úterý 21. října 2014

Make-up Madame Lambre

Čaute, kočky. Dneska bych Vám ráda představila jeden skvělý make-up. Když přišla od Lambre nabídka vyzkoušet jakýkoliv produkt z jejich sortimentu, věděla jsem, že to bude právě tento make-up, protože mezi beauty blogerkami, které jej vyzkoušely, byl hodně chválený.


Než se dostanu k samotnému make-upu, tak bych jen chtěla zmínit, že to není moje první zkušenost s touto značkou. S jejich produkty jsem hodně spokojená, měla jsem od nich řasenku, která dělala neuvěřitelně krásné řasy, teď používám druhé balení zapečeného pudru, který je taky super. A co naprosto miluji, tak jsou jejich tekuté oční stíny. Větší "držáky" neznám, dají s Vámi celý den. :-)

Toť vsuvka na úvod, teď se vrátíme k recenzovanému produktu. Na stránkách je jednou označován jako tónovací krém, potom jako make-up pro suchou pleť. Ono to je vlastně jedno, hlavně, že jsem s produktem spokojená. :-)

Než se dostanu k obsahu produktu, tak musím vypíchnout naprosto skvostné balení. Make-up byl zabalený v pevné papírové krabičce, jejíž motivy mi připomínají Alfonse Muchu. Samotná lahvička je zdobená květy a logem značky. Balení make-up je z tvrdého papíru. Zprvu jsem měla strach, jestli se obal používáním neponičí, ale stále je zcela v pořádku. Make-up má praktickou pumpičku, kterou se dá korigovat množství vytlačeného make-upu.




 Make-up mám v odstínu 01 Přírodní a skvěle mi sedí. Je pravda, že v létě jsem ho používala minimálně, byl na mě příliš světlý, takže jsem ho musela smíchávat s tmavším make-upem. Ale teď mi sedí naprosto perfektně. Dělá přirozený finish, pleť vypadá jako bez použití make-upu, je sjednocená, projasněná a po hodinách se ani příliš neleskne, stačí pouze odstát mastnotu zmatňujícím papírkem. A co je na make-upu úžasné, tak je jeho vůně. Ta je taaaaak překrásná, že nemám slov pro její popsání. Snad jen, že cítím jemnou květinovou vůni. Naprostá spokojenost.



Make-up má 40 ml a na e-shopu Lambre jej pořídíte za 590 Kč.

Znáte tento make-up? Co říkáte na jeho rozkošné balení?

8 komentářů:

  1. Ma uzasne baleni, bohuzel nemam rada prirozene make-upy, takze by nebyl pro me.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Ja bych ho chtela, ale zas ta cena je dost - kdyz se nedostanu k testerum :/ Ale jejich stiny jsou super, souhlasim.

    OdpovědětVymazat
  3. To balení je nádherný, bylo by mi líto vyhodit i tu krabičku.

    OdpovědětVymazat
  4. To balení je naprosto úžasné! Mně se momentáně dost mastí T-zóna, takže tento makeup by nejspíš nebyl nic pro mě..

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Od této značky jsem sice ještě nic nezkoušela, ale ten make-up je opravdu hodně chválený, tak bych si jej ráda někdy pořídila :)

    Realash Giveaway ♥

    OdpovědětVymazat
  6. to má ten nejhezčí obal, co jsem zatím viděla :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo, snad krísnější obal jsem neviděla :3

    Moc se mi líbí tvůj blog, a tak jsem ho u sebe na blogu nominovala na liebster award tag, doufám že se zúčastníš :)
    styleandmacarons.blogspot.com

    OdpovědětVymazat