neděle 2. března 2014

Oblíbená kosmetika: Únor

Přeji Vám pěkný den. Ani nevíte, jak jsem ráda, že už máme březen. S blížícím se jarem mám více energie, plánů a lepší náladu (i když mě ještě čeká snad ta nejhorší činnost roku a to uzavření účetnictví a podání daňovky, bléé). Teď ještě naposledy zavzpomínáme na únor, konkrétně na oblíbenou kosmetiku tohoto měsíce.



1. Rimmel lak na nehty, odstín 320 Rapid Ruby
Po dlouhé době jsem si zase začala pravidelně lakovat nehty a tento lak mě v posledních týdnech zaujal nejvíce. Dokonce jsem si ho oblíbila tak moc, že jsem si s ním dvakrát po sobě nalakovala nehty a to se u mě nestává, laky ráda střídám. Je to krásná červená s nádechem do vínova. Výdrž laku je slušná.

2. Max Factor Xperience Weightless Foundation
Miluju Max Factor a tento make-up je vážně boží. Je to takový lehký našlehaný krém, po pleti doslova klouže, pracuje se s ním jedna báseň. Odstín mi sedí dokonale. Tak jsem si jej oblíbila, že uvažuju o jeho opětovné koupi, což se mi u make-upů málokdy stává, většinou zkouším a stále hledám ten pravý, po nějaké době mi přestane sedět. Ale tento je jiný, je dokonalý:)

3. Lirene hydratační čistící tonikum
Dostala jsem ho v rámci spolupráce, recenze si můžete přečíst zde. Obsahuje výtažek z okurky a aloe vera. Jsem s ním moc spokojená, má svěží vůni, hydratuje a neštípe v očích. 

4. Moroccanoil
Zatím jsem v "testovací" fázi, takže nechci dělat unáhlené závěry, ale co můžu 100 % říct, tak olejíček krásně voní, jako vanilkové rohlíčky. Už jen pro tu vůni jsem si jej oblíbila. 



5. Palmer´s krém na ruce
Tuto značku mám moc ráda, kromě tohoto krému na ruce jsem už stihla vyzkoušet tělové máslo a balzámy na rty, vše mi moc vyhovuje. Krém je bez parfemace, je hodně hutný a výživný, nanáším jej na ruce na noc, ráno jsem zregenerované a hebké.

6. Isana body roll-on
Koupila jsem jej ve výprodeji, vyšel mě na 30 Kč. Zprvu jsem si říkala, proč jsem si tuto věc vůbec koupila, ale jakmile jsem jí začala používat, tak si mě získala. Roll-on používám na stehna, která jsou potom krásně vyhlazená, gel má mentolovou vůni a na kůži příjemně "štipká".

7. Dove Original antiperspirant
Z deodorantů/antiperspirantů u mě vedou ty "rexoňácké", ale i Dove je fajn. Tento má krásnou čistou vůni, což mám moc ráda, nepřebíjí potom parfém.



A co jste si Vy oblíbily během posledního měsíce? Přeji Vám pěkný zbytek týdne.

7 komentářů:

  1. Ten make-up se mi hodně líbí, strašně jsi mě na něj nalakala, navíc po něm pokukuju už delší dobu, tak snad budou mít můj ostín :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně super, takový našlehaný, na pleti ho ani neucítíš a přitom krásně sjednocuje.

      Vymazat
  2. Makeup Xperience od Max Factor je super, mám druhé balení a jsem s ním spokojená. Jen jsem se sekla s odstínem, a je teď na mě nějak moc růžový (přitom mi předtím seděl).

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám ten makeup od MX, druhé balení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dove deodoranty miluju. Jak ty tuhé tak i ve spreji. Jednička!
    Od Lirene jsem měla odličovač očí - zklidňující - který mi oči dráždil. Takže bych si od Lirene už nic na oči nekoupila.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  5. Je ten Makeup vhodný na suchou pleť?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám smíšenou pleť, ale troufám si říct, že bude sedět každému typu pleti.

      Vymazat