pátek 18. listopadu 2016

Oblíbená kosmetika: Říjen

Ten čas tak letí, že to snad ani není možné. Je 18. listopadu a já teprve sepisuji článek o mých říjnových oblíbencích. Sotva to dopíšu, tak už abych začala sepisovat post o oblíbených produktech za tento měsíc.


Sagrada Natura Arganeol bio arganový olej
Na tento produkt chystám samostatnou recenzi, takže to vezmeme jen ve stručnosti. Olejíček jsem si velmi oblíbila, používám jej každý večer na mírně navlhčenou pleť, která je ráno dokonale vyživená.

Avon Advance Techniques vyživující sérum na vlasy
Tento produkt obsahující arganový olej mám už doma poměrně dlouho, ale až teprve teď jsem mu přišla na chuť. Používám jej po každém mytí vlasů, kdy jej nanáším na suché konečky. Co na něm miluji, tak je jeho parfemace, která mi připomíná kokosové pusinky.

Nivea Intimo intimní emulze
Produkt jsem si koupila jen proto, že byl v akci a s tím, že od něj zas tak moc neočekávám. Ale mile mě překvapil, emulze je jemná k pokožce, neštípe a má příjemnou parfemaci, voní po aloe vera a bílém čaji.


Lady Speed Stick deodorant Fruity Splash
Za mě jeden z největších objevů za poslední měsíce. Na deodorantu mě baví jednak jeho gelová konzistence, protože je to zase něco jiného než moje klasika v podobě roll-onu a spreje, a hlavně ta vůně je báječná a hned mě přenese do léta někde pod palmy.

Victorio&Lucchino Capricho Floral Tentación de Rosas
Na podzim jsem vytáhla zase můj nejmilovanější parfém, který se bohužel u nás nedá sehnat a tak jsem se jím předzásobila a při poslední dovolené na Mallorce si pořídila hned tři flakóny. Nemám slov, jak je ta vůně přenádherná a dokonale mě vystihuje. Více si o ní můžete přečíst v této recenzi.

Essence Make me brow gel na obočí
Zase věcička, kterou mám doma už nějaký ten pátek, ale na chuť jsem jí přišla až nyní. Tuto vychytávku v podobě gelu na obočí obsahujícího drobná vlákna zahušťující obočí oceňuji hlavně teď, kdy jsem na mateřské a na líčení není příliš času. Gelem přemáznu obočí a můžu vyrazit ven s kočárkem.


Tak, to byla moje top šestka za říjen. A jaké jsou vaše momentálně nejoblíbenější produkty?


5 komentářů:

  1. Ten gél na obočie ospevuje snáď každý :D a ja som ho stále nevyskúšala :( :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  2. Od Essence gel na obočí bych si také ráda pořídila :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Avon olejček na vlasy je ozaj skvelý, my ho kupujeme už odkedy ho uviedli na trh :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Gel na obočí mám taky a je bezvadný. Před včerem mi přišlo i sérum na vlasy od avonu tak jsem zvědavá jak obstojí u mě :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  5. tiež mam ten gel na obočie a v celku som bola snim spokojná ako doplnok na zvýraznenie a vytvorenie takeho prirodzeného obočia mi vyhovoval no samotny ho nepoužívam lebo mne nestačí bohužial obočie si musím kresliť uplne:)

    OdpovědětVymazat