středa 21. září 2011

Mentolka

Tak to byl asi poslední letní pastelový lak za tuto sezónu. Není divu, venku je pravý deštivý podzim a tak veselé barvičky vystřídají moje oblíbené hnědé, zlaté a šedé laky na nehty. Ale to předbíhám.


Tento lak jste už mohli vidět v akci tady a musím říct, že v létě jsem si jím nehty lakovala celkem často. A teď měl o víkendu derniéru. A aby ne, když bylo typicky letní počasí:)


Tahle mentolka je od mé oblíbené značky (teda co se laků na nehty týče) Gabriella Salvete, odstín 06. Tyto laky mám ráda, protože opravdu dlouho vydrží na nehtech bezchybné, nedělají žádné pruhy, bublinky nebo cokoliv jiného. Mají perfektní konzistenci a taky je mám ráda pro jejich malé balení, protože nestihnou vysychat. I cena je příznivá (já jej dokonce koupila v nějaké akci, kdy byl kus za 10 Kč).


A co Vy, už máte na poličce vepředu připravené své "podzimní" laky a nebo to neřešíte a používáte stejné odstíny celoročně?

6 komentářů:

  1. Jé to je moc rozkošná barvička! Já nosím stejné laky celý rok, neměním je podle ročního období. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, ten mam :D A kupovala jsem ho za 15 v takovy jedny socialni drogerce. V zivote by me nenapadlo ze je to Gabriela Salvette, podle toho GS ..

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám zrovna tenhle :) mám ho MOC ráda :)

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. za 10,-? super :-D taky jsem ho měla na nehtech a i když nemám ráda na oblečení nebo kolem tuhle světlou zelenou, tak na nehtech se mi fakt líbil a i dlouho vydrží
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  5. ja som mala od tejto značky ružový a modrý lak a boli fakt skvelé!

    OdpovědětVymazat