sobota 26. listopadu 2016

3 kosmetické propadáky za poslední dobu #2

Článek s kosmetickými propadáky, kteří si nezasloužili místo v mé koupelně, měl úspěch a tak jsem se rozhodla pro jeho další pokračování a opět vám ukážu produkty, které mi v poslední době nesedly a mizí z mé domácnosti.


Balea tělové želé
Když se tento produkt objevil v letní limitce Dm drogerie, tak jsem věděla, že ho musím mít, protože voněl po vodním melounu a mátě. Ano, vůně produktu byla boží, to jo, ale to je tak vše. Naprosto mi nesedla jeho konzistence, která se sice tvářila, že na léto bude skvělá, že nebude pokožka příliš umaštěná jako po výživném krému, za to byla naprosto ulepená. Tohle tělové želé prostě na kůži strašně lepilo a o nějaké hydrataci nemůže být ani slovo. Příště nebudu experimentovat a zůstanu věrná klasické konzistenci tělových mazadel.

Oriflame Zázračný kelímek Třešeň
V mém okolí mám pár kamarádek, které si tento produkt pravidelně kupují a tvrdí, že je opravdu zázračný, ale za mě rozhodně ne. Proboha, vždyť ten produkt nic nedělá! Je to jen předražená ovoněná vazelína, která mimo akci stojí 179 Kč!!!! Za mě je to prostě obyčejná pomáda, která rozhodně nedělá žádné zázraky. A navíc mě příšerně rozčiluje to balení, nesnáším, když musím do balzámu hrabat prsty, je to strašně nehygienické a tento kalíšek je navíc příliš hluboký, takže se produkt i špatně nabírá. Takže ne, ne, ne a ještě jednou ne.

Batiste suchý šampon pro tmavé vlasy
Pravidelné čtenáře nejspíš překvapí, že právě Batiste suchý šampon zmiňuji v tomto článku, protože je mám moc ráda, používám je už řadu let a žádné jiné "sucháče" je nepředčí. Ovšem tento na tmavé vlasy mi neseděl. Ne že by své poslání špatně plnil, to ne, na vlasech se choval standardně jako ostatní Batiste šampony, ale rozčiloval mě tím, že dělal v koupelně neskutečný bordel. Po jeho použití jsem měla celou koupelnu pokrytou tmavou vrstvou prášku. Možná, že to dělají i ostatní verze, ale u těch klasických bílých pudrů to prostě nejde vidět. Samotný produkt jako takový byl v pohodě a tak i nadále zůstávám Batiste produktům věrná, ovšem příště si pořídím jinou variantu. Nevím, možná jsem měla vadný kus, protože v minulosti jsem už tuto verzi měla a bylo to v pořádku.


Zkoušely jste některý z těchto produktů? A co na ně říkáte, máte stejný názor a nebo naopak vám vyhovují?


9 komentářů:

  1. Keď som sa dopočula o Batiste verzii pre hnedé vlasy, hneď ma napadlo, či náhodou pri používaní nezašpiní všetko naokolo. Batiste šampóny tiež veľmi obľubujem a mala som v úmysle si kúpiť aj tento, no som rada, že som tak nespravila.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem s tím tělovým želé naopak moc spokojená :D možná to je tím, že ho dávám menší množství, ale vůbec mi nelepí a v létě hydratoval akorát. Koupila jsem si dvě další balení do zásoby :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám Batiste pre stredne hnedé vlasy a ten mi žiadne takéto problémy nerobí, aplikáciu vidím max na vlasoch ale nikde inde.

    OdpovědětVymazat
  4. Zázračný kelímek je náhodou super :D už ho sice nepoužívám ale měla jsem ho ráda.

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já miluju Batiste, ale tento hnědý jsem nezkoušela, asi ani nebudu :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujímavý výber produktov :D Ja na hojivý zázrak od Oriflame nedám dopustiť. A tento suchý šampón mám tiež veľmi rada :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  7. S tím zázračným kelímkem od Oriflame s tebou naprosto souhlasím, taky mi nepřijde, že by to bylo něco extra. Ale zkus ten od Avonu, mám doma asi 3 balení a na moje hodně suché rty mi opravdu pomáhá :).
    Naopak s Batiste s tebou souhlasit nemůžu, mě tento suchý šampon naprosto vyhovuje, a hnědý prášek vidím jen občas ve vaně, když si vlasy umývám.
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  8. to žele od balea som ani nekupovala ked som viela že je to vôňa melona a ked si predtsvím niečo pod pojmom želé tak jedine lepenie:-D tento baptiste suchý šampon je moj prvý a už som čítala že šiní ale ja som to nepostrehla lebo som si to nestriekala na hlavu v kupelni ale v izbe a tam sa to už stratí inak som snim spokojná objem dodá riadny:))

    OdpovědětVymazat