pátek 8. září 2017

Spotřebované produkty: Červenec a Srpen

Pokud tu ještě někdo, kdo mé články čte, zůstal, tak vás po mé prázdninové pauze zdravím. :-D Během mého blogovacího volna se mi podařilo spotřebovat zase několik kosmetických produktů, tak se na ně pojďme blíže podívat.



Cien sprchový gel Piňa Colada
Miluji tento letní koktejl a stejně tak jsem si oblíbila tento sprcháč. Měl sladkou vůni, ananasové aroma z něj bylo intenzivně cítit, vždycky, když jsem ho použila, tak jsem se myslí přenesla někam na pláž. Za mě rozhodně ano a i jeho cena (kolem 30 Kč) byla super.
Verdikt: ANO

Alverde sprchový gel Green Smoothie
Tento ovocný sprcháč byl z letní limitky Dm drogerie a voněl po hrušce a kiwi. Škoda jen, že není ve stálé nabídce, protože ta parfemace mě bavila.
Verdikt: ANO

Yves Rocher exfoliační sprchový gel Mango & koriandr
Produkt jsem dostala od kamarádky a musím říct, že mě mile překvapila ta kombinace ovoce a bylinek. Zrníčka byla jemná, ale i tak byla sprcha s tímto produktem příjemná a má pokožka si ho pochvalovala.
Verdikt: MOŽNÁ

Palmer´s Cocoa Butter Formula tělový scrub
Můj miláček. Ta vůně byla naprosto bombastická a ještě teď, když si přičichnu k obalu, tak tu vůni cítím a hned mi je teskno, že jsem ho dopotřebovala. Kromě toho, že nádherně pokožku provoněl, tak i skvěle obrušoval a zbavoval tělo suchých šupinek. Ze sprchy jsem vždy vycházela jako s novou kůží. O scrubu jsem psala v tomto článku.
Verdikt: ANO



Lady Speed Stick gelový antiperspirant
Je to tuším mé druhé balení a určitě ne poslední (další už mám na poličce v koupelně). Jsem s ním velmi spokojená, opravdu zabraňuje pocení a má příjemnou ovocnou parfemaci, která ovšem nenarušuje vůni parfému.
Verdikt: ANO

Vincentka zubní pasta s ovocnou příchutí
Tuto pastu jsme si koupili na dovolené v Luhačovicích, kde právě pramen Vincentky vyvěrá. Pasta měla mírně slanou chuť a to právě kvůli obsažené minerální vodě. Pěnila tak akorát, chuťově se taky dala. Klidně bych si jí koupila znova, ale na naši oblíbenou Promise pastu s hřebíčkovým olejem nemá.
Verdikt: MOŽNÁ

Bione krémová vlasová maska Keratin & Arganový olej
Mé již několikáté balení a stále jsem s ní spokojená. Vlasy jsou po jejím použití lesklé, zářivé na pohled, jemné na dotek a skvěle se rozčesávají.
Verdikt: ANO



Ellie maxi odličovací tampóny
Věc, která se pravidelně objevuje ve spotřebovaných produktech, protože odličovací tampóny se používají každý den, že jo. :-) A tyto jsou mé oblíbené, protože jsou velké, jemné, nepouští chloupky a v Tetě drogerii se dají pořídit za pár korun.
Verdikt: ANO

Astrid osvěžující čistící micelární voda
Tuto micelárku jsem si oblíbila, je to už mé druhé balení. Dobře odličuje a ta vůně, pecka. Obsahuje meduňkovou organickou vodu.
Verdikt: ANO

Clean & Clear povzbuzující čistící emulze Morning Energy
Další oblíbený produkt, který už používám několik let a ráda se k němu vracím, protože je to ten nejlepší nakopávač pleti po ránu. Recenze.
Verdikt: ANO



Avon Anew balzám na rty
Tak tuhle pomádu na rty jsem měla doma už hooodně dlouho a bylo potřeba ji už dopotřebovat, aby se nezkazila. Mazala jsem si s ní rty večer před spaním, jindy to ani nebylo možné, protože po jeho nanesení jsem měla na rtech bílý povlak. S balzámem jsem nebyla vůbec spokojená, ani moc nehydratoval.
Verdikt: NE

Maybelline SuperStay Better Skin korektor
S tímto korektorem jsem byla moc spokojená, krásně kryl, dobře se roztíral, během dne se neztrácel, odstín mi seděl. V zimě jsem ho dokonce používala na celou pleť místo make-upu.
Verdikt: ANO

Gabriella Salvete Infinite voděodolná řasenka
Už jsem jí měla několikrát, poslední roky jsem si právě tuto pořizovala na léto. Je skutečně voděodolná a dělá krásné řasy. Ten kartáček je prostě fajn a skvěle řasy pročísne.
Verdikt: ANO

Victorio & Lucchino Capricho Floral Tentación de Rosas
Moje signature vůně, nejlepší a nejvoňavější parfém pod sluncem. Recenze zde.
Verdikt: ANO

Mary Kay minerální pudrový make-up
Další můj miláček. Tento produkt používám hlavně v letních měsících, kdy se mi nechce používat tekutý make-up, protože ve vedrech by se mi stejně roztekl :-D Recenzi si můžete přečíst tady.
Verdikt: ANO



Tak a pro dnešek jsme u konce a mých 15 vypotřebovaných obalů od kosmetiky letí do koše. To abych pomalu šla s odpadem do popelnice. :-) Mějte se fajn a slibuji, že udělám vše pro to, aby zase na blogu byly články častěji. Pa.

3 komentáře:

  1. Značku Bione jsem si posledních pár měsíců hodně oblíbila :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Z produktů jsem zkoušela pouze sprcháč od Yves Rocher a nebyl úplně špatný, ale parfemace mě až tolik nenadchla.
    Kriss

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám teď od Astrid jejich novou micelárku a jsem nadšená!! :-) Jinak celkově se mi líbí, že Astrid jde vpřed a přináší nám samé kvalitní produkty :-)

    OdpovědětVymazat