neděle 20. dubna 2014

Březnová výzva: Spotřebovat co nejvíce vzorečků kosmetiky

Pozdě, ale přeci... Dnes navážeme na přechozí článek, kterým bylo březnové Spotřebováno, kde jste mohly vidět kosmetické produkty, které jsem spotřebovala. Důvodem tak velkého počtu vyprázdněných obalů byla i má březnová výzva, kdy jsem si dala za úkol spotřebovat co nejvíce vzorečků kosmetiky. Vzorečky mám ráda, přijdou mi roztomilé a vždycky, když je v nějakém časopise vzoreček, tak mám radost, že můžu vyzkoušet něco nového. Ale u té radosti to většinou zůstane, vzoreček šoupnu do krabice s tím, že ho někdy vyzkouším. A tak se mi ty vzorečky jen hromadily a jejich spotřeba byla nulová:-)


Vzhledem k tomu, že u některých se už blížila doba expirace, jiné byly načaté z poslední cesty, tak jsem se rozhodla pohnout s jejich spotřebou. Počáteční stav byl 161 ks vzorků a takto vypadala krabice před výzvou.


Za měsíc se mi podařilo spotřebovat 64 vzorečkových balení! Nejvíce vzorečků bylo z péče o pleť, i tak mi jich z této kategorie ještě nejvíce zbylo nepoužitých. I  když mi zbývá doma ještě téměř 100 vzorečků, tak mi přijde stav po výzvě slušný.


A co Vy, jak to máte se spotřebováváním vzorečků, taky je jenom schraňujete a nebo i průběžně spotřebováváte?

P.S. Na tento měsíc jsem si jako výzvu stanovila to, že budu chodit spát dříve jak před půlnocí. Jak to dopadlo, zda se mi i tuto výzvu podařilo splnit se dozvíte na konci měsíce.

12 komentářů:

  1. fiiha kde si vzala tolko vzoriek?:))

    OdpovědětVymazat
  2. Týýýjo! Já mám doma jen pár vzorečků, ale taky se na ně chystám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tomu říkám pořádná hromada :)
    já vzorečky naštěstí spotřebovávám průběžně. Schválně si je nechávám na poličce v koupelně, abych je měla na očích :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/my-fragrance-collection.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je krásna spotreba.. Ja ich len odkladám a ani neviem, kde všade ich mám - ale, motivovala si ma..:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  5. slušná práce! Taky se poslední dobou snažim spotřebovávat vzorečky, ale třeba do make-upů se mi moc nechce, mám teď dva svoje miláčky v plném balení a nechce se mi je moc nahrazovat nějakým vzorečkem :(

    OdpovědětVymazat
  6. Vzorečků vůní mam ale fakt snad tunu a ty bych spotřebovat mohla...

    OdpovědětVymazat
  7. parádní výzva.. já dělám to samé.. jen křečkuju vzorky a malé balení, protože mi přijdou roztomilé..ale pak projdou...nebo je pořád jen odsunuju dál a dáll... no asi bych se do toho měla taky pustit :) za dva dny letím na dovolenou, tak si dám za cíl jich co nejvíce vzít sebou a konečně je upotřebit

    OdpovědětVymazat
  8. Kde většinu vzorečků sháníš? Napr. Lancome a ty lepší. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vzorečky se mi díky stopce nákupu kosmetiky daří spotřebovávat. Vzorečky, které jsem nechtěla zkoušet (příliš tmavý make-up, krém pro jiný typ pleti), jsem poslala dál. Jinak se momentálně snažím spotřebovávat načaté produkty, nekupovat si další kosmetiku pokud ji nutně nepotřebuji. Při jarním úklidu jsem se zhrozila kolik toho mám a nevyhovující kosmetiku bez milosti vyhodila.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky mám vždy radost ze vzorečku z časopisu, ale jak řikáš, pak leží v krabici. Musim se v nejbližší době také na ně vrhnout, i cestovní balení chci spotřebovat.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  11. Jak tak čtu tvůj článek, tak jsem si uvědomila, že mám doma taky spoustu vzorečků, které bych měla spotřebovat. Sice si je vždycky šetřím na dovolenou, ale to jich stihnu vypotřebovat jen pár a zbytek mi tu leží. Děkuji za inspiraci, pokud ti to nebude vadit, tak si taky udělám výzvu :-) Samozřejmě s odkazem na tebe :-)
    http://loreinbeautyblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat