neděle 16. března 2014

Saloos koupelový olej Červený pomeranč

Krásné nedělní dopoledne. Dnes bych Vám ráda představila pomocníka, který mi dělá společnost každou neděli, při mém pravidelném relaxačním rituálu. Řeč je o koupelovém oleji od Saloos, který přidávám do napuštěné vany, ve které si lebedím pravidelně právě každý nedělní večer. Je to už takový můj rituál a při něm nesmí chybět tento produkt.


Já ten svůj mám ve variantě Červený pomeranč a řeknu Vám, tak vůně je boží. Díky této vůni je koupel povzbuzující, má příznivý vliv na psychiku, působí proti únavě. Přiznám se, že ta vůně si mě tak získala, že během týdne se někdy s tímto olejem i dokonce myji. Prostě jej použiju místo sprchového gelu. Kůže je pak krásně provoněná a navíc vláčná. Produkt má dávkování, které je pro Saloos produkty typické.


Složení: bio slunečnicový olej, bio sezamový olej, esenciální olej červený pomeranč, PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, lecitin, vitamíny A, E, F

Já jsem s olejem moc spokojená a určitě v budoucnu vyzkouším i jiné koupelové oleje. V nabídce je například meduňka, levandule či heřmánek.


Taky tak máte rády Saloos kosmetiku? Které produkty od nich máte oblíbené?


2 komentáře:

  1. Já Saloos přímo mlijuju! Měla jsem od nich už několik produktů, momentálně už mám jenom zbyteček bio kokosové péče s vůní Cafe Latté a pořád si ho tam šetřím, protože ta vůně je božská. :D Jinak mám taky Bio Levandulový balzám, ten je opravdu všestranný - na rty, na ruce, na lokty, výborný je na záděry, nebo malé odřeniny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos je nejlepší! Kokosový olej Cafe Latté chci taky vyzkoušet.

      Vymazat