úterý 10. dubna 2012

Giveaway 6 - ukončeno

Zdravím Vás! Dnes mám pro Vás další giveaway.



Tentokrát soutěžíme o možnost nákupu dle vlastního výběru v celkové hodnotě 500 Kč v e-shopu www.ceska-bizuterie.cz. Výherkyně si bude moci vybrat z nabídky originálních ručně vyráběných náhrdelníků, náušnic, náramků a dalších výrobků.


Pravidla:
  1. být pravidelným čtenářem  Lifestyle blog by Katie přes Google Friend Connect,
  2. napsat komentář, ve kterém mě přesvědčíte, proč zrovna máte vyhrát Vy,
  3. napsat Vaši kontaktní e-mailovou adresu,
  4. být fanouškem České bižuterie na Facebooku,
  5. giveaway je otevřená pouze pro čtenáře z ČR a SR,
  6.  giveaway potrvá do pondělí 23. dubna, do půlnoci.

Přeji hodně štěstí!!!

41 komentářů:

  1. Tvůj blog sleduju :). Fanouškem na fb taky jsem. A vyhrát bych měla, protože jsem ještě nikdy nic nevyhrála a taky protože jsem dřív byla hrozně ujetá na bižuterii všeho druhu, ale teď už na to nejsou peníze :(
    july.mayova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Katie :) Vyhrát bych samozřejmě chtěla, protože se mi tvoje práce moc líbí, jak už jsem taky psala dřív...má prostě fakt šmrnc! Ale proč bych měla vyhrát zrovna já, jó to je těžký :) Možná proto, že by mi to v době učení se na bohužel už poslední pokus státnic na právech udělalo radost, nebo taky proto, že mám koncem dubna narozeniny. Něco bych pak taky chtěla vybrat pro mamku, když bude v květnu ten svátek matek.

    potulny.kovboj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tvůj blog sleduju už dlouho. A vyhrát bych samozřejmě moc chtěla z několika důvodů. Tvá bižu se mi moc líbí a často ji chodím do e-shopu okukovat, ale poslední dobou mám bohužel jiná vydání, takže na doplňky už tak nějak nezbývá. A hlavně jsem si minulý týden pořídila krásnou novou šperkovnici, kterou bych potřebovala naplnit :)

    spicedchocolate(at)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Psát, že jsem ještě nikdy nic nevyhrála, že právě ty to můžeš změnit je asi zbytečný, leč pravdivý!:D A proč právě já? Třeba proto že miluji bižuterii asi jako každá? Či snad proto, že píši jako třetí a trojka se stane osudovou? Možná proto, že jsem chudá studentka a tímto bych obdařila nejen sebe, ale i mamču? A taky proto, že přání se mají plnit nejen o Vánocích a toto je nyní moje přání. :)
    anetasmidova0@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. veľmi by som chcela vyhrať, pretože som maniak na bižutériu, myslím, že za tú sumu by som si vedela vybrať viac vecí a mohla by som niekomu darovať k narodkám, je to skvelá príležitosť nakoľko som so slovenska a nemám skúsenosti s nákupom zo zahraničia :DDD a rada by som rozveselila svoje jarné či letné outfity :)
    lola181@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Protože jsem pravidelná čtenářka (sice teprve nedávno), tvojí kolekci jsem si už prohlížela a myslím že bych si určitě vybrala. Popravdě by mě bohatě stačil nákup za 50 Kč nebo jen Giveaway: poštovné zdarma - to bych byla šťastná jako blecha. No tedy, předpokládám že je docela malá šance na výhru, možná i mizivá, takže ať si výherkyně užije tvoje skvostné šperky :) Jinak je úplně super že pořádáš Giveaway, miluju je!

    OdpovědětVymazat
  7. Nevím jestli má cenu jak se říká "lést do prdele" ale myslím, že kdybych náhodou vyhrála určitě bych obdarovala moji sestru párem naušnic protože jsem jí jedny její oblíbené zničila. Pořád nemůžu najít nějaké podobné a právě na téhle stránce jsou jedny, které jsou hodně podobné těm zničeným. Určitě by byla štastná a já také protože bych se také určitě obdarovala. :D Tak asi tak.
    novotna.dany@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj :) Tvoja giveaway sa mi veeeľmi páči, pretože tvoje výrobky z bižutérie sú veľmi pekné. Veľmi by som sa potešila, keby som vyhrala, pretože som ešte žiadnu takúto súťaž nikdy nevyhrala :( A samozrejme, zbožňujem výrobky z bižutérie a rôzne "čačky mačky" :) Blog sledujem, je super ! :)

    soninka11s@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo musela sem tě začít sledovat přes googlu. Tě sleduju jen přes bloglovin nebo jak se to píše :D Ale nevadí :) Proč bych měla vyhrát?:) Není žádný důvod "proč", ale udělalo by mi to radost. Zbožňuju bižuterii a dělám si tedka zrovna zásobu v řetízkách a náramcích. NAvíc se mi jich pár u tebe líbí.:) Už sem koukala, že bych si něco i objednala a mám i svoje favority, ale výdajů je tedka hodně i někde jinde, takže by to muselo počkat. Každopádně nebudu to rozepisovat a snad budu mít štěstí. :) Je to skvělá giveaway a výherkyně bude fakt šťastlivec.:) Ať se ti daří s blogem. Mám ráda tvoje články :)

    OdpovědětVymazat
  10. Zapoměla jsem na e-mail, tak kdyby přece jen náhodou :D
    misacek133@seznam.cz ;D

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, paci sa mi strasne tvoja praca, si velmi mila a mas uzastne clanky :) Tvoj blog sledujem (Dominika) a FB tiez (ArtJournalStories). Mas to tu krasne :) Samozrejme by ma velmi potesilo keby som vyhrala a mala nejake veci aj od teba. A preco? Neviem aky je najlepsi dovod na to aby som vyhrala tuto krasnu GA. Mam rada farebne veci a doplky uz duplom. Bola by som velmi stastna ak by si si ma vybrala :) vopred dakujem :)

    dominikamurnikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji tvůj blog už dýl :),mám ráda různé šperky a ráda bych rozšířila svou sbírku.Za 500kč bych si tam vybrala hooodně věciček :).
    leonka112@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. jsem strašně velký maniak co se týče bižuterie. Stále musím mít něco na ruce či na krku. Jenže teď snad nic nemám. :( Stále chodím okukovat eshop a užuž jsem se rozhodla si něco koupit, zveřejnila jsi článek s touto giveaway, tak proč nezkusit štěstí?
    pospisilova.ka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. ráda bych vyhrála, protože už dlouho si chci pořídit eiffelky do uší a taky křídla. Chtěla bych doplňky trošku navodit ten francouzský šarm a myslím, že náušnice z téhle giveaway jsou pro to jako stvořené:)

    anna.kaplanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. zejzen@gmail.com

    Přesvědčovat moc nemusím, ale pokusím se. :)

    Moje mamka již od ledna hledá práci a až tento měsíc se pár společností ozvalo s pohovorem (ono je strašně jednoduché odmítat lidi přes maily, že...), takže se ke mně často obrací s radou "co si mám vzít na sebe?"

    Už jsem jí půjčila i darovala pár mých kousků oblečení a s bižuterií by to dopadlo taky tak. :)

    Váhala jsem s tímto argumentem: potřebujeme nějaké povzbuzení... před pár týdny mi zemřel otec (bylo mu teprve 57 let) a... je to další událost, která mi otevřela oči a roztřídila příbuzné na pomáhající a na majetnické.

    Tenhle rok je strašný, ale příští prý bude lepší.

    OdpovědětVymazat
  16. Sledujem tvoj blog pod menom zuzana grajciarová a sledujem aj na fb pod rovnakým menom ;) email: zuzanagrajciarova@gmail.com
    A prečo by som mala vyhrať? Myslím, že výhra by určite potešila každého a ja takéto šťastie nemávam, ale možno sa podarí práve teraz :) Mám veľmi rada ručne vyrábanú bižutériu, na tejto stránke som jej našla veľa naozaj krásnej, takže by som si určite vedela vybrať :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, sice sleduji tvůj blog jen krátce, ale myslím si, že mám šanci na výhru. Přála bych si to vyhrát jako jakýkoli člověk tady. Myslím si, že bych ty šperky určitě unosila, protože šperky miluju a každý den k outfutům šperky nosím.
    bibr13@email.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Pretože blog sledujem už dlhšiu dobu, ale až dnes som sa teda pridala medzi followerov. :) Šperky sú krásne, štýl ktorý sa mi páči, môžem ti robiť reklamu, hhi ! :D :)
    Bola by to prvá giveaway, ktorú by som vyhrala, pretože u mňa zjavne platí šťastie v láske, nešťastie v hre. :P :) Ale na to sa nesťažujem, láska je láska... :P :) Semtam dačo vyhrať, ako napríklad tu by sa tiež zišlo. :D
    bloodyxdoll_wrrr@azet.sk :)

    OdpovědětVymazat
  19. Prečo by som mala vyhrať? Dobrá otázka a našlo by sa pár dôvodov.Napríklad,že milujem bižutériu a táto stránka ma zaujala už na blogu acupofstyle.Tá nová kolekcia s nádychom Paríža je prekrásna,nádherná! Paríž milujem a je mojím snom sa tam aspoň raz v živote dostať.Ďalším,trošku menším snom je vlastniť mini eiffelovku,či už figúrku,náhrdelník alebo náušnice s eiffelovou vežou.Takže tá kolekcia je najlepšia aká môže byť.Veľmi túžim vyhrať :)
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Vemu to rovnou upřímně od podlahy....prostě chci vyhrát :D a za druhé, si strašně šikovná a máš krásné dílka, zrovna nedávno sem je okukovala na
    e-shopu a ta francouzská kolekce je zkrátka magnifique :)

    chrisgirl05@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Milá Katie,
    již nemusíš číst další příspěvky, protože právě tenhle je TEN, který by měl vyhrát :-) (to jen tak na úvod, protože chci ušetřit tvůj čas a taky oči, jsem velmi ohleduplná, já vím). Vlastně nemám zas až tak moc prostoru (časového, ani mozkového), abych ti vylíčila dechberoucí důvody pro tvé jednoznačné rozhodnutí, že právě já budu 24.4. tou štastnou (poněvadž! Za pár týdnů státnicuji a vůbec, ale vůbec mi z toho není dobře, přestože s mou diplomkou to dopadlo nad očekávání a všech 14 nejdůležitějších knih jsem v knhovnách sehnala...tudíž je pochopitelné, že mám ted hlavu plnou úplně něčeho jiného, než zrovna argumentů, proč zrovná JÁ...ale věřím Tvé skvělé intuici a bystrému úsudku - koneckonců, osoba, která vyrábí tak úžasnou bižuterii obě tyto ingredience úspěchu bezesporu má :-) Takže se budu těšit na Tvůj mail s informací o výhře :-D
    Na adresu: plasssma@gmail.com
    P.S. Je mi jasné, že nevyhraji, ale snad jsem Tě alespoň pobavila, když už jsem tomu věnovala 14 a půl minuty svého drahocenného času!!

    OdpovědětVymazat
  22. Protože jsem ještě nikdy nic nevyhrála, tak doufám že se na mě konečně usměje štěstí a protože mám pár týdnů před maturou, tak by mě dáreček opravdu potěšíl a třeba bych i doufala, že i při ní budu mít takové štěstí :)

    aleachim15@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Strašně bych si přála vyhrát, ale prostě nikdy se mi v ničem nedaří a nikdy jsem ani v ničem nevyhrála,už by mi to jednou mohlo vyjít :( A navíc strašně miluji bižuterii :)

    lucazima@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Na tvůj blog jsem dnes narazila náhodou a moc se mi líbí:) A proč bych měla vyhrát právě já? Nevím, třeba proto, že jsem možná nejstarší blogerka v širém okolí ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahojky.. tak upřímně nevím proč bych zrovna já měla vyhrát tuhle úžasnou cenu. Asi se budu opakovat jako všichni ostatní, ale ani já jsem nikdy neměla štěstí a nikdy jsem nic v ničem nevyhrála :(
    Ale když to vyhraju tak mi uděláš neskutečnou radost.
    mom157@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Všechno splněno, sleduju tě i přes Bloglovin..
    Ještě nikdy jsem žádnou giveaway nevyhrála a miluju bižuterii, tak by bylo fajn , kdyby se na mě konečně usmálo štěstí:-)
    teleska.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Sledujem :)

    Tvoju giveaway by som rada vyhrala pre to, lebo milujem bižutériu a tiež pre to, že chcem skúsiť, či sa v mojom šťastí viem vďaka výhre dostať ešte vyššie :)

    sange578@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, proc bych mela vyhrat zrovna ja, to je tezka otazka:) Mam rada bizuterii, sama si tvorim nausnice, naramky, nahrdelniky...tak bych jednou mohla taky neco vyhrat a nemuset si to sama tvorit! :D
    jana.ei@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj :)
    1. Jsem :) Ale stáva se mi že mi to nikdy nejde poslat komentář přes google účet :( . Takže tady je moje přezdívka : kate.z.1998 . Jestli bych náhodou vyhrála tak se prosím podívej že sleduju tvůj blog :)
    2.Proč bych měla já vyhrát ?? :) Asi se budu opakovat ale .Nikdy jsem v životě nic nevyhrála. Opravdu nikdy. Na vše mám smůlu.Tak doufám že vyhraju tady :) . A taky proto že tvoříš nádhernou bižuterii ♥ . A proto že jí miluju ♥ . Nemám tak pracné prsty si jí samam vytvořit :( . Tak proto bych chtěla vyhrát tadytuto soutěž :) . A taky kvůli toho že momentálně nemám moc peněz na ní :( . Bohužel :( . Takže by jsi mi udělala velikánskou radost kdyby jsi vybrala mě :)
    3.katerina.z.1998@seznam.cz
    4. Jsem :)
    5 Jsem z ČR :)
    6. Budu čekat :D :)
    Měj se krásně :) Katka :)

    OdpovědětVymazat
  30. Sledujem aj GFC aj Facebook :)
    Náušnice sú strašne krásne :) Hlavne tá kolekcia Paríža ;) úplne najviac sa mi páčia tie eiffelovky.. :)
    A nie len náušnice ale aj tento blog, úplne super! obľúbila som si ho na prvý pohľad :) a je tu síce len jedno DIY s náramkom ale je fakt úžasny :) keby ich bolo aj viac :) a takžiež aj outfity, kozmetika, inšpirácie.. :)
    timulqa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj:))
    Tak já bižuterii miluju:) Moc se mi líbí tyto výrobky, a myslím, že jsou kvalitní více než v obchodech v kterých se jen tak takovéhle výrobky koupit nedají:) Navíc by mě moc potěšilo vyhrát něco, co někdo vyrobil vlastníma rukama a dal si záležet:)

    veirauchova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Tohle vyhrát, tak jsem jako ráji! Na bižuterii jsem "ujetá".. Vážně krásná výhra :)

    papouch86@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. 1. hotovo
    2. Protože splňuji všechny podmínky!:D A protože miluju bižuterii a veškeré doplňky!! A možná třeba proto, protože by mi to udělalo hroznou radost, jednou něco vyhrát..:)
    3. Můj e-mail: lehnertova.eva@gmail.com
    4. Hotovo.
    5. Jsem z ČR.
    6. Tak to stíhám! :D

    OdpovědětVymazat
  34. vše splněno
    Nejsem zrovna přesvědčující typ.. ale mám hrozně ráda bižuterku a všechny doplňky .. takže kdybych vyhrála skákala bych radostí :D opravdu!

    marokol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Vše jsem splnila.
    Zbožňuju bižuterii a strašně moc bych chtěla vyhrát. A vyzkoušet tuto bižuterii a kdybych vyhrála tak bych si pak možná taky objednala protože jsou tam fakt pěkné kousky♥.Mimochodem ůžasný blog!♥*
    veverkanovakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. No tak já bych jako každá z nás chtěla vyhrát, tak to alepsoň zkusím :)
    Mám ráda naušnice a šperky vůbec. :)
    Moc se mi líbí tvůj blog :).
    heartfromcometics@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Proč bych měla vyhrát? asi protože, že jsem nikdy nevyhrála a jednou by se mi to pomohlo splnit. A také, že mám velmi ráda bižuterii.
    katul.d4@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Protože jsem nikdy nevyhrála a jsem maniak na náušnice (doma mám ped 80 párů) ! :D
    aneta.jel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Milujem handmade veci, uz som si od teba chcela objednat, no vzdy ma odradi postovne na Slovensko :/ ale ten naramok so srdieckom a neonovou stuzkou, hmmm :))) Maniak ani nie som, cize pochybujem, ze si ma vyberies, nerada hromadim zbytocnosti, prave naopak, uspokojim sa len s tymi najlepsimi kuskami, ktore drzia prve priecky v mojej sperkovnicke :) Ak uz nieco z bizuterie dostanem/kupim si, tak to nosim do nemoty :)) Ak aj nevyhram, chcem ti povedat, ze tvoj blog mi ponuka mnozstvo inspiracie a vzdy sa tesim na kazdy clanok, vela stastia, maj sa pekne :)))

    girlnamedz@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  40. Ahojk najprv sa pozdravím nechcem hned myslieť len na seba ..:)
    Takže..ja som by chcela preto vyhrať pretože som ešte nikdy nič nevyhrala a nemám skoro žiadne špekry hlande náramky..:( poštovné je drahé a v obchodoch su len také od čínanoch ktoré hned rozpadnu ..

    dakujem ..:) ahoj ..
    Každemu vela šťastia ..a sledujem ťa budem tu aktívna ! :)

    izurka357@azet.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezlob se, ale giveaway už byla dávno ukončena:)

      Vymazat