středa 1. října 2014

Mexx Ice Touch

Dlouho tady nebyla žádná recenze na parfém, tak to dnes napravíme. :-) V poslední době jsem dostatečně zásobována vůněmi v rámci spoluprací a musím uznat, že díky těmto možnostem jsem objevila opravdu krásné vůně. Rozhodně by mě nenapadlo lovit mezi dostupnějšími produkty, vždy jsem pro parfém mířila do parfumérie. Ale i v drogérii se dají sehnat voňavé skvosty. Třeba jako Mexx Ice Touch.



Už je to druhá vůně od Mexx, kterou jsem měla možnost vyzkoušet a i tato je peckovní. K recenzování jsem dostala dámskou a pánskou verzi, takže jsem do testování zapojila i přítele. Než se dostaneme k samotnému obsahu flakónků, tak určitě musím vyzdvihnout balení vůní. Naprosto ztělesňují obsah flakónu, matné skleněné lahvičky vypadají jako ledové kostky. I barevně je to dotažené k dokonalosti - bílá, odstíny modré, stříbrná, už jen pohledem Vás mrazí. :-D Celkový design na mě působí jednoduše, čistě. Vůně byly zabalené v papírových krabičkách z pevného papíru a vevnitř je ještě průhledný plastový obal, který zajistí bezpečnost skleněné lahvičky.



Mexx Ice Touch Woman
Je to květinově-ovocná vůně se svěžími prvky. Já po přičichnutí z ní cítím lesní plody a mátu. A můj nos se nemýlí. :-D Přijde mi ideální do letních parních dní a nebo na víkend, kdy s přítelem vyrážíme na hory, za sportem. Vůně má obstojnou výdrž, stačí během dne tak dvakrát obnovit.
Hlava: růžový pepř, citrusový tón, vodní akord, ostružiny
Srdce: brambořík, neroli (pomeranč. květ), koriandr, lístky máty
Základ: malina, cedrové dřevo, ambra, pižmo

Já mám konkrétně 15 ml balení, k dostání je více variant (15 ml, 30 ml a 50 ml) této toaletní vůně a také deo sprej. Doporučená maloobchodní cena za 15 ml balení je 490 Kč.




Mexx Ice Touch Man
Tato toaletní voda je svěže-dřevitá, oproti dámské verzi je na první přičichnutí kořenější, štiplavější. Je z ní cítit více dřevité tóny než ovoce, které taky obsahuje. Taky mi přijde více sportovní než dámská varianta. S výdrží je na tom tato toaletka stejně.
Hlava: grapefruit, jablko, březové lístky, mandarinka
Srdce: vodní akord, cedrové listy, jasmín
Základ: fazole Tonka, pačuli, santalové dřevo, ambra

Mexx Ice Touch Man je k dostání v 30 ml a 50 ml balení. V pánském provedení koupíte i deo sprej a vodu po holení. 30 ml toaletní vody pořídíte za 490 Kč.





Obě vůně jsou krásné a oba je rádi používáme. Za sebe mohu říct, že mi dámská verze voní více, přijde mi taková svěžejší. Určitě si tyto novinky očichejte v drogérii, třeba si je zamilujete stejně jako my a budete tak mít třeba vhodný tip na vánoční dárek (ano, Vánoce se blíží) :-)

Mějte fajn středu!

3 komentáře:

  1. super recenzia, určite sa po tejto toaletnej vode poobzerám! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Super recenze, děkuji za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten název a obal je fakt vystihuje, musím v DM očichat :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat