sobota 21. února 2015

Oblíbená kosmetika a nákupy za leden

Krásný sobotní večer, dnešní článek bude spojením dvou témat, která normálně na blogu znáte ze dvou samostatných článků, ale vzhledem k tomu, že by jednotlivé články byly příliš krátké, tak jsem je spojila do jednoho. Nejdříve se podíváme na oblíbené produkty za leden.


1. Manufaktura sprchový gel s hroznovým vínem
Dostala jsem jej od kolegyně z práce a zamilovala si ho, ostatně produkty české značky Manufaktura jsou skvělé. Sprcháč má hodně hustou konzistenci, krásně voní a má i pěkné balení, ta mašlička je roztomilá. Oceňuji i vyklápěcí víčko, nic nemusíte šroubovat.

2. Lirene micelární voda
Už jsem ji jednou měla a byla jsem s ní velice spokojená, za mě lepší než Bioderma, ta si mě teda vůbec nezískala. Pěkně voní, dobře čistí pleť, hydratuje ji. A navíc nezruinuje vaši peněženku. Podrobná recenze tady.  

3. Mexx Ice Touch
Teď mám rozdělaných několik parfémů, ale tento nyní používám nejčastěji. I díky velikosti flakonku, tím, že je vůně malá, tak se mi nepronese v kabelce. Jak toaletka voní se dočtete tady.

4. Avon zpevňovač na nehty
Tuto vychátávku jsem pořídila za necelých 30 kaček a funguje. Správně by se zpevňovačem měly nehty potírat několikrát denně tuším 7 dní v kuse. Vzhledem k tomu, že stále nosím nalakované nehty, tak to u mě není proveditelné. Ale snažím se jej používat aspoň mezi lakováním a o víkendu. Někdy jím přetřu i nalakované nehty.

5. Sally Hansen Complete Salon Manicure
Konkrétně je to odstín Shore-ly! a všichni mi jej chválí, dokonce i kolega a to bych neřekla, že si chlapi všímají až takových detailů. Lak je tělový, nehty díky němu vypadají nenápadně, ale upraveně. A stačí jen jedna vrstva, neprůsvitá, já ale dávám radši dvě:-) Co se týče výdrže, tak tento lak je držák, s top coatem mi vydrží klidně i 10 dní. 


Co se týče kosmetických nákupů, tak leden byl velice skromným měsícem a jsem za to ráda. Už nechci za kosmetiku utrácet tisíce, stejně to nestíhám všechno používat, zásoby mám i tak dost tučné. Jsou důležitější věci, které si potřebuju pořídit nebo na které si chci našetřit. 


V Rossmannu měli akci na značku Himalaya, tak jsem od nich pořídila další zubní pastu a pleťový krém. S touto značkou jsou velice spokojená. Pak tady máme dva zástupce dekorativní kosmetiky, první je lak na nehty od Essence, který byl jako dárek u časopisu Instyle a Astor oční stíny v tužce v tělovém odstínu120 Chic Nude. Stíny už mám v jiném odstínu a jsou skvělé, tak jsem si pořídila další kousek.

Tak, to by bylo pro dnešek vše:-) Mějte se.

3 komentáře:

  1. všetko vyzerá super, hlavne sa mi páčia oba laky na nechty a aj sprcháč vyzerá úžasne :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem se po té micelární vodě od Lirene dívala, ale teď si nejsem jistá, jestli někdo psal, že ho štípala v očích a špatně odličovala - odlíčí oči a neštípe? :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Ten lak od Sally Hansen má krásnou nude barvičku.
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat