středa 17. června 2015

Spotřebováno: Květen

Tak a máme tady další spotřebované produkty za minulý měsíc. Minulý měsíc se mi podařilo spotřebovat rovných 10 produktů. Já vím, nic moc, ale přece se počítá každá prázdná lahvička, která uvolní místo novým produktům a o tom to je :-D



1. Yves Rocher Couleurs Nature projasňující tužka
Tento produkt byl mým miláčkem, poradil si s kruhy pod očima a zároveň pleť rozjasňoval. Klidně bych si ho pořídila znovu. Více jsem se o tomto zázraku rozepsala tady ve článku.

2. Maybelline Lash Sensational mascara
O této řasence jsem psala docela nedávno, recenze zde. Po delší době řasenka, která mi opravdu vyhovovala a to i přes to, že gumové kartáčky nemám příliš v lásce.

3. Rexona Maximum Protection
Tento krémový antiperspirant jsem používala už v minulosti, akorát jsem jej měla v jiné parfemaci. Tato vůně Confidence krásně voněla, účinky byly stejné jako u jiné varianty. Řekla bych, že produkt pomůže s regulací potu, ale co mi ovšem vadí, tak to, že mi po produktu zůstávají nevzhledné skvrny na oblečení, které bohužel nejdou vyprat. Takže chápete, že produktu nemůžu dát palec nahoru, nenechám si přece zničit svůj šatník.

4. Rexona Ultra Dry antiperspirant
Ovšem tento produkt je jiná liga a už mám x-té balení a budu kupovat i nadále. Tento byl ve vonné variantě Cotton a byla to čistá vůně, která se neprala s parfémem.

5. Balea holící gel Summer Garden
Baleácké gely na holení mám moc ráda, protože stojí pár korun, jsou husté, stačí nanést malé množství a mají příjemné parfemace. Tento gel voněl po mangu. Pokud sháníte dobrý gel na holení za cenu kolem 50 Kč, tak se určitě poohlídněte v dm drogerii. Já už mám na vaně další balení.



6. Ebelin maxi odličovací tampóny
Opět klasika, bez maxi odličovacích tampónků by to ani nešlo. Oblíbila jsem si je, tentokrát jsem vyzkoušela tyto z dmka a byly celkem fajn.

7. Linteo odličovací tampóny Camomile
Heřmánkové odličovací tampónky byly v akci za dvacku, takže jsem je chtěla vyzkoušet a nic heřmánkového jsem na nich teda nepoznala. Nijak nevoněly, jediné, čím se lišily od klasických, tak snad bylo to, že byly růžové barvy:-) Ale co se týče jemnosti a kvality tampónků, tak ok.

8. Balance Active Formula Snake Venom Face Scrub
Tak tento pleťový peeling byl fakt pecka a taky se právem umístil v mém žebříčku Kosmetika roku. Po tomto produktu se mi opravdu stýská, troufám si říct, že je to asi ten nejlepší peeling, jaký jsem kdy měla. Krásně voněl, skvěle pleť obrušoval, po aplikaci byla pleť dokonale hladká a projasněná. Chci ho znovu!

9. Elmex zubní gel s aminfluoridem
Dopotřebovala jsem taky tento zubní gel, který se používá jednou týdně jako prevence zubního kazu. Mám ho moc ráda a myslím si, že svůj účel plní, určitě si ho pořídím znova.

10. Lirene micelární voda
A na závěr tady máme mého velkého oblíbence, tuším, že je to už mé druhé vypotřebované balení a klidně si jej pořídím znova, protože tato micelárka mě nezklame. Krásně voní, poradí si s make-upem, neštípe v očích a vůbec není drahá. Podrobná recenze produktu tady.



A co Vy, kolik produktů jste za minulý měsíc dopotřebovaly?

4 komentáře:

  1. Sprchové gely od Baley mám taky moc ráda. Hlavně se mi líbí, že dělají limitky, takže si můžu téměř vždy pořídit nějakou novou vůni :)

    OdpovědětVymazat
  2. Micelárku Lirene musím taky konečně vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem to spočítala, a 17 věcí :D. To jde.
    Rexonu sprej používám úplně stejný, a Maybelline řasenku jsem zrovna včera dala mámě. Já si ji moc neoblíbila.

    OdpovědětVymazat
  4. Teď mám od Baley vanilkový gel na holení a je super :)

    OdpovědětVymazat