pondělí 2. března 2015

Yves Rocher produkty

Krásné pondělí. Taky se u Vás dneska střídá počasí? Chvíli déšť, silný vítr, potom modrá obloha se sluníčkem... Yves Rocher patří mezi mé oblíbené kosmetické značky, proto bych Vám ráda ukázala produkty, které od této značky momentálně najdete v mé kosmetické sbírce.


Nejprve bych Vám chtěla ukázat tento rozkošný třpytivý sprchový gel s vůní ostružiny, který je z vánoční limitované edice. Naprosto božsky voní, tu vůni miluji! Balení také vypadá krásně, doslova mi zdobí koupelnu. Na blozích jsem četla, že Vás mrzí, že se třpytky nedrží na kůži, tak tady Vás zklamu, z toho mám neskutečnou radost, protože nechci vypadat jako diskokoule. Měla jsem strach, že se třpytky budou na kůži držet, takže za mě spokojenost. Jsem zvědavá, s čím příští Vánoce Yves Rocher přijde, protože letošní limitka se vážně povedla.



 Z produktů péče o tělo jsem si oblíbila tuto péči proti celulitidě z řady Minceur Intensive. Mám ho doma už dlouho, ale až teď jsem jej začala používat opravdu pravidelně a mé pokožce dělá dobře. Gel obsahuje 3 rostlinné výtažky, díky nimž bojuje s celulitidou. Zelená káva účinně bojuje proti celulitidě a proti ukládání tuků, zelený čaj redukuje tukové zásoby a pupečník asijský zpevňuje a stimuluje syntézu kolagenu v pokožce. Chvíli mi trvalo, než jsem si navykla na tu parfemaci, je hodně taková trávově-bylinková, ale teď mi už nevadí, naopak mi už i celkem voní:-) Konzistence produktu je gelová, nelepí. Zatím produkt používám asi tři týdny, takže nedokážu příliš říct, jestli má pozitivní vliv na celulitudu, ale pokožka je po jeho použití jemnější.



 Z vlasové péče už několik let miluju malinový ocet pro lesklé vlasy. Ten, kdo tento produkt vymyslel je génius! Po jeho použití jsou vlasy nejen lesklejší, ale i voní po malinách. Správně by se ocet měl použít před posledním opláchnutím vlasů, ale já jej na vlasy aplikuji bez opláchnutí, aby vůně malin byla intenzivnější. K tomuto produktu se vždy ráda vracím. Na blogu již byla uveřejněna recenze, můžete si ji přečíst zde.





S dekorativními produkty Yves Rocher mám čerstvou zkušenost, vždy jsem u nich pokukávala jen po pečujích produktech. Tuto paletu očních stínů Coulers Nature jsem dostala v rámci spolupráce. Byla mi zaslána varianta Vert radieux, která obsahuje převážně zelené odstíny. Škoda, že mi byla zaslána náhodně vybraná paletka, protože kdybych dostala na výběr, tak bych si vybrala paletku s hnědými odstíny a byla bych určitě nadšená. Tak mohu jen pochválit luxusní vzhled paletky, protože zelené stíny absolutně nepoužívám a nikdy nebudu. Takže chápete, že se mi je ani nechce hodnotit. No, ale zpátky k vizuální stránce produktu, tady dávám jedničku, zlatá barva dodává paletě na luxusní dojmu, obsahuje praktické velké zrcátko a dva oboustranné houbičkové aplikátory. Musím říct, že ani ty nejsou k zahození, jsou z kvalitnějšího materiálu, než tyto aplikátory bývají, takže jsou i k použití. Stíny obsahují rýžový výtažek, díky kterému jsou odstíny jasnější a třpytivější. V prodeji je 6 barevných kombinací.





A na závěr můj miláček posledních měsíců a to projasňující tužka, která si poradí s kruhy pod očima a projasní pleť. Mám ji v odstínu 02 Beige. Baví mě její dávkování, kdy tužkou otočím a produkt se dostane do štětečku, pomocí kterého jej potom nanesete na požadované místo. Díky otočnému dávkování tak můžete korigovat množství produktu. Obsahuje perleť s růžovým voskem, extrakt z rakytníku řešetlákového, vodu z damašské růže a šípkový olej. Za 219 Kč si opravdu kupuje produkt, který se vyrovná high endovým značkám.

Znáte některý z produktů nebo máte od Yves Rocher nějaký oblíbený, který bych určitě měla vyzkoušet?

11 komentářů:

  1. Za mě rozhodně už milionkrát opěvovaný expresní odličovač s chrpou :-)) A pak mám ráda jejich sprchové gely - mandlový, kokosový a pomerančový. Na projasňující pero se kouknu, za chvíli mi dojde...díky za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličovač s chrpou jsem už taky měla a je vážně skvělý.

      Vymazat
  2. Ze zmíněných výrobků jsem neměla myslím nic, ale jinak mám YR taky docela ráda. Pravidelně si kupuju jejich odličovač očí. Mám ráda ale i jejich rtěnky a řasenky. Ta paletka, kterou máš je hezká, ale jak říkáš, taky bych více využila s hnědými odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten ocot som mala aj ja a je super !! :)

    SSLEEK

    OdpovědětVymazat
  4. Ten rozjasňovač sa veľmi podobá slávnemu Yves Saint Laurent, ktorý som mala raz možnosť skúsiť a bol jedinečný.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký článek, mě je Yves Rocher jako značka taky moc sympatická. Měla jsem od nich sprcháče a mycí gel na obličej a byla jsem spokojená. O tom malinovém octu jsem několikrát četla chválu na různých blozích, tak bych ho ráda taky konečně vyzkoušela :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ten ocet vypadá dost zajímavě, trochu lesku by mým vlasům určitě prospělo :)

    OdpovědětVymazat
  7. dvojfázový odličovač s chrpou a sprcháče, hlavně grepový :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo, ten ocet vypadá vážně zajímavě, musím se po něm někdy podívat, jinak od Yves Rocher miluju všechno obzvlášť s vůní malin :)

    OdpovědětVymazat
  9. Musím se přiznat, ale od této značky nemám vůbec nic. :( Ale ten třpytivý gel vypadá úžasně. :)

    OdpovědětVymazat