sobota 22. března 2014

Bruno Banani Absolute Man

Krásný sobotní večer, opět po nějaké době tady máme recenzi v pánské režii, testování se ujal můj přítel. A co že to testoval? Novou pánskou vůni od Bruno Banani, která nese název Absolute Man.


Než se dostaneme k samotné vůni, tak se vyjádřím k balení produktu, jeho designu. Flakonek vůně je sešikmený, tak jak je zvykem u většiny vůní této značky. Přijde mi to nápadité, vtipné. Flakon je skleněný, průhledný, takže jde dovnitř dobře vidět, kolik vůně ještě zbývá. Papírový obal, ve kterém byl parfém zabalený je laděn do stejného odstínu jako je víčko vůně, takže se designově perfektně doplňují. Ta oranžová ve mě evokuje energičnost a divokost:)


Vůně je opravdu nádherná, voní nejen mě, ale i příteli, což je hlavní. A přítelova mamča mu jí chtěla dokonce ukrást, líbí se jí pánské vůně a sama se netají tím, že je i používá. Vůně je ovocně kořeněná. Je to přesně taková ta rajcovní pánská vůně, která dostává ženy do kolen. K této vůni si představím sexy mladého energického muže, který má rád sport a zábavu.
Hlava: grapefruit, mandarinka, černý pepř
Srdce: akord energetického nápoje, lístky fialek, konvalinka
Základ: fazole Tonka, jantarové dřevo, vanilka


I výdrž vůně je slušná, z přítele ji cítím po celý den, i když už není tak intenzivní. Obecně mi přijde, že pánské vůně mají určitý dozvuk po celý den a přijde mi, že u těch dámských tomu tak většinou není, že je potřeba je během dne obnovat. Přítel je z vůně nadšený a já taky, voní opravdu krásně.

Vůně je k dostání v 30 ml a 50 ml provedení, se stejnou parfemací také seženete vodu po holení a deo sprej. Produkty jsou k dostání v síti drogerií a parfumérií.


Už jste si stihly očichat tuto vůni? Myslím si, že je to skvělý dárek pro každého muže, však si ji samy očichejte a věřte, že budete chtít, aby i Váš muž voněl touto sexy vůní:-)

1 komentář:

  1. Už jsem o ní četla na jiných blozích a budu muset ji konečně jít očichat do parfumerie. Podle tvého popisu to bude přesně to pravé pro mého přítele:-)

    OdpovědětVymazat