pondělí 8. srpna 2016

Oblíbená kosmetika: Červenec

Jak se tak dívám, tak v poslední době se do mých oblíbených produktů více vkrádají ty z dekorativní kosmetiky. Snažím se více tyto produkty testovat a občas se dostat ze svých zajetých kolejí a s líčením experimentovat. Ale věřte, že i přesto mě pořád více baví pečující kosmetika a v této sféře se cítím jako ryba ve vodě. Ono přece jen je pro mě důležitější mít čistou a hydratovanou pokožku než make-up podle posledních trendů a pod ním nezdravou, špatně ošetřenou pokožku. Aspoň pro mě je čistá a zdravá pleť základem pěkného make-upu.



E Style metalické oční stíny Metallic Chic
Když se objevily na trhu, tak jsem neváhala ani minutu a hned si jich pořídila několik. Momentálně nejvíce používám tento v odstínu 03 Pirouette, který pěkně rozjasní pohled a když se mi v horku příliš nechce piplat s líčením očí, tak jím jen přejedu oční víčko a jdu. Stíny mi s bází na očích vydrží bez poškození celý den, neslévají se do vrásek. Tento stín bych si klidně uměla představit i místo rozjasňovače. Určitě na stíny očekávejte recenzi na blogu.

Bourjois Radiance Reveal korektor
Pořídila jsem si ho v průběhu července a hned si získal mé srdce, je báječný. Dostatečně kryje, odstín 02 Beige mi skvěle sedí, neslévá se do vrásek, má praktický aplikátor a moc pěkně voní. Za mě je to jeden z nejlepších korektorů, jaké jsem kdy měla.

Gabriella Salvete XXPress Volume Aqua Waterproof řasenka
Už jsem měla její nevoděodolnou sestřičku a moc mi vyhoval její kartáček. Tato voděodolná verze je stejně dobrá, má stejný kartáček, nedrolí se, dělá krásné řasy a je skutečně voděodolná. Nepotápěla jsem se s ní, ale mě stačí, když se mi v létě řasenka neobtiskává a neroztéká na očích.

Ziaja okurkový pleťový tonik
Je naprosto ideální do horkých letních dní, ta jeho osvěžující okurková parfemace pokožku skvěle osvěží a probudí. Tonikum je bez alkoholu, obsahuje výtažek z dužiny okurky a D-panthenol, má zklidňující účinky a neštípe v očích. Jsem s ním moc spokojená.

Ryor uvolňující mátový gel
Skvělý pomocník na léto díky jeho všestrannému využití. Dá se použít na zklidnění pokožky po spáleninách od slunce či kopřiv, na zklidnění po bodnutí hmyzem, prokrvení unavených a oteklých nohou například při dlouhém letu letadlem. Gel po nanesení na kůži nejdříve příjemně chladí a v zápětí prohřívá. Skvělá vychytávka.



A co jste si momentálně oblíbily vy? Budu se těšit na vaše tipy na vámi oblíbené produkty. Pa.

6 komentářů:

  1. Ten tonik je taky můj oblíbený, na pleti příjemný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten mätový gél som mala tiež a rovnako som si ho obľúbila, mala by som si ho zaobstarať znovu!
    Krásne leto!

    OdpovědětVymazat
  3. To tonikum od Ziaji asi budu muset vyzkoušet... díky moc, vážně "potřebuju" další produkt na wishlistu :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. O tieňoch od E-Style som počula, že sú úžasne pigmentované, musím si aj ja nejaké kúpiť. Po uhorkovom toniku sa obzerám už nejakú tú dobu, kedysi som mala jedno od Nivei, no to už tuším ani nevyrábajú. Nevedela som, že aj Ziaja jedno má. Ďakujem za tip.

    OdpovědětVymazat
  5. Ziaja okurkový pleťový tonik také nyní používám a jsem spokojena, stíny od E-style chci už dlouho vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  6. Nalakala si ma celkom na Ryor, taky zazrak by sa mi hodil :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat