pátek 13. března 2015

SwissoLogical Whitening Serum

Krásný pátek, krásky! Taky je u Vás tak škaredě, že máte pocit, že se vrátila zima? Kde je to jaro, sakra? No, nic, nebudeme se tady rozčilovat nad situací za okny a raději přejděme k dnešnímu tématu článku. :-) Dneska bych Vám ráda ukázala jeden zázračný produkt.


Tím zázrakem je SwissoLogical bělící sérum. Nejprve bych se ale chtěla vyjádřit k samotné značce, protože většina lidí k ní má předsudky jen z toho důvodu, že tato značka patří do skupiny Zepter. No, a co? Moji rodiče mají doma Zepter hrnce už asi patnáct let a pořád vypadají jako nové, perfektně se v nich vaří.... Pokud někdo nemá osobní zkušenosti s danou značkou, tak ji hned nemusí odsuzovat. S kosmetickou řadou SwissoLogical už mám zkušenosti, v minulosti jsem měla z tého řady pleťové mléko a tonikum a byla jsem spokojená, recenzi si můžete přečíst zde. Takže když přišla nabídka, zda bych chtěla vyzkoušet nějaký z produktů SwissoLogical, ani minutu jsem neváhala.

Přiznám se, že jsem se nedokázala rozhodnout, který produkt si vyberu, protože mě jich lákalo hned několik, například úžasný oční krém, který jsem už měla v několika vzorkových baleních a je vážně božský. Ale nakonec padla volba na bělící sérum. Už více jak rok neberu hormonální antikoncepci (Naštěstí, že jsem na to nepřišla dříve a zbytečně si huntovala zdraví. Mimochodem, uvítaly by jste na toto téma článek?) a moje tělo se po vysazení zbláznilo a začaly se mi dělat velké, bolavé boláky na tvářích, kde se mi normálně pupínky nikdy netvořily. Po nich zůstávaly nevzhledné červené flíčky, které ne a ne zmizet. Tak jsem se rozhodla na ně vyzkoušet toto bělící sérum.


Produkt je určen k redukci tmavých skvrn způsobených stárnutím pokožky nebo poškozením slunečními paprsky. Ani na jeden typ těchto skvrn netrpím, i přesto jsem se rozhodla toto sérum na skvrnky po akné vyzkoušet, protože jsem byla už bezradná. Jediné, co mi na ně zabíralo bylo sluníčko, takže v zimě jsem byla nahraná. A jak sérum obstálo? Na jedničku, se skvrnkami si poradí, jsou bledší, některé dokonce už zmizely. Sérum používám už čtyři měsíce, každé ráno před nanesením denního krému, někdy jej používám samotné pod make-up. A po čtyřech měsících používání mi v tubičce stále zůstává třetina produktu, stačí jej nanést opravdu málo. Dávkování je praktické, zmáčknutím balení se dostane pumpičkou ven množství právě dostačující na nanesení přípravku na celý obličej.


Sérum má vodovější konzistenci, jde dobře rozetřít, s make-upem nežmolkuje, na pleti nelepí. Má typickou parfemaci pro tuto značku, tím, že jsem už vyzkoušela několik produktů, tak vím, že voní podobně, ne-li stejně jako jiné produkty SwissoLogical.

 
 Bělící sérum je hypoalergenní, bez parabenů, má SPF 15. Sérum má 15 ml a jeho cena je 1 016 Kč.


Znáte SwissoLogical? A co pomáhá Vám na skvrnky po akné?

4 komentáře:

  1. Mě by zajímal článek o antikoncepci :)

    SwissoLogical jsem zkoušela taky ve vzorcích, všechno zanechalo příjemné dojmy, ale tak nějak bez wow efektu. Asi nejvíce mi vadí způsob distribuce, i když Zepter mám ráda.

    Small Everyday Joys blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já naštění akné nemám ani žádné problémy s pletí. A ten článek o vysazení antikoncepce by m určitě zajímal :)

    OdpovědětVymazat
  3. Znacku neznam, ale.. Neni ze svycarska?

    OdpovědětVymazat