úterý 7. října 2014

Oblíbená kosmetika: Září

Krásné úterní ráno. Říká se, že za sezónu máte vypít tolik burčáku, kolik Vám v těle koluje krve, aby jste si dokonale pročistili organismus. Mě stačily čtyři deci a už čtvrtým dnem zažívám ten pročišťující účinek. :-D A protože jsem včera v práci doslova trpěla jako kůň, tak jsem si dneska vzala zdravotní volno a celý den hodlám proflákat. A k odpočinku a rekonvalescenci v mé režii patří také psaní článků :-)




1. Carmex balzám na rty
Účinky Carmex balzámů jsem objevila zhruba před půl rokem a od té doby mi dělají každodenní společnost. Používám je hlavně na noc, kdy jej nanesu na rty v silnější vrstvě. Tento má třešňovou příchuť.

2. Himalaya výživný krém na ruce
S výše zmíněným balzámem na rty tvoří tento krém nerozlučné combo v mé večerní péči. Jakmile ulehnu večer do postele, tak přejedu rty balzámem, nanesu krém na ruce a jdu spát. Tento krém jsem si moc oblíbila, tuším, že je to moje třetí balení. A doma jich mám ještě několik v zásobě, protože jsem na ně před prázdninami narazila v Albertu v akci za 20 Kč. Za mě je to nejlepší krém na ruce.

3. Neutrogena Visibly Clear 2-in-1
Čistící emulze a maska v jednom. Obsahuje kaolín, který pleť krásně vyčistí. Produkt mám moc ráda, protože nejen, že důkladně vyčistí pleť, ale taky je jemňoučký, nedráždivý a má jemnou parfemaci.



4. Salerm Cosmetics Salerm 21 bezoplachový kondicionér
 O tomto produktu jste mohly číst již tady v recenzi. Používá se na mokré vlasy a už se neoplachuje. Vlasy jsou po jeho použití krásně lesklé a dobře se rozčesávají. Jediné, co bych na přípravku změnila je jeho vůně, protože tato je neoriginální, voní jako levná vlasová kosmetika, prostě typická kadeřnická vůně/nevůně. :-) Mrzí mě, že se už blížím na dno balení, ale i tak jsem přesvědčená o tom, že do velkého balení nepůjdu. 

5. Nizoral šampón
S chladnějším počasím mě začala trápit sušší pokožka hlavy. Na tu dokonale zabírá Nizoral šampon a je hned po problému. 

6. Schwarzkopf Got2b Smooth&Chic Anti-frizz lotion
Uhlazující mléko používám před fénováním či žehlením vlasů, občas jej vetřu do délek po vyčesání vlasů. Mléko opravdu překrásně voní (já cítím meruňky) a vlasy uhladí bez umaštění. Fakt pecka. 



7. Lancome Teint Miracle make-up
Tento make-up jsem dostala od kamarádky, je to vzoreček, ale díky své konzistenci toto balení vydrží strašně dlouho. Konzistencí je make-up tekutý, co se týče odstínu, tak je tmavší. Já jej momentálně míchám se světlejším make-up a přidávám do něj ještě kapku korektoru.


8. Maybelline Classic Volum´ Express voděodolná řasenka
Nevím, co se to děje, ale poslední dobou se mi všechny řasenky otiskávají do nadočnicového oblouku. Nejdřív jsem si myslela, že je to řasenkou a tak jsem si pořídila jinou, ale bylo to pořád to samé. S další řasenkou totéž, takže jsem usoudila, že to řasenkami nemůže být, jedinou možností bylo pořídit si voděodolnou řasenku. A teď je vše v pohodě. Přiznám se, že dvakrát nadšená z toho, že musím používat voděodolnou řasenku nejsem, mám v sobě zažité, že voděodolná řasenka by se měla používat jen výjimečně. Takže budu ráda, pokud mi dáte do komentářů vědět, jestli se může používat voděodolná řasenka na každodenní líčení a jestli nemůže mým řasám uškodit. Jinak tato mi moc vyhovuje, má skvělý kartáček.


9. Avon Instinct Forbidden parfémovaná voda  
Člověk kolikrát žasne, jaké poklady se dají najít mezi cenově dostupnými značkami. Je to opravdu krásná květinově-ovocná vůně, která má skvělou výdrž. Teď na podzim mi přijde naprosto ideální.




Mějte se krásně!

7 komentářů:

  1. To uhlazujíí mléko miluju, je skvělý :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Tak s produkty nemám zkušenost žádnou, některé vidím poprvé :). Carmex bych taky ráda vyzkoušela
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Ja tiež nemám skúsenosť ani s jedným ale zapáčil sa mi leave in prípravok na vlasy- také niečo sa zíjde vždy :)

    Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  4. To uhlazující mléko je naprosto skvělý!! Taky mi voní po meruňkách...A to mi připomíná, že už mi došlo, takže hurá do drogerie!! :D
    A nad tim Carmexem přemýšlim už dlouho, možná už bych ho mohla zkusit, třeba na zimu bude ideální)))

    OdpovědětVymazat
  5. Carmex je také můj každodenní společník. Díky němu nemám popraskané rty. www.denikzanetym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. tiež mam pocit akoby sa mina zimu robili lupiny,, a nizoral som použivala ale ked som prestala vratili sa naspat

    OdpovědětVymazat
  7. Řasenky od Maybelline mám moc ráda, tuhle jsem teda zatím nezkoušela, ale asi ji prubnu, spíš ale klasickou nevoděodolnou verzi. Každopádně jsi mě nalákala na tu vůni od Avonu :)

    New in: September 2014

    OdpovědětVymazat