čtvrtek 12. března 2015

Jeremy Scott for Adidas Originals

Krásný den, dneska bych Vám ráda představila velice originální vůni, o kterou se můžete dělit i se svým partnerem. Řeč je o unisexové vůni Jeremy Scott for Adidas Originals. O tom, že se jedná o jedinečný sběratelský kousek, vypovídá i to, že vůně bylo vyrobeno pouze 10 000 flakónů pro celý svět a v České republice je k dostání pouze několik desítek kousků! Vůně je exkluzivně k dostání pouze v parfumerii Marionnaud v OC Nový Smíchov v Praze. 


Nejprve bych se chtěla vyjádřit k balení parfému, které je opravdu promyšlené. Vůně byla zabalena v papírové krabici, která imituje krabici od bot, uvnitř je pevná vystýlka, která je vytvarovaná pro umístění flakonu. Samotný flakon je ve tvaru tenisky, která je dokonce okřídlená. Křídla představují víčko parfému. Nejsem sportovní tip, takže já osobně dávám přednost romantičtějšímu designu, ale tento flakon se k této značce prostě hodí a vyjadřuje, že se jedná o značku pro mladé a sportovně založené lidi. Musím ale uznat, že je opravdu propracovaný do detailu a vyrobený z tvrzeného skla. 


Tak a teď to nejdůležitější a to samotná vůně. Narovinu říkám, že jsem si k vůni musela najít svou cestu. Zprvu mi vůbec nevoněla a byla jsem rozhodnutá, že tím, že je unisexová, tak ji přenechám bráchovi nebo partnerovi. Několik dní jsem jen kolem ní chodila a kochala se jejím flakónem, pak jsem si řekla, že ji ještě dám šanci a budu ji nejdřív zkoušet pouze o víkendech nebo během dní, kdy jsem doma, že nemám odvahu s ní vyjít ven. Asi po týdnu zkoušení jsem si ji zamilovala a jsem ráda, že neputovala dál. Vůně se mi nejvíce líbí asi po čtvrthodině, kdy se krásně rozloží na kůži. Ucítíte z ní směs růže a bergamotu, kašmír a nóty bílého pepře a kadidla. Zprvu je vůně spíše kořeněná, pak se rozloží a je cítit po květinách. Vůně je opravdu velice originální, jedinečná, specifická. Určitě od ní nečekejte nějakou mainstreamovou vůni, je to prostě originál a to je na ní krásné. 


Občas mi ji ukradne i přítel a na něm mi možná voní ještě více, přijde mi sexy a má na mě afrodiziakální účinky :-D Určitě doporučuji vůni minimálně očichat v parfumerii. Vůně má 75 ml a její cena je 2250 Kč. 


Co na vůni říkáte, líbí se Vám?   

2 komentáře:

  1. Už som o nej veľa počula a musím uznať, že ma zaujala :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat