sobota 7. března 2015

Oblíbená kosmetika: Únor

Krásný den všem. Venku je tak krásně, že se mi ani nechce věřit, že nedávno skončil únor, spíš bych to už tipovala na duben :-) No, jen kdyby bylo tepleji. Ale když svítí sluníčko, tak mám hned lepší náladu.


Astor 24 h Perfect Stay eye shadow liner
Stíny v tužce od Astoru jsem si v poslední době hodně oblíbila a proto jsem si koupila další odstín a to 120 Chic Nude. Stíny používám ve dnech, kdy se mi nechce s make-upem očí moc piplat nebo když nestíhám. A s černou linkou vypadají taky báječně. Dají se použít i jako podkladová báze, stíny pak jsou sytější.

Saloos Celulinie tělový a masážní olej
Tak tento olej je vážně pecka! Ta vůně, áááách. Voní naprosto božsky, když se olejem večer namažu, přijdu si prostě k nakousnutí :-D Aplikuji jej na mírně vlhkou pokožku, používám jej na nohy a stehna. Zatím nedokážu říct, jestli s celulitidou zatočí, ale na internetu má celkem dobré ohlasy, tak uvidíme.

Garnier Essentials osvěžující odličovač očí
Dopotřebovala jsem svůj oblíbený Bione odličovač a než si pořídím další, tak jsem se rozhodla dopotřebovat tento načatý od Garnieru. Musím říct, že jsem s ním spokojená, dobře odličuje, dokonce si poradí i s voděodolnou řasenkou. Parfemace je jemná, nedráždí oči.

Balea gel na holení Summer Garden
Balea gely na holení jsou suprovní, nejsou drahé (cena kolem 50 Kč), jsou krásně voňavé a gelu stačí trošku a nabyde na svém objemu, takže se i celkem pomalu spotřebovává. Tento voním sladkým letním ovocem, ach, už aby bylo léto. :-)

Guy De On regenerační bahno z Mrtvého moře
Bahno už mám doma delší dobu, ale vůbec jsem jej nepoužívala. Přes zimu mě většinou trápí malé pupínky na zádech a skoro nic na ně nezabíralo. Pak jsem si vzpomněla na bahno a to na pupínky konečně zabralo. Snažím se ho jednou za týden nanést na celá záda a dekolt a relaxovat ve vaně. Dávám si jej i na obličej, pleť krásně vyčistí. Bahno obsahuje i tea tree olej, takže na pupínky paráda. Balení má 400 gr, takže mi ještě nějakou dobu vydrží, jupííí!

A co za produkty jste si za poslední dobu oblíbily Vy?

9 komentářů:

  1. Stíny v tužce od Astoru mám (v této stejné barvě) a miluju, čtu o nich dnes už podruhé a vidím, že nejsem sama :) Já je používám i na rty :D Sice trošku vysušují, ale ta barva mi vyhovuje :)

    http://my-makeupstore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, to mě ani nenapadlo vyzkoušet je na rty, ale může to vypadat dobře. Určitě vyzkouším.

      Vymazat
  2. Garnier v poslední době překvapuje. Micelárka, dvoufázový odličovač, tento, růžový tonik, všechno super.
    Small Everyday Joys blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O micelárce všichni mluví, asi ji budu muset taky vyzkoušet :-)

      Vymazat
  3. ten gel na holenie mám a nedám naň dopustiť, je super :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Na stíny od astoru mě zaujaly, osobní zkušenost s nimi nemam. Co se týče pen od baley, tak musím říct, že po minulých zkušenostech mě nelakaji. Ale to vypadalo jinak, tak třeba už jsou lepší. Zrovna mi došla moje draha pěna od Gillette, tak zkusím tuto :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem zvědavá, co budeš říkat na ten olej od Saloos po delším používání, dělám si na něj taky zálusk :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Kde seženu to bahno, prosím? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bohužel nevím, protože e-shop Guy de On skončil.

      Vymazat