středa 8. října 2014

Kosmetické nákupy a novinky: Září

Rozhodla jsem se zařadit na blog k pravidelným měsíčním rubrikám Spotřebováno a Oblíbená kosmetika ještě jednu, a to kosmetické nákupy a novinky daného měsíce. I když na úvod říkám, že neočekávejte žádné nákupčí orgie. Kdysi jsem byla schopná utratit měsíčně za kosmetiku klidně i tři tísíce, teď se delší dobu krotím a spíše spotřebovávám nasyslené zásoby a nakupuji opravdu jen to, co dojde a co skutečně potřebuji.


Po dlouhé době jsem si koupila pár věcí z Avonu. V dané kampani byla akce na laky na nehty Nailwar pro+, kde jsem jeden pořídila tuším za 39 Kč. Vybrala jsem si malinovo-vínový v odstínu Racy a pak romanticky růžový Wandering Rose. Vínovým jsem si už dvakrát lakovala nehty a je to opravdu překrásný odstín. Avon laky jsou kvalitní, jsem spokojená.

Konečně jsem si po cca 3 letech mohla napustit vanu plnou vody. Od té doby, co bydlíme v novém, tak jsem si už asi třikrát napustila vanu a do koupele přilila koupelovou pěnu. Tato úžasně voní po melounu, je to sladká žvýkačková vůně.

A poslední věcí je duální oční péče Anew Clinical, kterou jsem toužila vyzkoušet už delší dobu, takže když byla v akci za necelou stovku, bylo jasné, že skončí v pomyslném nákupním košíku. Zatím jsem krém nezkoušela, musím dopotřebovat předchozí načatý.



Kromě toho, že jsem něco od Avonu nakoupila, tak mi v rámci dlouhodobé spolupráce s Avonem přišel další balíček s novinkami z aktuální kampaně. První novinkou je balzám s vanilkou v kelímku, který lze využít k péči o rty, kůžičku kolem nehtů či suché lokty. Musím se přiznat, že produktem zřejmě někoho podaruji, protože bytostně nesnáším balzámy, do kterých se sahá prsty. Nicméně další dvě novinky mi udělaly velkou radost. Anew Clinical Hydra Recovery Overnight Mask už mám vyzkoušenou a je skvělá. Ráno se vzbudíte doslova s "napitou" pletí. I korektorová paletka mě potěšila, protože mi zrovna dochází můj tuhý korektor.




Začátkem září jsem měla narozeniny a od kamarádek jsem dostala kosmetiku. První balíček Luxurious Spa by Janette je pro mě naprosto neznámá značka. Set vypadá moc pěkně a bude se mi hodit do koupelny. Velkou radost mi udělal druhý balíček, protože je od Manufaktury a navíc voní po víně :-) Kosmetika byla zabalená v překrásném balíčku, což holky v Manufaktuře opravdu umí. Balíček obsahoval peelingové mýdlo, balzám na rty, krém na ruce a spchový gel. Produkty obsahují vinnou révu, hroznový olej, bambucké máslo a obilné výtažky. Už se nemůžu dočkat, až produkty vyzkouším.



Už mi dochází můj oblíbený Maybelline Affinitone korektor, takže jsem si koupila další do zásoby a navíc byl zrovna v akci, takže mě vyšel asi na 75 Kč. Potom tady máme řasenku stejné značky, o které jsem psala v zářijových oblíbencích. Je to po delší době řasenka, která mi naprosto vyhovuje. Pak tady máme vzorečkové balení Yves Rocher krému na nedokonalosti pleti, který byl jako dárek u časopisu Svět ženy, který jsem koupila jenom kvůli tomu vzorečku:-) Krémík jsem už několikrát zkoušela a zatím se zdá být vyhovující.



A na závěr tady máme nákup, ze kterého mám neuvěřitelnou radost. Kosmetiku Bione jsem objevila loni v létě, kdy jsem často pracovně jezdila do Prahy a pravidelně navštěvovala drogerii PeMi, kde tuto značku prodávají. Mám od nich vyzkoušené pleťové a vlasové produkty a vše zatím bylo peckovní. Takže jsem měla velikou radost, když jsem tuto kosmetiku objevila ve zdejší drogerii Royal. Opravdu, v těchto malých drogérkách se dají najít poklady. Sortiment Bione mají celkem široký, ale protože se snažím dodržovat zákaz bezhlavého nakupování, tak jsem koupila jen to, co mi dochází. První je pleťové tonikum a přiznám se, že jsem z nabídky vybírala snad deset minut, protože v drogérii byly k dostání snad všechny pleťovky této značky. Nakonec vyhrála tato a to hlavně díky nejpěknějšímu obalu a slovu Exclusive na etiketě. Prostě jsem chtěla své pleti dopřát něco exkluzivního :-D Po prvním vyzkoušení musím říct, že je tonikum naprosto skvělé. Důkladně odstraňuje nečistoty a pleť je po použití tak jemňoučká na dotek. Jediné, co mě znepokojuje je to, že jsem si nevšimla, že obsahuje alkohol. Tak uvidíme časem. No a druhým produktem je regenerační kondicionér s keratinem. Doma mám ze stejné řady šampon a bezoplachovou péči a oba produkty jsou boží a dělají dokonalou hřívu, takže věřím, že kondicionér bude taky bezvadný.

A co pěkného jste si koupily Vy?

8 komentářů:

  1. Zaujala mě značka Bione a jsem zvědavá jak budeš spokojená s tím očním krémem od Avonu. Určitě pak dej vědět :)

    New in: September 2014

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné věci sis pořídila.. Chci tu melounovou pěnu!!! :D
    Já jsem si nepořídila nic, zatim všechno mám a hlavně za 14 dní mám narozeniny, tak až pak se rozšoupnu !!! :D

    OdpovědětVymazat
  3. K té pěně do koupele jsem čuchala a voní krásně i o těch lacích jsem přemýšlela, jestli si je objednat :). Dostala jsi pěkné kosmetické dárky, ty od Manufaktury by mi udělaly obrovskou radost :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem řasenku a byla vážně skvělá :). Jen už jsem ji v drogerii dlouho neviděla :/ Já si nedávno koupila dvě rtěnky v MAC a mám z nich hroznou radost :)!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty produkty od Manufaktury vypadají krásně, měla jsem od nich jen sůl do koupele, ale chystám se vyzkoušet i něo dalšího, tak jsem zvědavá :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné a super věci! Po té pěně jsem taky dlouho koukala. Ta Maybelline řasenka se mi moc líbí.

    http://beaufash-klarka.blogspot.com/2014/10/vanoce-2-tipy-na-darky-pro-maminky-tety.html

    OdpovědětVymazat
  7. laky na nechty z Avonu sú skutočne krásne, aj ja som s tými mojimi spokojná. :) A pena vonia perfektne!

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné věci sis pořídila, od Avonu si občas taky něco objednám a jejich výrobky mám moc ráda :) Nedávno jsem si pořídila balzám na rty a jsem s ním moc spokojená :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat