sobota 7. června 2014

Oblíbená kosmetika: Květen

Krásnou sobotu, děvčata :-) Dneska bych Vám ráda ukázala své aktuální oblíbence. S blížícím se létem začínám vyhledávat pečující produkty vonící po ovoci a taky hutný make-up jsem vyměnila za lehčí verzi, která je mimochodem v překrásném jarním balení.



1. Bourjois odličovací micelární voda
Micelárka byla jako dárek u Elle, kterou si jinak vůbec nekupuji, protože mi přijde, že v tom časopise nic není. Ale dárek mě zaujal a tak jsem si ho pro jednou koupila. A jsem ráda, micelárka je fajn, svůj účel plní, ale zase na zadek jsem si z ní nesedla.

2. Dermacol Aroma Ritual sprchový gel Rebarbora a jahody
Všichni moc dobře víte, že Aroma Ritual sprcháče jsou moje nejoblíbenější a ničím jiným se téměř nemyju:-) Chtěla jsem vyzkoušet i novinkové vůně. Tento rebarborovo-jahodový sprcháč voní jako ovocný koláč, mňam.

3. Fleur de Santé tělový krém s malinami a jogurtem
Krém voní jako malinový jogurt, jen ho sníst :-D Parfemace se drží na kůži dlouho a je opravdu krásná, voňavá. Tělový krém má lehkou konzistenci, je výborný do horkých dní, kdy nesnesu na pokožce hutné tělové krémy.



4. Bel vatové tyčinky s obsahem oleje
Tyto napuštěné vatové tyčinky jsou bezchybným pomocníkem při líčení, kdy se stane nějaká nehoda. Prostě přejedete napuštěnou tyčinkou po šmouze a ta je rázem pryč. Tyčinky používám nejčastěji na odstranění přetažených tahů řasenkou.

5. Madame Lambre tónovací krém
Na tento make-up/tónovák očekávejte recenzi. Zatím jenom prozradím, že je úúúúúžasný. Jak svým roztomilým balením, tak hlavně obsahem.

6. Saloos Bio Argan Revital regenerační obličejový olej
Nedávno jsem obdržela další zásilku s produkty k testování od Saloosu, mezi kterými byl právě i tento pleťový olej. Už jsem měla variantu s růží a levandulí, i tento arganový je pecka. Obsahuje esence levandule, růže a lemon tea tree, voní naprosto božsky.

7. MUA paletka očních stínů Heaven and Earth
Moje nejoblíbenější tekuté oční stíny od Lambre jsem vypotřebovala a nějak jsem se ještě nedostala k tomu, abych si objednala další balení a tak jsem vytáhla tuto paletku, kterou už doma mám nějakou dobu. Na Lambre tekuté oční stíny nic nemá, ale musím říct, že i tyto stíny jsou fajn. Moc se mi líbí barevná škála paletky, odstíny jsou přesně podle mého vkusu.



Tak a to bylo pro dnešek vše. Užijte si slunečný víkend, pa:-)

9 komentářů:

  1. Olej od Saloos je fakt moc fajn a ten sprchac od Dermacolu me take laka.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Bourjois micelárku mám také v záloze, ale mám takové tušení, že lepší než má oblíbená Mixa nebude :)

    OdpovědětVymazat
  3. Á, můj oblíbený malinový krém á la "perlička" z dětství. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Od Saloosu mam zatim jen odlicovaci olej ale urcite nezustanu jen u nej...a tenhle arganovy me uz nejakou dobu laka :-)
    Hnede barvy me s pribyvajicim slunickem prestavaji bavit a vytahuju spis neco barevnejsiho. A ten makeup! Uz jen kvuli tomu obalu si ho jednou poridim! :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle olej od Saloos je perfektní, je to asi moje nejmilejší verze.

    OdpovědětVymazat
  6. MUA paletky mám teď dvě nové a z jedné jsem velmi mile překvapená :) !
    Co se týče aroma rituals sprchových gelů tak je miluji, nejvíce pomeranč s čokoládou, teď zrovna používám hrozny s limetkou které nádherně letně voní a už mám doma Karibský sen :))
    S Elle souhlasím, teď jsem si ten časopis koupila jen kvůli Avéne a je to příšerný časopis, absolutně nic v něm není..

    OdpovědětVymazat
  7. Ten sprcháč bych chtěla zkusit :-) A tónovák Madame Lambre vypadá naprosto božsky!

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle olej od Saloosu mi časem začal dělat nepěknou paseku a vyrážku :-( ale pěkně voní.

    OdpovědětVymazat
  9. Tahle MUA paletka se mi moc líbí a láká mě i ten sprcháč od Dermacolu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat