středa 11. dubna 2012

Nové essence laky + top sealer

Už dlouho se tady neobjevil žádný lakovací post. Dnes bych Vám chtěla ukázat dva nové laky, které jste mohly vidět v New in článku + skvělou lakovací vychytávku.


Mrzí mě, že foťák nezachytil skutečnou barvu laků, protože ten fialový na fotkách vypadá spíš jako tmavě modrý.  Ale ve skutečnosti je to ten nejkrásnější tmavě fialový lak, který vlastním:) Jedná se o odstín 87, s názvem Passion for fashion. Růžový lak je v odstínu 08, Ultimate pink.



Těmhle lakům nemám co vytknout. Jsou skvělé jako každý jiný od essence. Opět mě přesvědčili, že mají snad nejširší sortiment odstínů, které jsou za skvělou cenu 30 Kč a navíc vydrží dlouho na nehtech jako přikované:)

prsten H&M

Dá se říct, že s výdrží jakéhokoliv laku nemám problémy. Bez problémů mi vydrží minimálně tak 3 dny bez porušení, některé dokonce až 10 dní. Takže jsem si tento krycí lak koupila spíš ze zvědavosti, protože na Vašich blozích o něm často čtu pozitivní reakce.


Teď se nechci nikoho dotknout, ale gelové nehty se mi absolutně nelíbí, takže naprosto souhlasím s názvem toho přípravku - Better than gel nails:-) Krycí lak nehty krásně vytvrdí, dodá jim lesk, zafixuje spodní lak a nehty vypadají naprosto přirozeně. 

Na nehtech  ho mám ve dvou vrstvách. Lak opravdu rychle zasychá (celkem mám dvě vrstvy barevného laku a na tom dvě vrstvy vytvrzovacího laku). Nehty jsem si lakovala večer před spaním, a ráno jsem byla překvapená, že jsem na nich neměla otištěný polštář, i když na nehtech mám více vrstev laku.


Na fotkách jsou vyfocené nalakované nehty po 6ti dnech. Takže samy vidíte, že kromě mírných odrostů u kořene nehtů mám jen mírně slouplý lak na hraně nehtů. Takže paráda:) Opravdu Vám tento zázrak za nějakých 65 Kč velmi doporučuju:)



15 komentářů:

  1. taky mám ten krycí lak a já mám asi nějaké nehty, co lak rády nemají, protože i s tímhle krycím lakem je lak po dvou dnech na odpis. pro mě je akorát dobrý v tom, že po nalakování můžu po chvilce dělat co chci, a lak se nezničí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, nehty potom schnou jako zázrakem:) Kde se hrabou nějaké kapky nebo spreje na rychlé schnutí laku:-D

      Vymazat
  2. Laky od essence mám nejradši, ikdyž se mi oloupou celkem rychle. Takže ten krycí lak možná zkusím, snad mi pak vydrží déle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, lak nejenže vydrží déle (aspoň v mém případě), ale nehty jsou pevné a mají lesk jako blesk:)

      Vymazat
  3. Závidím :-) To máš velké štěstí, že ti Essence laky vydrží tak dlouho! Mně bez loupání nevydrží ani 24 hodin a zrovna tenhle fialový Passion for fashion mi vydrží tak půl dne, ale je to moc krásná barva.

    OdpovědětVymazat
  4. laky vypadají pěkně,musím si taky nějaké koupit :)

    OdpovědětVymazat
  5. modrý lak vypadá skvěle, takový už dlouho scháním, ale u essence jsem si ho nikdy nevšimla :/ :D ...a taky máš krásný nehty :))

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou moc hezké odstíny. Já mám laky od Essence moc ráda, za tu cenu jsou perfektní a ty barvy, které nabízí jsou úplně úžasné :) A souhlasím, že nadlak těmhle lakům jedině prospěje :)

    OdpovědětVymazat
  7. krásna kombinácia farieb :)!

    OdpovědětVymazat
  8. Aktualne mam na nehtech Passion for fashion a je zajimavy, ze na fotkach vypada uplne jinak, vic do modra :)

    OdpovědětVymazat
  9. na nehtech vypadají užasně:))

    OdpovědětVymazat
  10. Odpovědi
    1. Ze začátku tamponek s odlakovač po top sealeru klouže, ale po chvíli to jde bez problémů. Už jen kvůli té výdrži laku a lesku si dám bez problému té trochy práce navíc s odlakováním.

      Vymazat