sobota 29. března 2014

Oblíbená kosmetika: Březen

Tak a už máme za sebou téměř první čtvrtletí roku 2014, letí to, co. Jako každý měsíc si dáme pravidelnou rubriku, ve které bych Vám ráda ukázala produkty, které jsem si během března oblíbila a používala je nejčastěji. Vzhledem k tomu, že jsem "dodržovala" březnovou výzvu a spotřebovávala hlavně vzorečky pečující kosmetiky, tak tentokrát tu máme více oblíbenců z dekorativní kosmetiky než obvykle.


1. L´ambre zapečený pudr, odstín Jemná růže
Kupovala jsem ho ve výprodeji v jejich e-shopu za 69 Kč. Vzhledem k tomu, že plná cena je 329 Kč, tak to byl super kup. S pudrem jsem velice spokojená, má krásný odstín, rozjasňuje, příliš nepráší a nádherně voní. Určitě musím pochválit i balení pudru, které je bytelné a má uvnitř velké zrcátko. Doma mám ještě jeden v jiném odstínu.

2. Smashbox Blushing Pink
Tato tvářenka je perfektní na jaro. Většinou míchám mezi sebou pouze ty hnědé a tělové odstíny, tvářenka má drobný shimmer, který dodá obličeji šťavnatý look. Již se objevila v lednových oblíbencích loňského roku, článek zde.

3. Maybelline Affinitone korektor, odstín 02 Natural
Došel mi korektor pod oči v peru se štětečkem, hledala jsem náhradníka. Na netu jsem četla celkem dost pochvalných recenzí na tento korektor, tak jsem ho "prubla". Odstín mi sedí skvěle, i s aplikátorem jsem spokojená. Navíc jej můžu používat nejen na zakrytí kruhů pod očima, ale i na nějaký ten pupínek.

4. Essence Love letter lak na nehty, odstín 04 Dear peach!
Krásná pastelová meruňka, jako stvořená na jaro. Na nehtech vypadá parádně, už jsem ho koupila i kolegyni z práce, které se moc líbil. Bohužel ho nemám nafocený na nehtech, ale s přibývajícím světlem plánuji zase fotit i laky na nehty v akci, takže se dočkáte po dlouhé době i těchto recenzí. Tento je z aktuální limitky, stál 50 Kč, doma mám ještě i žvýkačkově růžový.


5. Got2b smooth&chic anti-frizz lotion
Byl to dárek k Valentýnovi od českého zastoupení Schwarzkopf, za což jim moc děkuji, bylo to milé překvapení. Musím říct, že tento vlasový krém je úžasný. Krásně vlasy uhladí, přitom je nezmastí a co je báječné, tak vlasy provoní, přípravek voní po meruňkách. Naprostá spokojenost a už jej nedám z ruky.

6. Palmer´s Cocoa Butter Formula tělové mléko
Miluji ho! Spolu s Bioderma Atoderm krémem jsou to ty nejlepší tělová mazadla. Voní po kakau, perfektně hydratuje, dobře se vsakuje, pumpičkové dávkování, jedním slovem je boží. Mám jej z galaxieprani.cz.

7. Rexona Shower Clean Fresh deostick
Už jsem s touto parfemací měla Rexonu ve spreji i v kuličce, tento tuhý stick má u mě premiéru a uznávám, že je stejně dobrý jako dvě výše zmíněné varianty antiperspirantu.


8. Lancome Tonique Douceur zjemňující pleťová voda
Tak tento produkt se objeví i v březnovém Spotřebováno, je to minibalení, které bylo v Lancome dárkové sadě. Pleťová voda moc příjemně voněla, byla jsem s ní spokojená.

9. Lancome Galatéis Douceur zjemňující fluid pro čištění pleti
Rovněž již vypotřebovaný produkt a také mu nemám co vytknout, platí to stejné, co u vody.

10. Lilibe maxi odličovací tampóny
Koupila jsem je v akci, kdy 40 ks těchto tampónků vyšlo na něco málo přes 20 Kč, ale i když nejsou v akci, tak se cenově pohybujeme do 30 Kč. Jsou příjemně heboučké a oceňuji jejich velikost. Asi jsem našla ty pravé odličovací tampónky:-)


Tak to byla moje TOP desítka za březen. A co jste si Vy oblíbily za produkty?

7 komentářů:

  1. Moc se mi líbí ta tvářenka od Smashboxu :-) Určitě bych takovou využila. Bude podrobná recenze?

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. maxi odličovacie tampony nie som si istá ale už som ich asi zazrela ale nejak som sa nad nimi nezastavila skúsim sa po nich kuknuť ešte raz:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám s tím uhlazujícím mlékem celkem špatné zkušenosti po dlouhodobějším používání...zmastil mi vlasy, ale zase hezky voněl :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tvářenka Smashbox je opravdu nádherná :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/new-in-march-2014.html

    OdpovědětVymazat
  5. g2b je úžasný používám ho pravidelně asi 5 let a jsem furt stejně nadšená jak z vůně tak z účinků =)

    OdpovědětVymazat
  6. Got2b smooth&chic používám a naprosto zbožňuji tu vůni :)

    OdpovědětVymazat