pátek 2. ledna 2015

Spotřebováno: Prosinec

Ahoj, už jsme sice v roce 2015, ale já musím splnit resty z minulého roku, takže dnes si dáme spotřebované produkty za poslední měsíc roku předchozího. Za prosinec tady máme sedm vypotřebovaných produktů, takže do kasičky přihazuju 70 Kč.


1. Manufaktura krém na ruce s hroznovým olejem
Pěkně voněl, vůně byla sladší. Konzistencí byl tak akorát, ani hutný, ani příliš vodový, na nakrémování rukou během dne byl jako stvořený, ale třeba na noc si na ruce aplikuji raději hutnější a výživnější krém. Nebyl špatný, ale asi bych si ho znova nepořídila.

2. Avon body spray Strawberry&Guava
Tento produkt jsem měla doma už hroooozně dlouho a ne a ne ho dopotřebovat. Používala jsem ho hlavně v létě, kdy mi vyhovoval v parných dnech více než parfémy. Vůně byla osvěžující, příjemná, ale opět nic, co bych si pořídila znovu.

3. Macadamia Deep Repair Masque
Naprosto úžasná maska na vlasy, která mi vydržela déle jak dva roky. Je husté konzistence, takže i když mám hodně dlouhé vlasy, tak mi stačilo malé množství na aplikaci do celé délky vlasů. Vůně byla naprosto dokonalá, parfemace šla z vlasů cítit i po aplikaci. Co bylo ovšem nejlepší, tak efekt, který maska na vlasech dělala. Po jejím použití byly vlasy lesklé, hebké na dotek, vypadaly zdravě. Za mě to je poklad a koupi nového balení bych se určitě nebránila. Podrobnou recenzi si můžete přečíst zde.

4. Cien antiperspirant
Ze začátku jsem byla s produktem moc spokojená, protože má krásnou parfemaci, nedráždí pokožku, funguje a stojí pár korun. Ale po čase jsem přišla na to, že mi zničil některé košile a halenky, na kterých zůstaly stopy. Takže ne!

5. Balea sprchový gel Traum Geschöpf
Jeden z historických kousků v mých kosmetických zásobách. Když byl tento sprcháč v prodeji, tak jsem si ho naprosto zamilovala a koupila si jich několik do zásoby. Tento byl poslední, který mi zbyl. Měl krásnou broskvovou vůni, ach.

6. Nizoral šampon
K tomuto produktu netřeba komentáře, ty, které trápí lupy a suchá pokožka hlavy tento šampón z lékárny jistě znají. Suchá pokožka hlavy mě trápí v zimě a tento produkt na ni opravdu zabírá.

7. Palmer´s balzám na rty
Tak za tento balzám budu hodně dlouho plakat, protože byl fakt peckovní. Byl takový máslový a po rtech klouzal, krásně je hydratoval. Tento si chci určitě koupit znova. Je to pro mě jeden z objevů roku 2014.

6 komentářů:

  1. Kosmetiku Palmer´s mám taky moc ráda, zatím všechno, co jsem měla, mi vyhovovalo. Naopak Macadamia maska mi s vlasy absolutně nic neudělala. Mám je suché a vlnité, tak jsem si říkala, že by pro mě mohla být ideální, ale bohužel :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Manufaktura má super věci, my máme doma třeba masku na obličej a ta je vážně dobrá. Body spraye jsou fajn, ale je pravda že nic nevydrží a taky jsem ten svůj nemohla dopotřebovat! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám zkušenost s žádným z produktů, ale určitě by se mi líbilo vyzkoušet tu masku a balzám od Palmer´s :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Tú masku Macadamia by som chcela vyskúšať, minule som ju videla dokonca aj na Interbeauty tak na tej najbližšej si ju asi kúpim.

    OdpovědětVymazat
  5. Maska Macadamia je nej, kterou jsem zatím vyzkoušela. Je naprosto božská :)

    Yankee Candle a jiné vůně domova :)

    OdpovědětVymazat