čtvrtek 15. listopadu 2012

Bělící pásky na zuby Crest Supreme Professional

Tak, konečně jste se dočkali, je tu slibovaná recenze na Crest bělící pásky na zuby.


Kdo by netoužil po zářivém hollywoodském úsměvu, že?! Se svými zuby jsem spokojená, díky nošení fixních rovnátek je mám krásně rovné, ovšem díky enormnímu pití černé kávy se mi zubní sklovina zabarvila do žlutého odstínu. Samozřejmě příčin žloutnutí zubů je několik. Může za to jak strava (nejhorší je červené víno, cigarety, limonády, káva, černý čaj a čokoláda), ale taky například užívání antibiotik nebo stárnutí (s přibývajícím věkem zubní sklovina mění svou barvu). A tak jsem se rozhodla s odstínem svých zubů něco udělat. A protože mnoho lidí na netu chválí právě bělící pásky Crest, tak jsem do nich šla taky.

Nechtěla jsem hned do nákupu pásek vrážet hodně peněz a tak jsem si našla stránku, kde se dají tyto pásky pořídit za pár korun na zkoušku. A protože jsem s výsledkem byla spokojená, tak jsem si poté objednala velké plné balení na www.belici-pasky.com.


Plné balení obsahuje celkem 84 bělících pásků. Celkem je v krabici 42 jednotlivě balených sáčků, kdy se v každém nachází 2 pásky - jedna na vrchní a druhá na spodní zuby. Pásky jsou tak široké, že si je ještě "půlím". Ve výsledku tedy mám celkem 168 pásků, celkem na 84 bělení jak spodních, tak vrchních zubů. Jedno bělení tedy vyjde cca na 25 Kč, což není moc. Přiznám se, že celé balení jsem si nekupovala jen pro sebe, rozdělili jsme si jej s bráškou a mamčou. Brácha, ten taky poctivě bělí a řekla bych, že u něj jsou výsledky naprosto ohromující. Jeho úsměv je opravdu hollywoodský. Mamča, ta se ještě k bělení nedostala, stále to odkládá. A já? Já jsem bělila intenzivně asi 14 dní, teď si dávám cca 1-2 bělící kúry za týden.


Pásky Crest Supreme Professional jsou nejúčinnějšími páskami značky Crest, obsahují 14 % peroxidu. Nemám tedy žádnou jinou zkušenost s bělením, pokud tedy nepočítám různé bělící pudry a pasty, takže nemůžu porovnávat s jinou aplikací bělících prostředků, ale myslím si, že bělící pásky jsou jednou z nejpohodlnějších variant. Pásky totiž jen přiložíte na zuby a necháte 30 minut působit. Nikde Vám nevytýká bělící gel z žádného náustku, nesliníte, nemusíte mít otevřenou pusu... Já jsem mnohdy i zapomněla, že mám pásky nalepené na zubech. Nijak Vás neomezují. Můžete si číst, vařit, dívat se na televizi a u toho bělíte. Já si klidně dám pásky na zuby a jdu ven na procházku se psem:-D Pásky jsou potřené bělícím gelem, je ho tak akorát, nikde nevytýká a ani se pásky po zubech nijak zvlášť neposunujou a nekloužou. Co se týče "chuti", tak ta není nijak odporná, dá se to v pohodě vydržet (mě je dokonce to aroma příjemné:-)). Pár lidí na netu psalo, že mělo po používání zuby citlivé a odhalené krčky, poleptané dásně. Ani u mě a ani u bratra se nic podobného nestalo.

Za sebe (a i za brášku) můžu tyto bělící pásky Crest Supreme Professional jen doporučit. Aplikace je jednoduchá a výsledek ohromující. Mě osobně se díky bělení změnil odstín zubů tak o 2-3 odstíny. Výsledky byly viditelné už po prvním bělení, ovšem velký rozdíl ve změně barvy zubů jsem zaznamenala tak po 5ti aplikacích. Někteří známí si toho dokonce všimli sami, bez toho, abych jim řekla, že si zuby bělím. 


Doporučuji, abyste si před bělením zašli k zubaři, ať Vám zkontroluje, jestli nemáte nějaký kaz. Bratr začal bělit bez předchozí návštěvy zubního lékaře a měl začínající kaz. Říkal, že to celkem dost bolelo a štípalo. Jo, v různých diskuzích se lidé ptají, jestli lze bělit, pokud máte na předních zubech bílou plombu. Za sebe můžu říct, že můžete. Já mám na předních zubech jak bílou plombu, tak kousek nastaveného zubu, který jsem si v dětství ulomila. Nevím, jestli se vybělí i ta bílá plomba, ovšem nejde ji vůbec vidět, žádný viditelný rozdíl mezi zubem a plombou.

Během bělení určitě doporučuji používat preventivně pastu na citlivé zuby. Mě se osvědčily výrobky Elmex, které používám už roky. Konkrétně při bělení používám zubní pastu Elmex Sensitive plus, která je vhodná na obnažené a přecitlivělé zubní krčky. Pastu kombinuji s Elmex zubním gelem s aminfluoridem, který se používá jednou týdně. Je fakt skvělý, na tento produkt nedám dopustit. Je vhodný jako prevence proti zubnímu kazu, remineralizuje zubní sklovinu a ošetřuje citlivé zuby. Samozřejmě je taky důležitý zubní kartáček, který při čištění zubů používáte. Tady mám taky dlouholetého favorita, a to kartáčky Curaprox super soft a ultra soft.

Na www.belici-pasky.com velké balení Crest Supreme bělících pásků stojí 2 149 Kč. Navíc k nákupu nad 777 Kč dostanete Crest zubní pastu a při nákupu nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma!



Znáte/vyzkoušely jste Crest bělící pásky?


13 komentářů:

  1. zní to dobře :) možná vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky.. Hezký blog:) Zvu tě k sobě na blog na giveaway o výrobky značky Sephora:)
    http://by-anett-s.blogspot.cz/2012/11/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuji za skvělou recenzi ,hlavně o informaci zda lze bělit s výplňí na zubu. Mám z dětství také uražený zub. Takže po Vánocích si je také koupím.Jinak chválím blog,chodím jsem často .

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj..Pěkný blog..Já jsem si pásky koupila asi před 4 měsíci.Mám doma 20 denní kůru,výsledek byl znát již po prvním použití!!Pásky jsem měla na zubech jen 30 minut.Ale musím napsat..Před tím jsem si pravidelně zuby bělila cca 2 roky gelem,klasika náhubky white pearl..takže zuby jsem měla v podstatě už úplně bíle díky gelu.Ja na něj nedám dopusit,doba bělení je dlouhá a jsou dost nepohodlné,ale ja mám zuby bílé!!takže ted používám tyto pásky a jsem taky max. spokojená.Doba bělení je 30 minut.Nesliním tolik,výsledek okamžitě,lidé se mi ted nedívají vůbec do očí když se mnou mluví,ale na zuby,nikdo se mně ale nikdy nezeptal co se zuby dělám.Jen tá citlivost,to je strašné,druhej den po bělení šílím.Proto je používám tak málo,děsí mně tá šílená citlivost.Co dělat, abych je mohla používat a neměla zuby po bělení tak strašně citlivé.děkuji za radu..můj email silviaster@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  5. Supreme miluju! :) Věnovala jsem jim teď na blogu dlouhý článek!! Můžeš juknout!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, že ty pásky asi nebudou vhodné pro mě. Mám špičáky trochu nakřivo, tak můžu používat max pastu, která se dostane všude. Jinak musím říct, že slavný white pearl u mě vůbec nefungoval, což bylo docela zklamání.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj muzu se zeptat, jak se jmenovala ta stranka, kde si je kupovala pouze na zkousku? Dekuju moc :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj muzu se zeptat, jak se jmenovala ta stranka, kde si ty pasky kupovala jen na zkousku? diky moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, pásky na zkoušku jsem objednávala zde: http://www.crest.mypage.cz/
      Měj se.

      Vymazat
  9. Také jsem se snažil a tyto bělicí proužky jsou skvělé!

    OdpovědětVymazat