středa 10. srpna 2016

Moschino I Love Love

Jsem přesvědčená, že jsem našla vůni, která je jako stvořená do letních tropických dní, vůni, která mi i během zimy bude připomínat prázdninové zážitky. Je to už druhá sezóna, co tuto vůni používám, což svědčí o tom, že mi opravdu sedí.


Moschino I Love Love je ovocná vůně, která má bláznivý hravý obal, který dává najevo, že jde o vůni mladistvou a rozpustilou. Flakónek je kombinovaný ze skla a plastu, sklo je matné a zbarvené do bledě modra. Co je super, tak že skrz flakónek jde vidět, takže víte, kolik vůně vám uvnitř ještě zbývá a vy si tak včas můžete pořídit další balení a věřte mi, že si po vyzkoušení vůně další flakónek budete chtít stoprocentně pořídít. :-) Víčko je plastové a na balení skvěle drží. Co se týče dávkování, tak vůně má klasický rozprašovač. Toaletní voda je zabalená v papírové krabičce ve stejně barevném provedení jako je samotný flakón.

Tak a teď se dostáváme k samotnému obsahu flakónu. Vůně je konkrétně toaletní vodou. Po přičichnutí k ní cítím pomeranče a citróny, které také najdete ve složení vůně. Tahle toaletní voda je vážně svěží, voní po citrusových plodech a skvěle osvěží v horkých dnech, není těžká. Tím, že je vůně svěžejší a taková mladistvá, tak bych jí spíš doporučila slečnám a mladším ženám, ale já osobně jsem přesvědčená, že jí budu používat nadále klidně i za dvacet let. :-)
Hlava: citron, grapefruit, pomeranč, červený rybíz
Srdce: cukrová třtina, konvalinka, skořice, sítina, čajová růže
Základ: pižmo, cedr, dřevité tóny


V nabídce Parfums.cz, kde výhradně parfémy kupuji, tuto svěží vůni najdete v několika velikostech balení, například 30, 50 nebo 100 ml. Já mám největší 100 ml balení a jeho cena je 821 Kč. Pokud chcete vůni nejprve před koupí velkého balení vyzkoušet, tak na e-shopu je k dostání i 1 ml odstřik této toaletky. Určitě si přečtěte i recenze zákazníků, kterých je tady více než sto a jsou velice pozitivní, což svědčí o tom, že vůně je opravdu populární a vydařená. A pokud byste chtěly vonět touto vůní od hlavy až k patě, tak v e-shopu jsou k dostání i dárkové sady, které kromě toaletní vody obsahují sprchový gel a tělové mléko ve stejné parfemaci.


Moschino I Love Love je moje srdcovka a top letní vůně. A jaká je ta vaše? Znáte tuto vůni?


5 komentářů:

  1. Ahoj, vonu poznam, ale nikdy som k nej necuchala. Mne sa na leto hrozne hodi od Elizabeth arden - green tee, je taka osviezujuca :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som ju už dávnejšie dostala ako darček. Vôňa mi moc nesadla, no maminka si ju veľmi chváli a myslím, že to je jeden z jej obľúbených parfémov.

    OdpovědětVymazat
  3. podľa toho opisu musí voňať naozaj úžasne :) ja už dlho chcem v nejakej parfumérii k nej pričuchnúť, lebo ma hrozne zaujíma, aká je v skutočnosti a či by sa mi páčila tak, ako aj ostatným.. sama totiž milujem práve tie tropické vône :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto vůni jsem si koupila již dvakrát, voní nádheně. Skvělá na léto!

    OdpovědětVymazat