sobota 7. dubna 2012

New in

Jsem unavená, zaneprázdněná a znechucená školními povinnostmi. Takže dnes jen ukázka toho, co jsem si za poslední dobu koupila. Vím, že spousta z Vás má tyto články ráda, tak snad někoho potěším:)

Před nedávnem se u nás v Ostravě otevřelo nové nákupní centrum, prý největší v ČR. Takže jsem toho hned využila a vyrazila na "otvíračku". V ten den jsem nakoupila opravdu výhodně, protože snad v každém obchodě měli nějakou nákupní akci - dárky k nákupu, % slevy, 1+1 akci....

Další věci jsou od mé milované značky F&F a taky jsem nakupovala u Yell v jejím shopu.


křiklavě modré sako H&M


baleríny Mohito

Tuto značku jsem neznala a můžu říct, že jsem jejich novým obchodem v OC Forum Nová Karolina byla velmi překvapená. Veškerý sortiment mě naprosto uchvátil, přesně můj styl. A ceny jsou příznivé. Tyhle balerínky mě naprosto uchvátily. Nevěděla jsem jestli si koupit křiklavě modré, oranžové a nebo tyto tělové. Nakonec zvítězily tyto v neutrální barvě. Jsem z nich nadšená, a to nejen proto, že jsou krásné, ale jsou i neuvěřitelně pohodlné.


top Mohito

To byla taky láska na první pohled:-)


  šaty H&M

Tyto šaty si nejspíš vezmu na svatbu mé kamarádky. Už mám k nim i boty a kabelku:)

boty F&F

psaníčko H&M (kupované od Yell)


trička F&F

náramek Mango (kupovaný od Yell)

šaty F&F

rtěnka YSL (kupovaná od Yell)

Jsem ráda, že jsem si ji koupila, protože tahle tmavší nude barvička se mi moc líbí a rtěnka krásně voní a skvěle hydratuje. Fakt díky, Yell:)

kabelka F&F

laky na nehty Essence


A teď jdu spinkat:) Dobrou noc.

15 komentářů:

  1. Já takový články přímo miluju :D a kolik stály ty šaty? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, které myslíš...ty s hadím potiskem z F&F 599 Kč a ty z H&M byly ve slevě za 200 Kč:-)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Neboj, to jsou nákupy za dobu tak tří týdnů. Na nákupy chodím nárazově jen několikrát ročně, jinak na nákupy nemám vůbec čas:-) Teda pokud nepočítám návštěvy drogerií, tam jsem jako doma:-D

      Vymazat
  3. To psaníčko ti maximálně závidím, mně je hrozně líto že jsem si ho nekoupila minulý rok, je překrásné :( A sáčko se mi taky hrozně líbí! Moc pěkné nákupy :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem tehdy to psaníčko moc chtěla a rozmýšlela tak dlouho, až ho v H&M neměli. Proto mám velkou radost, že jsem ho našla u Yell:)

      Vymazat
  4. Jsme ráda, že máš z věcí radost =)a všechny úlovky se mi moc líbí,blazer,balerínky a bílé šaty nejvíc! (že bych si je šla zkusit do H&M :D)
    PS: děkuji za reklamu :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuju za věci, mám z nich opravdu velkou radost:)

      Vymazat
  5. Krásné úlovky! Nejvíc se mi líbí ty šaty z HM, také bych je brala. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásně věci :) Hlavně ty balerýnky jsou moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, mám z nich velkou radost, byla to láska na první pohled:)

      Vymazat
    2. Ahojki moc pěkný blog chtěla bych se zeptat jaký je ten lak od essence ten poslední díký za odpověď kdýštak mrkní na blog http://lovediary-mista.blogspot.com/

      Vymazat
    3. Díky:) Myslíš ten zdobící třpytkový? Je to průhledný lak, který obsahuje třpytky a konfetky různých barev a tvarů. Vypadá zajímavě na jakémkoliv barevném laku. Ale to odlakování je fuška:)

      Vymazat
  7. Ahoj prosím tě odkud máš ty balerínky Mohito se srdíčkem?Jsou nádherný!Ta značka Mohito mi nic neříká.... Dají se ještě někde sehnat,objednat?Máš super blog.

    odepiš prosím,díky Nikol K.


    Nikola.Koukolska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mohito je obchod s oblečením, který v ČR má obchod v Ostravě a nově myslím že i v Praze. Kdyžtak koukni na www.mohito.com. Já jsem ty balerínky kupovala v březnu v OC Nová Karolina v Ostravě a ještě před měsícem tam pár kousků měli:)

    OdpovědětVymazat