pátek 3. října 2014

Spotřebováno: Září

Krásný říjen! Před nedávnem jsem začala ráno při cestě do práce vídat školáky a už mají za sebou první měsíc školy. To to letí. Dnešní spotřebováno má celkem 13 položek, což není žádná sláva, a navíc 4 z toho jsou pouze vzorečky. Vzorečků mám doma moc, i když část se mi jich již podařilo spotřebovat (více o výzvě zde), ale řekla jsem si, že je potřeba zase něco spotřebovat. Navíc vzorečky jsou fajn, když tápete, co si koupit, můžete tak vyzkoušet nespočet produktů. I když, co si budeme nalhávat, ze vzorečku většinou nepoznáte, zda Vám bude produkt naprosto sedět, spíš jde o prvotní sympatie. :-)



1. Pantene Instant Repair&Overnight Protect Spray
Sprej jsem si koupila někdy v zimě v Tescu, když tam byly výprodeje kosmetiky, kdy jsem ho pořídila za 20 Kč. Sprej je určen na okamžitou obnovu a ochranu vlasů během noci. Kdysi jsem vlasy moc neřešila, ale teď na ně patlám všemožné vymoženosti, takže každodenní staroslivost o vlasy obsahuje právě i takovéto spreje na vlasy. Tento moc pěkně voněl, ale znova si jej nepořídím, jedině, že by byl zase v nějaké akci. :-)

2. Schwarzkopf Taft Shine lak na vlasy
Už mám doma druhé balení. Tento lak na vlasy mi moc vyhovuje. Nesmrdí jako většina laků a hlavně neslepuje. Žádné extra kreakce s ním nevytvářím, spíš jej používám pouze pro ukočírování nezbedných odstávajících vlásků na hlavě. Recenzi si můžete přečíst zde.

3.Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Volume šampón
Tak tento šampón byl fakt třída, měla jsem ho moc ráda. Nebýt mega zásob, tak si ho s největší pravděpodobností půjdu koupit znova. Krásně voněl, vůně byla  z vlasů cítit i po umytí. Vlasy dělal lesklé, lehké, zdravé. Recenzi si můžete přečíst tady.

4. Schwarzkopf Perfect Mousse pěnová barva na vlasy
Nic nového, tuto barvu si kupuju stále dokola. Baví mě na ní ta konzistence, protože se jednoduše nanáší a na svou délku vlasů bych vypotřebovala tak tři balení klasické barvy. Konkrétně jsem měla odstín č. 465 Čokoládově hnědý. Součástí balení je i suprovní vlasová maska pro regeneraci po barvení.



5. Ebelin Maxi odličovací tampóny
Jé, ty byly tak heboučké, jako pohlazení. :-) Z jedné strany byly hladké, z druhé měly drsnější strukturu, která ale nijak neškrábala. Cena se pohybovala v rozmezí 20 - 30 Kč. 

6. Purex odličovací ubrousky 3in1
Ubrousky v jednom kroku odstraňují make-up, čistí a tonizují. Já jsem je používala po odlíčení k dočištění pleti. Byly příjemné, neštípaly v očích, pěkně voněly a byly z pevného materiálu.

7. Douglas odličovací ubrousky
Kdysi jsem je dostala jako dárek k nějakému nákupu v Douglas. Letos jsem je brala s sebou na dovolenou a teď jsem je dopotřebovala. Musím souhlasit s Getthelouk, že jsou fakt super. 



8. L´Oréal Revitalift Magic Blur
Po tomto krému byla pleť krásně vyhlazená a zjemněná, akorát se bojím, že by mi po čase ucpával póry.
 
9. Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cream
Tento šnečí krém byl taky fajn. Měl gelovou konzistenci a pěkně voněl.

10. Mixa Soothing Anti-redness care
Je to zklidňující krém, který má korigovat začervenání pleti. Byla to moje první zkušenost s kosmetikou Mixa. Docela se mi zamlouval, byl hutný a pleť dostatečně vyživoval. Aplikovala jsem ho na pleť na noc a ráno jsem se probouzela s dokonale hladkou pletí. Akorát si myslím, že na denní použití by mé mastnější pleti nevyhoval.

11. Bioderma Sébium Global
Krásná vůně, příjemná konzistence. Jediné, co mi vadilo, tak i po důkladném zaschnutí krému mi po nanesení make-upu na pleti žmolkoval.



12. Dermacol Aroma Ritual sprchový gel Belgická čokoláda
Nic nového pod sluncem, je to moje stálice. Tyto vyvoněné sprcháče od Dermacolu mě asi nikdy neomrzí.

13. Rexona Linen Dry antiperspirant
Opět moje stálice, už ani nepočítám, kolikáté že to mám balení. Už mi na poličce stojí další balení. :-)



A co Vy a spotřeba? Kolik jste toho za minulý měsíc na sebe vypatlaly? :-)

6 komentářů:

  1. Často čitavam na blogoch nazory, ze Bioderma kremy zmolkuju. Ja mam zmolkovaciu skusenost s tonovacim kremom z rady Sebium. Skoda, Bioderma by s tym mohla nieco urobit, lebo inak su tie kremy velmi fajn. Mozno len staci vymenit jednu ingredienciu.
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovědětVymazat
  2. Rexonu i sprcháč Dermacol používám taky a odmítám je měnit:) Dermacol sprcháče jsou to nejvoňavější, co jsem zatím v obchodě objevila :D Nejraději mám buď ten pistáciový, čokoládový nebo meloun:)

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  3. 2 vzorečky magic blur mám doma taky, ale ještě jsem je na sebe nenapatlala :). Spreje od Rexony mám ráda moc, ty si kupuju pořád
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Sprchové gély od Dermacolu mám veľmi rada. Hlavne ten kokosový. Netuším však ako sa volá :DD
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že Rexona je jeden z nejlepších deodorantů vůbec. Používám ho neustále dokola :)
    modniblog.com

    OdpovědětVymazat
  6. Rexona, dermacol.. na tom se tedy shodneme, ty vune jsou neco nadherneho ..

    OdpovědětVymazat