sobota 5. dubna 2014

Spotřebováno: Březen

Tento měsíc se mi podařilo spotřebovat brutální množství produktů. A to díky mé březnové výzvě, která zněla "spotřebovat co nejvíce vzorečků kosmetiky". Pokud bych sečetla veškerá prázdná balení (plné produkty, cestovní balení, vzorečky...), tak se dostáváme na číslo 81! Pokud bych počítala pouze plná balení, cestovní vzorečky, tak to máme 55 kusů. Spotřeba 1ml vzorečku pro mě nemá žádnou vypovídací hodnotu, ale i jeho spotřebování potěší, že:)

Takže pokud Vás zajímá, co že se mi to podařilo spotřebovat a jaký je můj názor na jednotlivé produkty, tak si uvařte kafčo, pohodlně se usaďte a jdeme na to:-)



1. Fleur de Santé Fleurosome čistící pleťová pěna
Tento čistič jsem měla doma docela dlouho, protože jsem se snažila si ho šetřit, neboť se už neprodává:-( Byl jako dárek u loňského jarního Cosmopolitanu, takže mě vyšel na pár kaček vzhledem k jeho pořizovací ceně. Krásně pleť vyčistil a tím, že je krémový, tak ji i hydratoval, což se mi na něm moc líbilo. A taky krásně voněl. Škoda mu. Vysvětlete mi, proč vždycky to co si oblíbím, tak mi stáhnou z výroby, přijde mi to jako naschvál:) Taky se Vám to stává? O produktu si můžete přečíst například v tomto článku.

2. Clean&Clear Morning Energy povzbuzující čistící emulze
Toto je mé třetí spotřebované balení a pořád se ho nemůžu nabažit. Myslím si, že není třeba širokosáhlého popisu, jak je tento gel úžasný, pochvalné recenze na blogu mluví za vše. O gelu jste si mohly přečíst například tady nebo tady.

3. Lirene Aloe and cucumber hydratační čistící tonikum
Krásně vonící tonikum. Lirene pleťové vody mám moc ráda, všechny, které jsem zatím měla mi naprosto vyhovovaly. O toniku jste mohly číst zde.

4. Saloos květinová pleťová voda Růže
Saoos naprosto miluju, jejich produkty jsou bezvadné. Co jsem od nich měla, tak to vážně stálo za to. Vodu jsem používala po vyčistění pleti na její osvěžení. Růži v kosmetice mám moc ráda, i tento produkt příjemně voněl po růžích. Recenzi jsem psala zde, už mám doma další pleťovou vodu od Saloosu, tentokrát v jiné verzi.



5. Ebelin odličovací tampóny
Byla jsem s nimi moc spokojená, nemám jim vlastně co vytknout, ale už jsem asi objevila ty nejlepší odličovací tampónky (viz Oblíbená kosmetika: Březen).

6. Palmer´s Cocoa Butter Formula krém na ruce
Krém byl úžasný, moc jsem si produkty této značky oblíbila. Skvěle mi pomáhal v zimě, kdy jsem měla ruce sušší, dávala jsem si ho větší vrstvu na ruce na noc, někdy na ně natáhla i hydratační rukavice a ráno byly ruce jako "nové" :-D

7. Dove antiperspirant Original
Moooc krásně voněl, taková čistá krémová vůně. Dove deodoranty jsou docela dobré, ale i tak se ráda vracím k mé oblíbené Rexoně.

8. Promise zubní pasta
Tato pasta se tu objevuje celkem pravidelně, máme ji prostě s přítelem nejradši:)
 


9. Aussie Miracle Moist šampón pro suché, poškozené vlasy
Nechápu, jaktože se u mě na blogu neobjevila samotná recenze na tento šampón, protože by si ji opravdu zasloužil (stejně jako níže zmíněný kondicionér od stejné značky). Mnohé z Vás Aussie milují, jiné beauty blogerky zase říkají, že nechápou, co na něm ostatní vidí. Já patřím k táboru nadšenkyň. Mé vlasy tento šampón zbožňují. Miluji tu žvýkačkovou vůni, ve vlasech se drží i po umytí. Po použití jsou vlasy nejen voňavé, ale také lesklé, zdravé. Až se prokoušu zásobami šampónů, tak si jej určitě koupím znova.

10. Aussie 3 Minute Miracle kondicionér pro poškozené vlasy
Můj další Aussie miláček. Platí to stejné co u šamponu, navíc mě baví jeho dávkování. Určitě si ho zase koupím. 
 
11. Schwarzkopf Perfect Mousse, odstín 465 Chocolate Brown
Tato pěnová barva je nejlepší, jedno balení mi vystačí na pokrytí celé délky mých dlouhatááánských vlasů a to je super! A navíc si vlasy můžu nabarvit sama, protože to je tak jednoduché:) Tentokrát jsem si koupila jiný odstín než normálně, tento je sice o něco tmavší, ale jsem s barvou moc spokojená. U těchto pěnových barev je taky fajn to, že barva není příliš ostrá a odrosty nejsou tak razantní, vlasy získají zdravý lesk, barva nedělá takovou tu "barevnou helmu" jako u klasických krémových barev. I přiložený balzám na vlasy mám moc ráda. Je to moje stálice.



12. Dermacol vyhlazující báze pod make-up
Je to zhruba tak půl roku, co jsem do svého líčení zařadila i bázi pod make-up, předtím jsem se bez ní prostě obešla:-) Musím říct, že jsem se jí teda naučila používat až moc často:-D Tuto bázi určitě znáte, i já jsem s ní byla spokojená, ale znova si ji nekoupím, protože mě ze vzorečku docela nadchnul Perfect Blur od Garnier, takže si koupím tuto bázi.

13. Missha M Signature Real Complete BB Cream
Ze začátku jsem z něj byla velice nadšená, postupem času nadšení ale opadalo. Neříkám, že byl špatný, ale přišlo mi, že se moc lesknu, že je vhodnější pro suchou pleť. Takže jsem ho pak na nějakou dobu půjčila mamči, která s ním byla moc spokojená. Missha M Perfect Cover BB Cream mi přijde lepší a až ho dopotřebuju, tak budu uvažovat o opětovné koupi, což se o tomto Signature Real bíbíčku nedá říct. Recenzi si přečtete zde.

14. Max Factor Xperience Weightless Foundation
Tak toto je jiná, tento make-up je úžasný, seděl mi ve všech směrech. Perfektní odstín, příjemná konzistence, na pleti držel, nezalézal do pórů a vrásek. Asi si ho pořídím znova. Už jste o něm mohly číst v letošních únorových oblíbencích.

15. S-he Stylezone Concealer
Hodně stará věcička, ještě když se s-he prodávalo ve starých obalech. Koupila jsem ho za pár kaček, když se kdysi právě měnily obaly této značky. Doma mi ležel, nepoužívala jsem ho, na scénu se dostal až ke konci loňského roku. Měla jsem ho celkem ráda, hlavně ten aplikátor mě bavil. 
16. Lambre tekuté oční stíny
Za mě to jsou ty nejlepší oční stíny na světě, už mám doma načaté třetí balení těchto v odstínu Zlatý med a ještě jsem jim nedávno přikoupila brášku v podobě odstínu Černý diamant. Na některých blozích jsem četla, že tyto stíny jsou k ničemu, já mám na ně opačný názor. Přesně tak, jak se ráno nalíčím, tak oči vypadají i večer, stíny drží jako přibité! A jsou krásné, hodně žen i mužů mi chválí líčení očí. Už je nedám z ruky:) Stíny se objevily mezi těmi nej produkty za rok 2013, článek tady.

17. Astor StimuLash Volume řasenka
Ani nevíte, jak jsem ráda, že jsem ji už vypotřebovala. Většinou nemám s řasenkami problém, ale tato mi nějak nesedla, přitom měla klasický štětinkový kartáček a ne žádnou umělou hrůzu. No nevím, prostě nám osud nepřál.
 


18. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion
Výborný produkt. Nanáší se pod denní/noční krém a perfektně hydratuje, pokožka je potom taková heboučká na dotek. Skvěle mi seděl, určitě si jej někdy zase pořídím, ale teď musím spotřebovat všechny ty načaté krémy, co mám doma:-) Toto malé balení bylo součástí Clinique 3-step Skincare System

19.+20. Clean&Clear Shine Control denní krém
Vzorečky jsem dostala od známé a dopadlo to tak, jak jsem přesně předpokládala. C&C produkty mi prostě nesedí, jedinou výjimkou je výše zmíněná Morning Energy povzbuzující čistící emulze. Krémy smrděly jako nějaký mycí prostředek na nádobí, hrůza.
 
21. Dr. Belter Intensa krém na krk a dekolt
Tento krémík byl fajn, ale z tak malého balení těžko usuzovat, jestli vyhlazuje a vypíná pokožku.

22. Dr. Hauschka růžový pleťový krém
Byl trošku mastnější, takže pro mě spíš jen do chladnějšího počasí, ale krásně voněl po růžích.

23. Missha Time Revolution Extreme Soft Toner
Měl krásnou svěží parfemaci, ale z tak malého vzorku těžko posuzovat účinek. Navíc to balení je opravdu nešťastné, je strašně tvrdé, takže se z něj nedá nic vymáčknout.

24. Missha Marine Stem Cell Active Toner
Tak tento vzoreček byl opravdu katastrofální, toner byl gelovitý, takže nešel vůbec z obalu vydolovat. Hrůza.

25. Payot Repairing nourishing cream
Musím uznat, že tento krémík mě i z tak malého vzorečku učaroval. Snažila jsem si ho co nejvíce šetřit, protože si s mojí pletí skvěle rozuměl. Příjemná parfemace, hutnější konzistence, po použití jsem měla pleť jako miminko.

26.+27. Avéne Hydrance Optimale
Tento krém mám již po několikáté v tomto malém vzorečku, nosila jsem je v kabelce pro případ nouze. Jednu dobu jsem dokonce i uvažovala nad koupí plného balení, protože mi vážně vyhovuje.

28. SwissoLogical Eye cream
Tento oční krém byl v dubnovém Greatboxu, moc mi vyhovoval, jednatelka společnosti mi pak při osobním setkání dala další vzorečky, za což jí jsem moc vděčná. Vím, budu se opět opakovat, ale moc pěkně voní:-D

29. Korres Wild Rose exfoliant
Vzoreček peelingu jsem dostala k nákupu od moc milé paní prodavačky, která mi mimo jiné přibalila k nákupu i další vzorečky. Exfoliant je velice příjemný, voní po růžích stejně jako ostatní produkty z této řady. Kdybych doma neměla zásobu peelingu, tak si nejspíš koupím plné balení. Doma mám ještě jeden vzoreček, který si budu šetřit:)

30. Bioderma Sensibio H20
Proslulá micelárka mě teda ničím nezaujala. Vadí mi ta její parfemace-neparfemace. Doma mám i plné balení, které spotřebuju, ale určitě si ho znova nekoupím, znám lepší micelárky.

31. Lancome Tonique Douceur zjemňující pleťová voda
Toto tonikum bylo úúúúúžasné. Tak krásně vonělo, dobře čistilo a zvlhčovalo pokožku. I to balení se mi moc líbilo.

32. Lancome Galatéis Douceur zjemňující fluid na čištění pleti
Rovněž jsem s ním byla moc spokojená, až je mi líto, že jsem ho spotřebovala. Nějak jsem v poslední době přišla na chuť čistícím pleťovým mlékům.

33. Rival de Loop odličovač očního make-upu
Byl v pohodě, ale znova bych si ho nekoupila. Ale na cesty dobrý, trávil se mnou většinu času v zahraničí a na služebních cestách.

34. Saloos hydrofilní odličovací olej Růžové dřevo
Tak tento odličovák znám moc dobře, doma ho mám i v plném balení. Perfektně rozpouští make-up a to, že jemně voní po růžích, je příjemný bonus.

35.+36. Bioderma Sébium gel moussant
Neříkám, že nebyl dobrý, ale plné balení si určitě nebudu kupovat.

37. Lush Mask of Magnaminty
Nechápu, co všichni na té masce vidí, mě prostě vůbec nenadchla, naopak jsem z ní velice zklamaná. Špatně se mi aplikovala, ale je možné, že jsem už měla vzoreček vyschlý. Ale za mě rozhodně ne.

38. GlamGlow Youthmud exfoliační maska
To je jiná liga. Bombastická maska, která je sice docela drastická a zpočátku na pleti pálí, ale po její aplikaci je pleť neuvěřitelně vyhlazená, čistá, zářivá....prostě holywoodská:-D Nestát takové nekřesťanské peníze, tak ji už mám doma v plném balení.



39. Crest Complete zubní pasta
Crest produkty mám moc ráda, i tato pasta byla v pohodě, možná si někdy pořídím nějakou v plném balení.

40. Crest Pro-Health ústní voda
Ani tomuto produktu od Crestu nemám co vytknout. Měla příjemnou mentolovou vůni, která nebyla příliš agresivní jako je tomu zvykem u jiných ústních vod.

41.+42. Balea Young deospray Mademoiselle Chic
V létě jsem tento deosprej naprosto zbožňovala a dělal mi společníka na letní dovolené. Nechápu to, ale teď mi už absolutně smrděl a přemáhala jsem se s ním stříkat. Voněl po vanilce. Jsem ráda, že letí do koše.

43. Damana moisturizing body lotion
Doma mám ještě dvě tyto balení, nechávám si je v zásobě na cesty. Ale žádná hitparáda to není, mléko je hodně tekuté, trošku lepí na kůži, vůně není ničím výjimečná.

44. Reniu kokosové tělové máslo Vodní meloun
Bylo v listopadovém Ladyboxu v roce 2012, pěkně vonělo, ale ke koupi plného balení mě teda nepřesvědčilo.

45. Kamill ochranný krém na ruce s výtažkem heřmánku
Tento krém na ruce měla moc ráda moje babička, takže s ním mám spojená krásně vzpomínky na ni. S krémem jsem byla spokojená, pěkně voněl a dobře hydratoval.

46. Kamill krém na ruce Soft&Dry
Tento byl pravý opak. Byl moc řídký, vodový a ruce spíše ulepil než vyživil.

47. Kérastasse Elixir Ultime
Tak to je můj miláček. Díky tomuto vzorku, který byl kdysi v Elle, jsem si následně koupila plné balení. Miluji jeho vůní a miluji to, co dokáže provést se suchými a roztřepenými konečky. Pokud si chcete přečíst můj bližší názor na tohoto šikulu, tak recenzi najdete zde.

48. Biosilk Silk Therapy
Tento produkt asi není třeba více popisovat, většina beauty nadšenců s ním určitě už měla tu čest. Nemám mu v podstatě co vytknout, ale Elixir Ultime je prostě pro mě jednička.

49. Uniq One Care regenerační vlasová kúra
Opět nic, co by mě dostalo do kolen, i když z tak malého vzorku těžko posuzovat nějaké dlouhodobější výsledky.

50. Salerm Hi Repair šampón
Dostala jsem ho k testování, recenze zde. Byla jsem s ním velice spokojená, vlasy dobře umyl, nezatížil, byly takové vzdušné, rozevláté.

51. Wella Professionals SP Perfect Hold lak na vlasy
Lak byl v loňském dubnovém Senzaboxu a musím říct, že žádný lak na vlasy ve mě nezachoval tak pozitivní reakci, byl vážně skvělý. Tužil obstojně a přitom nešlo ani poznat, že jsou vlasy přelakované. Pořád mi vrtá hlavou, zda koupit plné balení.

52. Roger&Gallet sprchový gel Bois D´Orange
Byl součástí kosmetické sady, která obsahuje můj milovaný suchý olej. Sprcháč měl štiplavou kořeněnou vůni, která sice není můj šálek kávy, ale byla zajímavá. Ale do plného balení bych teda nešla, to si radši pořídím tunu sprcháčů po dvacce :-D

53.+54.+55. L´occitane krém na ruce
Proslulý krém na ruce. Jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet ho díky těmto vzorečkům. Aspoň jsem se utvrdila, že za tu cenu nestojí, že jsou lepší krémy na ruce a za pár kaček. Čímž nechci říct, že by byl špatný, to zase ne, je fajn, ale za krém na ruce se mi fakt stokoruny nechtějí dávat.



No a pak tu máme kupu "papírových" vzorečků. Tady jsem si už číslování odpustila a ani Vám nebudu popisovat každý vzoreček zvlášť, protože z 1 ml produktu fakt nic nepoznám. Takže jen zmíním to, co mě docela zaujalo. Garnier 5sec Perfect Blur si mě naprosto získal, takže plánuji nákup plného balení. Líbí se mi, jak je po jeho použití pleť vyhlazená. Docela mě i zaujal krém na ruce od Natura Siberica, měl krásnou limetkově zázvorovou vůni a byl hutnější, což já u krémů na ruce ráda. No, a pak se musím zmínit o vzorcích parfémů. Jako první tady máme Thierry Mugler Angel. V minulosti jsem měla andílka ve verzi Rose, tato klasika se mi taky moc líbila. Thierry Mugler vůně buď bezmezně milujete a nebo Vám prostě nevoní, nic mezi tím:-) Vůně jsou opravdu zajímavé a co je báječné, tak neskutečně dlouho vydrží vonět. Pak tu máme vzorek vůně Chloé Love, všichni o ni už dlouho mluví, tak jsem taky chtěla vyzkoušet, jak si bude rozumět s mojí kůží. Kolegyně z práce si hned všimla, že mám novou vůni a stále mi ji chválila, i se k ní přidali někteří klienti, takže zvažuji její nákup. A jako poslední tu máme vzoreček vůně Moschino I Love Love, což je svěží citrusovo-květinová vůně, která se bude hodit na léto. O jejím nákupu už jsem 100% rozhodnutá :-)



Uf a jsme u konce. Byla to fuška a ani nechci počítat, kolik večerů jsem u tohoto článku strávila, než jsem ho celý dopsala:-D

Přeji Vám pěkný víkend.

11 komentářů:

  1. To je věcí! Taky jsem měla Fleur de Santé Fleurosome čistící pěnu, ale já teda nebyla vůbec spokojená:/ Za to miluji od Lush Mask of Magnaminty, neříkám, že aplikace je zrovna příjemná, ale pleť mi udělá krásnou:)
    Simushka in Wonderland

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, pořádný článek! Ráda bych vyzkoušela také nějaký produkt od Aussie :)

    OdpovědětVymazat
  3. fůha toho bylo, tak jsem četla jen o produktech, nad kterými přemýšlím btw perfect mousse je u mě též stálice

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je síla, opravdu brutální. :) Já se stále nějak nemůžu dostat k cestovním balením, o vzorečkách ani nemluvim.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to si snad děláš srandu, ne? :D Jak jsi tohle dokázala, to teda opravdu nechápu! :D

    - Dove deodoranty miluju
    - Saloos vodu - Růže - mám taky, je super!
    - Jé, ten deo sprej za 13 korun bych taky vyzkoušela :D !

    OdpovědětVymazat
  6. Tak takovou spotřebu jsem v životě neviděla :-O :-D Klobouk dolů teda! :-D Já tento měsíc spotřebovala 29 kousků - také vč. malých pytlíčkových balení. Z tebou zmíněných produktů jsem měla sprej od Baley Mademoiselle chic a hrozně mi smrděl už od začátku. Nalákalo mě pěkné balení a pak jsem byla akorát zklamaná. Takovej dusivej smrad jsem doma ještě neměla :-D

    OdpovědětVymazat
  7. No při slovním spojení brutální spotřeba jsem čekala spotřebu opravdu velkou, ale totálně to předčilo má očekávání :D
    z produktů mě zaujaly tyto věci, které bych si moc ráda pořídila a to emulze Clean&Clear, deodorant Dove, barva na vlasy Schwarzkopf a make-up Max Factor :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovědětVymazat
  8. Ufff, to bylo dlouhé :-) Ale aspoň vím, že tu růžovou vodu od Saloos mám vážně zkusit. Jinak ty druhé odličovací tamponky zkusím, ale pořád mám zatím nejradši ebelin :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je tedy opravdu mega spotřebováno ;) Ze spotřebovaných produktů znám akorát Dermacol bázi (s tou jsem spokojená). Takovouhle spotřebu asi nikdy mít nebudu.

    OdpovědětVymazat
  10. Taková spotřeba:)! Se divím, že k tomu ještě dokážeš napsat recenze:).

    OdpovědětVymazat
  11. Tyhle fialový deo od Balea jsem měla hrozně ráda, přišlo mi, že jako jedný od týhle značky k něčemu jsou. Ale už minimálně půlroku jsem na ně nikde nenarazila.

    OdpovědětVymazat