sobota 21. března 2015

Playboy Play It Sexy Pin Up

Opět se mi po čase dostaly do rukou další voňavé novinky od zajdy. Můžu Vám říct, že tentokrát jsem doslova nadšená, unešená, překvapená.


Obaly produktů se nesou ve stejném duchu jako předchozí řady, jsou hravé, veselé, nechybí krajka, pin up girl a legendární zajíček. A k tomu sladká růžová. Doslova se hodí  na toaletní stolek náctileté slečny. No, to už já sice nejsem, ale to nevadí, i tak si přece svůj kosmetický stolek můžu zkrášlit, ne. :-)

Nejméně mě zaujal tělový sprej a je to i tím, že nerada takovýto typ produktu používám, dávám přednost antiperspirantům bez vůně, které se potom nebijí s parfémem. Více mě teda zaujal sprchový gel, který voní stejně jako celá řada, ale navíc z něj ucítíte kokos. Sprcháč voní opravdu krásně, je radost se s ním mýt, hned mám lepší náladu a myšlenky na léto :-) No a poslední produkt mě zaujal nejvíce a hlavně mě překvapil. Nečekala jsem, že si mě vůně až tak získá, předpokládala jsem, že bude levnějším doplňkem mé voňavé sbírky, že budu vůni používat spíše příležitostně, o víkendech a na denní nošení dám přednost svým dražším kouskům. Omyl, vůni používám téměř každý den. Je to krásná, ovocně-květinová vůně, naprosto stvořená na jaro. Přijde mi taková rajcovní, ale ne vulgární, fakt se s ní cítím dobře, žensky. Za mě zatím nejlepší "playboyí" vůně. Flakonek se mi taky moc líbí, je hravý, roztomilý a oceňuji, že i když je skleněný, tak není těžký, takže se mi vůně nepronese v kabelce. Co se týče výdrže, tak neočekávejte zázrak, je to toaletní voda za přijatelnou cenu.

Hlava: růžový grapefruit, klementinka
Srdce: pivoňka, šťavnatá broskev, vonokvětka
Základ: pačuli, pralinka, vanilka
 
Produkty seženete v drogériích, toaletní vodu pořídíte za 199 Kč, sprej za 85 kč a sprchový gel stojí 79 Kč.

2 komentáře: