středa 21. listopadu 2012

Hubnutí: 8., 9., 10. týden

V posledních dnech/týdnech to s aktivitou na blogu nebylo dvakrát žhavé (když se objevil článek, tak byl přednastavený). Jsem absolutně zaneprázdněná a nic nestíhám. Ani řešit to, co jím, natož jestli se hýbu a cvičím.

V uplynulých týdnech se tu neobjevil ani jeden jídelníček. Jedním z důvodů bylo to, že jsem diář, do kterého si píšu, co za celý den sním a vypiju, někam založila a nemohla ho najít. Jídla jsem si psala na různé papírky. A to bych nebyla já, kdybych část z nich nepostrácela :-D Diář se pak našel, nicméně jídla jsem nezapisovala každý den, nosila je v hlavě, a pak třeba po třech dnech, kdy jsem chtěla zpětně jídla zapsat, jsem zapomněla, co že jsem to vlastně jedla:)

Ale i tak můžu obecně a ve zkratce shrnout, jak mé hubnutí po dobu uplynulých tří týdnů vypadalo. Nijak valně. Na snídaní klasicky jogurt s müsli/mléko s cereáliemi a ovoce. V tomto jsem konzerva a nic jiného na snídani nepozřu. Na obědy jsem chodila buď k přítelově babičce a nebo do restaurací na menu. Babička vaří klasickou českou kuchyni, takže jsem měla i milovanou rajskou s hovězím masem a knedlíkem. No a v restauracích jsem si většinou dávala nějaké maso, prostě to, co bylo zrovna ten den v menu. Večeře - tak to jsem si většinou dala nějaké pečivo se šunkou, sýrem a nebo cottage sýr se zeleninou. Večer jsem se nijak nepřejídala a jedla nejpozději ve 20:00 h, což na mě není pozdě, vzhledem k tomu, že chodím spát nejdřív o půlnoci. Co se týče svačin, jak dopoledních tak odpoledních, tak ty jsem fakt flákala. Většinou jsem to řešila pekárnou, kde jsem si kupovala buď slané a nebo sladké pečivo v podobě croissantů, šátečků apod. Takže si asi umíte udělat obrázek o tom, že strava byla nic moc. V pitném režimu jsem zůstala při starém - jen voda a ovocné čaje. Každý den jsem si dopřála minimálně jedno coffee to go, bez toho nemůžu být. I když to leze do peněz, je to pro mě takový rituál, bez kterého si neumím představit den. Taky jsem pokračovala v očistné kúře s čajem Lymfodren.

Pohyb. Tak vzhledem k tomu, že jsem fakt neměla skoro žádný čas, tak přes týden mou jedinou aktivitou byly procházky se psem. O víkendu bylo tak nádherné počasí, že každou sobotu jsme trávili na horách, v Beskydech. Vždy jsme ušli tak 10 km. Tak aspoň něco:)

Od příštího měsíce přecházíme v práci na nový pracovní program, který se musí nainstalovat, převést veškerá data ze starého systému do nového, zaškolení....Takže tento měsíc nechodím téměř vůbec do práce, jen na pár hodin týdně na jiné oddělení vypomáhat. Takže jsem si myslela, že když budu mít volno, že si konečně odpočinu. Mýlila jsem se. Momentálně mě velmi zaměstnává e-shop. Neříkám, že nejsem ráda, že je tolik objednávek, ale je to vysilující. Jsem každý den vzhůru do rána, vyřizuji maily, objednávky, balím balíčky. Ještě že mám přítele, který hned jak příjde z práce, tak zasedne k počítači a pomáhá mi. Máme toho tolik, že mnohdy ani nestihneme zajít do obchodu na nákup, a pak to vypadá tak, jak to vypadá - svačiny z pekárny, obědy v restauraci.

Nějak jsem to neřešila, říkala jsem si, že sice nejím zas tak zdravě jako na začátku, ale mé porce jsou stále v normě a nepřejídám se. Šla jsem do lékárny pro vitamíny a měli tam zdarma měření tuku v těle. Nechala jsem si jej změřit a výsledek mě naprosto odrovnal. I paní lékárnice, která měření prováděla, byla dost zaskočená. Že na to kolik mi je a jak vypadám, tak mám enormně mnoho tuku v těle, a že s tím mám něco urychleně udělat. Díky za to měření! Nasadilo mi to brouka do hlavy a zároveň nakoplo najet zpět na původní stravovací režim. Takže od příštího týdne zase klasické jídelníčky a s nimi týdenní report o mém hubnutí, jak jste zvyklí.

Jak jsem dopadla po třech týdnech bojkotování nového životního stylu?
váha: +1,4 kg (celkem - 4 kg)
prsa: +2 cm (celkem - 5 cm)
pas: +1 cm (celkem - 6 cm)
boky: 0 cm (celkem - 6 cm)



Mějte se!


P.S. Do shopu jsem doplnila další věci, tak koukněte.

5 komentářů:

  1. A to meření sr dělá v lékárnách nebo i jinde? Myslím tím i za peníze, nikdy jsem na takovém měření nebyla, ale vždycky jsem to chtěla ozkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem třeba na měření byla i u výživového poradce. V lékárnách občas bývají takové akce zadarmo, ale když si zajdeš k dietologovi a nebo k výživovému poradci, tak tam by Ti jej měli taky změřit:)

      Vymazat
  2. ty mi vždycky těmi jídly děláš strašné chutě! mňam mňam!

    OdpovědětVymazat
  3. Jo to znám, jakmile člověk trochu poleví, je to zpět :( Já byla teď pár dní nemocná a necvičila jen ležela a cítím se jako koule a už mám zase kolem pasu pneumatiku :-D JInak rajskou miluju!

    OdpovědětVymazat
  4. Já teď hubnu na doporučení s přípravkem Obethina je vážně dobrý. Nejlepší je to, že už skoro nejím sladké. Jen by to chtělo ještě začít experimentovat se zdravým jídlem :D

    OdpovědětVymazat