čtvrtek 24. listopadu 2016

Tipy na voňavé vánoční dárky: Notino balíčky


Vánoce se blíží nezadržitelným krokem a tak nastal čas na to, abychom pomalu začali nakupovat dárky pro své blízké. Asi vás nepřekvapí, že na mém blogu najdete právě tipy na beauty produkty. Tím, že jsem nyní na mateřské dovolené a raději dám přednost času strávenému se svým malým andílkem, než běhání po obchodech, tak budu letos nakupovat přes internet. Rodina už je zvyklá, že kromě nějakého originálního dárku ode mě vždy každý dostane ještě balíček kosmetiky dle mého výběru. Vždy volím produkty, které buď dané osoby už používají a mají je rády, takže se jim budou hodit, a nebo je obdaruji nějakou novinkou, o které jsem přesvědčená, že jim udělá radost a bude vyhovovat. Jako každý rok kosmetiku nakupuji pouze na mém nejoblíbenějším e-shopu Parfums, který je nově přejmenován na Notino.cz.

Co mě rozhodně zaujalo z nabídky e-shopu, tak jsou novinkové Notino balíčky, které obsahují několik tématických produktů, například vlasový balíček, kosmetiku pro muže, pro určitý typ pleti... Produkty vás v setu vyjdou levněji, než byste si je pořídili samostatně a jako bonus vám přijdou zabaleny v krásné černobílé krabici, takže si už nemusíte dělat starosti s balením dárku. V nabídce je přes dvacet balíčků, já jsem z nich vybrala ty, které mě nejvíce zaujaly.

Notino Legendy přicházejí magická svěží vůně pro romantickou ženu + řasenka, která dokáže zvětšit objem řas až na šestinásobek
zdroj: www.notino.cz

Mamce by určitě udělal radost balíček Legendy přicházejí, který se skládá ze 100 ml parfémované vody Calvin Klein Eternity, objemové řasenky Lancome Hypnose Volume a legendárního očního odličovače od stejné značky. CK Eternity je svěží květinová vůně vonící po konvalinkách, růži, lilii a jasmínu. Květinové tóny doplňují exotické santalové dřevo, pižmo a jantar, které dodávají vůni hřejivost. A za svěžestí parfému stojí koktejl pačuli a mandarinky. Cena balíčku je 1 449 Kč. 

Notino Jednoduše dokonalý silná vůně pro silné muže + hydratační vyživující emulze
zdroj: www.notino.cz

Pro tatínka či přítele, který rád o sebe pečuje, je balíček s názvem Jednoduše dokonalý jako stvořený. V černobílé krabici se totiž skrývá jedna z nejkrásnějších pánských vůní Armani Acqua di Gio ve 100 ml balení a hydratační emulze Shiseido Men Hydrate. Vím, že Acqua di Gio je celkem profláklá vůně, kterou dost mužů používá, ale mě prostě strašně voní a vždy, když ji na nějakém muži ucítím, tak mi zaplesá srdce :-) Vůně je koktejlem bergamotu, mandarinky, jasmínu, růže, rozmarýnu a pačuli. No nádhera. Balíček pořídíte za 2 299 Kč.

Notino První pomoc pro dokonalý účes skvělý způsob, jak rychle zkrotit vlasy
zdroj: www.notino.cz

Pokud máte v okolí nějakou dámu či slečnu, která si zakládá na dokonalém účesu, tak jí určitě uděláte radost balíčkem obsahujícím vlasové produkty, který je k dostání pod názvem První pomoc pro dokonalý účes. Pod víkem krabice najdete vyživující vlasový olej Matrix Biolage Exquisite 92 ml, věhlasný suchý šampon pro objem a lesk Batiste Fragrance Blush v mini cestovním balení, hřeben na vlasy Dessata Original Bright Mini Bronze a 3 ks gumiček do vlasů HH Simonsen Hair Bobbles Violet. Za tento balíček zaplatíte 499 Kč. 

Notino Tajemný rituál koupelový balíček
zdroj: www.notino.cz

Babičkám by se mohl líbit koupelový balíček Tajemný rituál plný produktů k navodění relaxační atmosféry. Tento balíček obsahuje pemzu na paty, hydratační rukavice a ponožky Argan Oil Pack, Missha mangovou plátýnkovou masku s hydratačním účinkem, dále krásnou minimalistickou svíčku Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla Sphere a luxusní levandulové přírodní mýdlo Le Chatelard. Takže nasadit rukavice, ponožky, masku na obličej, pustit si k tomu nějakou příjemnou relaxační hudbu a nic nedělat! Na balíčku se mi líbí i to, že obsahuje poměrně neznámé značky a je to tedy ideální možnost prozkoumat neprofláklé značky na trhu. Cena balíčku Tajemný rituál činí 419 Kč. 

Notino V přirozenosti je krása základní sada pro NUDE líčení
zdroj: www.notino.cz

No a mladší sestru či kamarádku můžete obdarovat například setem dekorativní kosmetiky, který se nachází v balíčku nesoucím jméno V přirozenosti je krása. Díky produktům si obdarovaná vykouzlí přirozené líčení pomocí světle růžové tvářenky NYC Cheek Glow Prospect Park Rose, Astor lesku na rty Perfect Stay 8H Sweet Doll a legendární řasenky pro objem Max Factor 2000 Calorie Black. Navíc v setu nalezne štětec na pudr či tvářenku od značky BrushArt, jejíž je Notino výhradním prodejcem. Set vás vyjde na 419 Kč.



Také rádi obdarováváte své blízké kosmetikou? 

1 komentář:

  1. Druhému balíčku by sa ocko určite potešil, možno ho nakoniec aj objednám. Ďakujem za super tipy! :)

    OdpovědětVymazat