pátek 5. srpna 2016

Kosmetické nákupy a novinky: Červenec

I když jsem si na začátku července říkala, že se budu tento měsíc krotit s nákupy, tak se mi to zase nepovedlo a moje kosmetická sbírka se rozrostla o spoustu novinek a to hlavně z dekorativky.



Byla jsem v Dm drogerii a když jsem tam zahlédla nový stojan s Bourjois kosmetikou, tak bylo jasné, že s prázdnou neodejdu. Péťa Lovelyhair si v poslední době vychvalovala Bourjois Radiance Reveal korektor a protože korektorů není nikdy dost, tak jsem si ho koupila. A musím s Petrou souhlasit, protože ten korektor je vážně boží. Dostatečně kryje, hydratuje a rozjasňuje pleť, neslévá se do vrásek a dělá přirozený finiš. Navíc moc pěkně ovocně voní. Já jsem si ho pořídila v odstínu 02 Beige a skvěle mi sedí. Stál mě 299 Kč, což je na korektor z drogérky celkem dost, ale jeho koupě rozhodně nelituji. Měla jsem ze slevové knížky kupón na nákup dvou Rimmel Moisture Renew rtěnek za cenu jedné a tak jsem si pořídila jednu nude v odstínu 720 Notting Hill Nude a jemně korálovou 600 Spin All Spring.



Kamarádka protřiďovala laky a protože ví, že momentálně ulítávám na tělových lacích na nehty, tak mě čtyřmi obdarovala. Konkrétně to jsou Astor Lycra Flex 980 Luxury Pink, NYC Expert Last 170 Oh Soho Sweet, Dekor Styl v odstínu F1 a Essence French Glam 03 Pink Glam. Zatím jsem ani jeden nezkoušela, ale odstíny se mi moc líbí. Na léto jsem potřebovala nějakou voděodolnou řasenku, tak jsem si rovnou pořídila dvě:-) Obě jsou od Gabriella Salvete. Infinite Waterproof mascaru jsem už měla a byla jsem s ní velmi spokojená, jednak je opravdu voděodolná a má suprovní tenký kartáček. Xpress Volume Aqua Waterproof mám poprvé, ale už jsem několikrát měla nevoděodolnou verzi a ta řasenka mi prostě sedí. 



S kamarádkou jsme po delší době zavítaly do místní zapadlé drogerie, kde mají široký sortiment Ziaja kosmetiky. Měli tam několik výhodných balíčků k výročí značky v ČR, tak jsem si udělala radost a pár věcí si koupila. Zaujaly mě sprchové gely z řady Ziaja Kids, které voní po cole a žvýkačkách. Momentálně máme ve sprše ten colový a opravdu voní přesně jako ten nápoj. 



Kozí řadu jsem už kdysi měla a vyhovovala mi a tak jsem jí z nostalgie opět koupila, byť jsem za tu dobu objevila lepší tělové mléko a krémů na ruce mám doma mega zásobu. Ale zrovna tyto produkty se u nás doma neztratí.



 Taky mě zaujaly produkty z okurkové řady, konkrétně balíček obsahující okurkové čistící pleťové mléko a okurkový tonik. Oba produkty jsem si hned zamilovala a okamžitě si našly své místo v mé koupelně, hlavně to tonikum voní jako okurková limonáda a skvěle pleť v létě osvěží.



Došel mi intimní mycí gel, tentokrát jsem si koupila Tea Tree Oil Gel pro intimní hygienu od Ryoru, který jsem už taky měla v minulosti a byla jsem s ním hodně spokojená. Promise zubní pasty jsou klasika, ty kupujeme stále dokola.



Mamka dělala čistku v kosmetice a tak mi podarovala pár kousků, které nepoužívá, mezi nimi byly řasenky od Gabriella Salvete, Miss Sporty a Dermacolu, tónovací jahodový balzám od TianDe. Velkou radost mi udělaly laky na nehty Sally Hansen ve vínovém odstínu č. 90 Brick Wall a Astor lak v tmavě fialové barvě č. 231 Majestic Lilac. Na mono stíny mě příliš neužije, raději mám paletky, ale tento perleťový stín od Gabriella Salvete je moc krásný, takže mu chci dát šanci. No a Ellie maxi odličovací tampóny jsem si pořídila při poslední návštěvě Teta drogerie. Už jsem je měla a jsou celkem fajn a navíc jich je v balení 40 kusů a stojí jen 24 Kč.



Ke konci července mi udělal radost balíček z Paříže od zastoupení značky Cellu Blue, který obsahoval masážní pomůcku proti celulitidě. Už se těším, až ji vyzkouším a vám dám pak na blogu určitě vědět, jestli funguje.



Snažím se si časopisy příliš nekupovat, ale když jsem v obchodě viděla nové číslo Cosmopolitanu s dárkem, tak jsem neodolala a navíc krém na ruce se mi doma opravdu neztratí. K časopisu jsem měla Douglas Home Spa krém na ruce ve variantě Beauty of Hawaii. Krém moc pěkně voní, není úplně mega výživný, ale teď na léto je to značka ideál, vyživí, ale přitom není mastný.



Ani Joy Beauty s dárkem mi neuniklo. K časopisu byla paletka očních stínů od Essence All about chocolates. Paletku jsem nezkoušela a asi ani nebudu, mám teď doma hodně stínů, nejspíš vám ji daruji do nějaké soutěže.


Tak to by bylo z mých červencových nákupů vše a vy mi určitě dejte v komentářích vědět, co pěkného jste si v poslední době pořídily vy. Pa a užívejte léta!

6 komentářů:

  1. Casopisy kupuji take ken kvuli darku. Po Joy mrknu, jestli jeste sezenu. Libi se mi Ziaja, hlavne ty sprchace :) Naopak Ryor byl za me priserny.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Ja tak dlho v drogérke kukám na ten nový korektor od Bourjois, no stále som sa nedokopala k tomu ho kúpiť. Mám veľa korektorov, a teda ďalší nepotrebujem, no stále mi to nedá pokoja.

    OdpovědětVymazat
  3. Fuu, jsem na vážkách. Tobě Ryor intim gel vyhovuje, Charmedce vůbec... :D asi ho zkusím, docela jsi mě nalákala :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Rimmel Moisture Renew jsou moje oblíbené rtěnky..asi jako všechny od Rimmel, protože mi příjde, že jsou fakt kvalitní a nevysušují :) Navíc ty odstíny♥

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  5. S časopisama jsi na tom jako já.Taky si je kupuju jen s dárečkem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to byly náupy! Ziaja kosmetiku mám moc ráda a většinu produktů, co jsi si pořídila mám také! Rimmel rtěnky bomba!

    OdpovědětVymazat