středa 7. března 2012

essence korektor

Kruhy pod očima mě trápí od útlého dětství. Nesolím, vypiju denně 2-3 litry vody a neslazených čajů, používám oční krém, dostatečně spím, a pořád ne a ne se jich zbavit. Asi mi byly dány do vínku:) Takže když se jich nemůžu zbavit, tak nezbývá nic jiného než je zamaskovat.V tom mi pomáhají dva produkty. Prvním je Garnier Roll-on Anti-dark Circles, který jsem vychvalovala už tady. Jeho kovový kuličkový aplikátor příjemně chladí a korektor přirozeně zakrývá kruhy. Na něj poté aplikuju tento nový kosmetický úlovek. Nechápu jak jsem bez něj mohla žít!!!


Paletku korektorů Forget it! od essence mám doma asi měsíc. A po měsíci ji mám vypotřebovanou jako snad žádný jiný produkt, který se u mě zabydlel před tak krátkou dobou. Není divu, používám ho každý den. Klidně bych ho teď z fleku, z kraje roku, nominovala na produkt roku 2012!


Paletka na nedokonalosti se skládá ze tří korektorů. Béžový je určený na zakrytí pupínků, zelený neutralizuje zarudlá místa a červené žilky a růžový je určen na zamaskování kruhů pod očima.


Paletku jsem si koupila na popud jednoho článku v časopise, kde v beauty poradně radili, že na kruhy pod očima je nejlepší použít tekutý korektor (make-up) a na něj poté aplikovat růžový. A ono to vážně funguje. Kruhy jsou méně viditelné než pouze s použitím podkladového béžového korektoru nebo make-upu. Za těch 60 Kč to byl milionový nákup:)

A co Vy a kruhy pod očima? Máte/nemáte? Jak je maskujete nebo jak proti nim bojujete? Podělte se se mnou o rady a nebo tipy na Vaše oblíbené "maskovače".

Pěkný večer.

22 komentářů:

  1. no já jsem si teď pořídila oční krém ( viz můj blog ) a uvidím, jestli umí zázraky. jinak mám podobný ,,trojkorektor,, z oriflamu, jen tam není ta růžová.

    http://newlifeaccepted.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. jsem na to stejně jako ty...nesolím, piju spoooustu čisté vody, spím aspoň 8 hod a kruhy pod očima mám stále....tento korektor mám moc ráda, dosti mi pomáhal. Teď používám korektor Affinitone od Maybelline, ten taky není špatný. Ale konkrétně na kruhy pod očina, tento od essence je bezkonkurenční!
    http://minimalist-lady.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. To zni jako neco co pujde na wish list!:) xx

    OdpovědětVymazat
  4. Znám a je to super věcička :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Můj nejoblíbenější produkt od Essence, nedám na něj dopustit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já a kruhy jsme nepřátelé odjakživa, ale boj s nima zatím pořád prohrávám. I když je zakryju, tak za chvíli zase vykouknout :D Ale tohle jsem ještě nezkoušela, tak zkusím. Děkuju za tip. Hezký blog máš.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jej používám, akorát si říkám, že je škoda, že ty jednotlivé části nedělají zvlášť, protože to docela rychle ubývá :D
    Každopádně za mě má tenhle produkt +1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si říkám:) Hned bych si koupila aspoň dvě balení toho růžového korektoru:-D

      Vymazat
  8. tento korektor už pár měsíců zkoumám a ještě jsem se neodhodlala ho pořídit, tak možná ho teda zkusím když ho všichni tak chválíte :)

    http://mybeautyuniverse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. já je spíš maskuji make-upem .. korektory sice mám,ale bihůžel tmavé .. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já na kruhy používám béžový korektor od značky Manhattan a ten je bezva, protože krásně kryje :) Pak mám ještě roll-on od Garnieru, ale ten je bohužel slabší.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. já mám příšerný kruhy pod očima a nevím co už mám použít abych je zamaskovala...používám obyčejný korektor v tělové barvě ale stejně mi nepomáhá a to že jsem jich vyzkoušela už několik...slyšela jsem ale teď dobrý ohlasy na korektor od dermacolu tak ho asi vyzkouším a tole si taky určitě pořídím =)

    OdpovědětVymazat
  12. ten korektor jsem měla, všichni jsou z něj nadšený, mě nesedl.

    OdpovědětVymazat
  13. Fíha, abych řekla pravdu, tenhle korektor jsem ještě neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tys mě tak navnadila, že jsi ho snad i koupím :D

    OdpovědětVymazat
  15. Tak na tento korektor jsem zvědavá. Já osobně až takové kruhy pod očima nemám a na jejich zakrytí používám bázi I love stage od essence:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Přemýšlela že si ho taky pořídim a díky tobě si pro něj fakt dojdu :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mám kruhy docela vyrazne, hlavne modré, snad mi pomuze, zkusim to. .)

    OdpovědětVymazat