středa 3. června 2015

Oblíbená kosmetika: Duben

Krásný den, jsem zpět z další zahraniční cesty, která byla naprosto úžasná. Ale o tom až jindy, teď je potřeba dohnat resty a tak bez jakýchkoliv keců a zdržování jdeme na to! Dneska Vám ukážu mé oblíbence za duben (ano, jsme ve skluzu, už je červen a já Vám tady teprve ukazuji dubnové oblíbence).


The Body Shop Banana Shampoo & Conditioner
Toto combo už mám delší dobu doma a měla jsem ho v krabici s věcmi, které jsem chtěla poslat dál. Ale po tom, co jsem si na rozlučku k produktům přičichla, jsem si to zase rozmyslela. Ta vůně je božská a navíc se ve vlasech drží i po umytí. Zprvu mi produkty příliš neseděly, docela mi vlasy mastily, ale teď si spolu notují. Nic jiného na vlasy momentálně nepoužívám.

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub
Je tak jemňoučký, že bude vyhovovat i citlivkám a navíc ta vůně je naprosto úžasná, taková šťavnatá, osvěžující, povzbuzující, že mě vždy ráno ve sprše dokonale probere.

Mary Kay minerální pudrový make-up
Používám jej ve dnech, kdy se mi nechce piplat s tekutým make-upem, protože tento minerální jej dokonale nahradí a aplikace je velice snadná a nezabere Vám ani minutu. No a těch dní, kdy jsem make-up nepoužívala bylo v dubnu mnoho, a to i kvůli tomu, že jsem si stále nedokázala koupit nový make-up, který by mě uchvátil (nový make-up už je doma :-D). Pokud máte zájem se o tomto produktu dozvědět více, tak si přečtěte tuto recenzi.

Maybelline Lash Sensational mascara
Tak touto řasenkou si momentálně maluji řasy. Jak jsem s ní spokojená se dočtěte tady

Missha The Style Perfect Concealer
Tento krémový korektor používám hlavně k zakrytí kruhů pod očima, má příjemnou texturu, dobře se s ním pracuje. Mám jej v odstínu Natural Beige a odstínem mi skvěle sedí.

Avon báze pod oční stíny
Dámy, tak tento produkt mě velice překvapil a každé ráno, když si bázi na víčka nanáším, tak kroutím hlavou, jak produkt do stovky může mít takové miliónové vlastnosti. Jsem jím fakt nadšená. Kdo nevyzkouší, tak neuvěří.


A na jaké produkty nedáte v poslední době Vy dopustit?

3 komentáře:

  1. Na tuto bázi už jsem taky koukala a četla dost pozitivní ohlasy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bázi taky používám denodenně a je úžasná :-)

    OdpovědětVymazat
  3. šampon a kondicionér se chystám určitě vyzkoušet! :) The Body Shop miluju a zatím jsem jejich produkty na vlasy neprubla, jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat