pátek 11. května 2018

Únoroví/březnoví/dubnoví oblíbenci

Jo jo, jsem ve skluzu, ale když venku je stále tak krásně, že u počítače teď skoro vůbec netrávím čas. No nic, nebudu to příliš okecávat a dáme se do toho. Dneska bych vám ráda představila mé další oblíbence za poslední tři měsíce.

Happiness Boutique dvouřadý náhrdelník
Je pravda, že náhrdelníky příliš často nenosím. Mámy asi pochopí. Ale když mi ten náš malý poklad nevisí kolem krku a vydám se "mezi lidi", tak často sahám po tomto náhrdelníku od Happiness Boutique. Líbí se mi, že je jednoduchý, ale díky medailonkům i poměrně výrazný a na krku vynikne. Taky si cením toho, že je z nerezavějící oceli, takže mi vydrží a nezčerná jako levné cetky. Náhrdelník můžete pořídit tady.




Alverde Naturschön olivové odličovací mléko
Tak tento produkt mě vážně baví a poslední týdny se ani ničím jiným neodličuji. Měla jsem docela strach z té parfemace, přece jen olivy nejsou zrovna nejvoňavější ingrediencí. Naštěstí tomu tak není, vůně je jemná a nevadí mi. Hlavními plusy produktu je to, že se jedná o přírodní produkt, vyhovuje mi jeho pumpičkové balení, krásný jednoduchý design a taky to, že je obal skleněný. Jasně, na jednu stranu je to nevýhoda, protože se může rozbít a musím být při manipulaci opatrná, ale zase z ekologického hlediska je to lepší než plastová lahvička, a taky se vyjímá v koupelně, že. :-) Mám v plánu si to balení nechat a využít ho třeba na nějaký homemade kosmetický produkt.



Kniha Jsem máma od Kristíny Farkašové
Mám ji už rozečtenou dva měsíce. Ne, že by se mi špatně četla, ale s dítětem na ni nemám příliš času, většinou ji čtu jen když hlídá manžel a já si jdu tak na hodinu sednout do kavárny a vypnout. Kdyby bylo více času, tak ji nejspíš přečtu jedním dechem. Ta knížka je tak vtipná! Kolikrát mám co dělat, abych se nezačala nahlas smát na celou kavárnu. :-D Kniha je plná vtipných historek mámy na mateřské dovolené, která má dvojčata. Kolikrát se v těch příbězích sama najdu, o to mě to více baví, že je mi spousta situací blízkých a vím, že v tom nejsem sama. Za mě je to povinná četba každé mámy na mateřské.





Kokosový dezert s ananasem
Panebože to je taková dobrota. Na tomto jogurtu, který vlastně ani není jogurtem, v poslední době doslova ujíždím. Jde o dezert z kokosové dužiny s ananasem, neobsahuje žádné mléko, takže je vhodný i pro ty, kteří trpí nesnášenlivostí laktózy. Kombinaci kokosu s ananasem mám moc ráda, takže mám co dělat, abych je kolikrát nesnědla z té lednice všechny. :-)



Babyono dětský silikonový kartáček na prst
Náš Kubík v poslední době bojkotuje čištění zubů. Nenechá si od nás prostě vyčistit zuby klasickým kartáčkem a sám si zuby příliš nevyčistí. A tak jsem vytasila do boje aspoň s tímto silikonovým prstovým kartáčkem, který je super. Čistí a ještě i masíruje dásně a vydrží déle než ten klasický štětinový. Součástí balení je i plastové pouzdro, takže si ho můžete vzít s sebou i někam na cesty.




Svojtka pohyblivá kniha Jak to žije v supermarketu
Těchto knížek od Svojtky máme v knihovničce hned několik, momentálně vede tato nejnovější, která mapuje dění v supermarketu. Ty ilustrace jsou moc krásné a navíc doplněné o pěkný text. Kubík tyto pohyblivé knížky miluje a dlouho u nich vydrží.







Zaujalo vás něco z mých oblíbených produktů? Jaká knížka vede u vašich dětí? A jak jsou na tom s čištěním zubů, taky ho občas bojkotují?



2 komentáře:

  1. Katie, super článek. Velmi mě zaujalo to odličovací mléko, ráda bych ho zkusila. Akorát mám strach, aby mi sedlo. Protože jsem si ještě nenašla žádného kosmetického oblíbence od Alverde a navíc mi moc mléka nevyhovují. Dále mě ale hodně zaujal ten kokosový dezert. Já miluji kokos, ať už se jedná o jeho chuť či vůni, to je mi úplně putna :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekný náhrdelník vyzera taky jednoduchý ale to je na ňom pekne:) a ten alverde odličovač sa mi páči už som ho obzerala rada používam na odličovanie taketo mlieka príde mi to že okolie oči vôbec nevysušujú:)

    OdpovědětVymazat