jen to mal=é máslo kokosové,mám i s vůní kokosu,ne melounu:))

    OdpovědětVymazat
  7. Máš moc pěkný blog.A máš hezký článek.Taky jsem dopsala článek o Lady Boxu.Skusila jsi už nějáký přípravek z Lady Boxu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jen řasenku a ta mě prozatím moc nenadchla. Zbytek věcí určitě odzkouším a pak po čase napíšu recenzi.

      Vymazat
  8. Já pořád přemýšlím, zda do toho jít, podle tvýé recenze jsem teď dost "nahlodaná" ale nevím zda zkusit lady nebo senza box :-/...

    OdpovědětVymazat
  9. Mám objednaný prosincový, protože mě zaujaly recenze a přidali do boxíku i produkt od Saloosu, což hodnotím rozhodně kladně.

    OdpovědětVymazat