středa 7. listopadu 2012

5

Tenhle typ článků určitě znáte i od jiných blogerek. Dnes Vám představím já svých pět věcí, které mi v poslední době udělaly radost.

1. essence balzám na ruce, Apple Cinnamon Punch
Tyhle krémy na ruce od essence jsou vážně skvělé. Jednak nemám po nanesení krému pocit upatlaných rukou, nejsou mastné, ale zároveň ruce příjemně hydratují. Tyhle zimní edice krémů jsou, co se týče vůní, bezkonkurenční. Loňská limitka mě nadchla celá, měla jsem všechny tři varianty. Z letošní mě zaujal pouze jablečno-skořicový punč. A tak ho mám doma. Za 35 Kč jsem ho tam nemohla nechat:)



2. výroba nové kolekce
Ty z Vás, které mě čtou pravidelně, tak jistě ví, že mám e-shop s ručně vyráběnou bižuterií. Momentálně veškeré volné chvilky věnuji výrobě nové kolekce, která snad bude brzy k dostání. Celá je jen o náramcích, které v posledních měsících docela hodně "frčí". Hlavními komponenty jsou barevné korálky ve tvaru lebek a peace znaku a voskované šňůry, ze kterých pletu náramky.



3. náhrdelník Lindex
Tenhle náhrdelník v provedení růžového zlata jsem nedávno dostala od mamči jen tak pro radost, na zahnání podzimní pochmurné nálady:) Vážně mi tím udělala radost.



4. můj první portrét
V srpnu jsem absolvovala kurz kreslení. Hlavní myšlenkou mého kreslení je "kreslím, co vidím". Takže takhle vidím já svýma očima George Clooneyho. Toto je můj první portrét, ze kterého mám opravdu radost. Asi si ho zarámuju a vystavím vedle fotek přítele:-)



5. make-up Max Factor Xperience
Tento make-up už mám doma více jak půl roku. Na jaře jsem ho hojně používala, pak přišlo léto, kdy make-up kromě slavnostních příležitostí nepoužívám vůbec, a následně vlna BB krémů, která jej zastínila. Teď jsem opět objevila jeho kouzlo. Pro mě zatím nejlepší make-up.

 

A jaké věci Vám dělají v poslední době největší radost?

13 komentářů:

  1. Tenhle typ článků mám moc ráda :-) Krém vypadá skvěle, určitě se po něm podívám :-) A ten portrét, no úžasný! Jsi moc šikovná! Já jsem totální kreslící antitalent, takže tohle obdivuju :-)

    Jinak co třeba udělalo teď radost mně? Blbůstka, ale potěší - koupila jsem si domácí mléko, tvaroh a jogurty. To je taková dobrota!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář:) Z maličkostí má člověk největší radost a domácí mléčné výrobky jsou nej:)

      Vymazat
  2. tyhle články miluju! šikulko:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi opravdu šikovná. :) A také si plánuji pořídit ten krém, snad ho brzy seženu. :)

    OdpovědětVymazat
  4. krém na ruce závidím :( jinak kreslíš nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
  5. ten krém chci taky a obrázek je povedený! :)

    OdpovědětVymazat
  6. ten krém musím vyzkoušet už!:D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty naramky jsou super!!! Mam pro barevne lebky slabost:)

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  8. Všem Vám moc děkuju za milé komentáře! :-*

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoooj Katie, já úplně zbožňuju tyto typy článků:))) Absolutně sdílím tvoje nadšení pro zimní krémy na ruce Essence!! 5 věcí které mi teď dělají radost? Platformové tenisky (viz aktuální článek u mě na blogu), podzimní počasí, svíčka od Yankee Candle - Autumn Wreath, tvářenka Dermacol a zimní balzám na rty od Avonu:)

    OdpovědětVymazat
  10. tak náhrdelník je naprosto dokonalý a po tomhle krému taky toužím :) (už se konečně musím dohrabat někam do dm kouknout jesti ještě mají) a co se týka MF make-upu - teď jsem si od nich koupila jiný,jsem spokojená, takže příště si určite zase vyberu od téhle značky! Kryje dobře ten co máš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to vyloženě krycí make-up, řekla bych spíš tonovací, ale mě vyhovuje. Nemám problematickou pleť, takže mi stačí, že pleť krásně sjednotí. Perfektně se s ním pracuje, rychle se vsakuje a navíc se po něm nelesknu.

      Vymazat