pátek 9. září 2016

Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal rozjasňující tekutý make-up

Přiznám se, že s make-upy příliš neexperimentuji, že když objevím nějaký, který mi sedí, tak mu zůstávám věrná. Občas mě ale popadne nutkání vyzkoušet něco nového, zjistit, jestli existuje na trhu ještě nějaký make-up, který by byl lepší než ten stávající. A přesně taková situace nastala před rokem a pár měsíci, kdy jsem neodolala Bourjois Healthy Mix rozjasňujícímu make-upu.


A byla to správná volba, protože make-up mi ve všech směrech velmi vyhovuje. Mám jej v odstínu č. 54 Beige, který tónu mé pleti dokonale sedí. Make-up používám hlavně během jara a léta, protože jednak v té době mi jeho odstín nejlépe sedí a doslova splyne s mou pletí, a také kvůli jeho lehké, pleť nezatěžující textuře.

Make-up obsahuje ovocné výtažky z ovoce, konkrétně z jablka, meruňky a melounu. Tyto složky si kladou za úkol pleti dodat potřebnou výživu a hydrataci. Díky těmto ovocným složkám má produkt velice příjemnou ovocnou vůni. Kromě ovocného komplexu se v produktu nachází i krystalové pigmenty, které pokožku krásně projasní a dodají ji šťavnatý vzhled, ten efekt na pleti se mi strašně líbí a dělá pleť přirozenou a zdravě vypadající. Jako další ve složení naleznete vitamín E, který je silným antioxidantem, který chrání pleť před volnými radikály a panthenol se zklidňujícími a regeneračními účinky.


Co se týče balení produktu, tak make-up má skleněnou lahvičku s pumpičkovým dávkovačem, který je velmi praktický a díky kterému se dá korigovat množství použitého make-upu. Design balení je jednoduchý a co je super, tak skrz sklo vidíte dovnitř, takže máte přehled o tom, kolik make-upu uvnitř ještě zbývá.

 Já jsem s Healthy Mix make-upem od Bourjois nadmíru spokojená a určitě si koupím další balení. Make-up je k dostání v několika odstínech, takže si vyberou jak bledulky tak snědší typy. Obsah balení je 30 ml a jeho cena je 237 Kč, koupíte jej v e-shopu Parfums.cz.


Znáte tento rozjasňující make-up od Bourjois?
 

3 komentáře:

  1. Bourjois majú skvelé make-upy, aj ja mám práve jeden od nich doma :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Nad týmto makeupom už dlho rozmýšľam, no momentálne je Maybelline Fit Me mojím veľkým obľúbencom. Asi aj preto, že ako jeden z mála je úplne zhodný s mojou farbou pleti.

    OdpovědětVymazat