úterý 11. února 2014

Lirene řada Hydratace a výživa

Dneska bych Vám ráda představila produkty od Lirene z řady Hydratace a výživa, která celkem obsahuje čtyři produkty, a to tři pleťové krémy, které se liší parfemací a věkovou kategorií a tonikum.


Produkty k testování jsem obdržela již před delší dobou a vzhledem k tomu, že nejsem super žena, která by pořádně dokázala otestovat tři krémy najednou, tak jsem jimi obdarovala dámskou část rodiny, ze kterých se tak staly dobrovolné testerky:-) Tonikum jsem si ponechala a testovala jej já samotná.

Hned na začátek musím opět vychválit krásně zabalený balíček, který obsahoval dáreček navíc. Děkuji:-)

Běžně se mi to nestává, ale nějak jsem zapomněla nafotit samotné produkty, jediné foto, které mám je toto výše uvedené, na kterém vidíte, jak mi přišly produkty zabalené. Nechápu, jak se mi to mohlo stát, možná to bylo způsobené tím, že jsem krémy darovala k testování. Takže omluvte nedostatek fotografií.

Lehký osvěžující hydratační krém Třešeň&Citron
Tento krém je určen pro ženy 20+ a můžete jej používat jak na den, tak přes noc. Moc krásně voněl, byla to taková svěží ovocná vůně. Obsahuje výtažek z barbadoské třešně, která má vysoký obsah vitamínu C a tak působí jako silný antioxidant a projasňuje pleť, stahuje rozšířené póry. Další účinnou složkou krému je citronová šťáva, která je rovněž bohatá na vitamín C. Díky šťávě je po dlouhodobém používání pleť krásně jemná, hladká, má sjednocený tón pleti. Krém se výborně hodí pod make-up, pleť vůbec nezatěžuje, je příjemný, má takovou lehkou gelovou texturu.

Zjemňující vyživující krém Mandlový olej
Tento krém krásně voněl a perfektně vyživoval pokožku. Krém je primárně určený pro ženy 35+. O mandlovém oleji je známo, že zjemňuje a vyhlazuje pokožku, také pomáhá s regulací vody v pokožce. Všechny tři testerky se shodly na tom, že tento krém byl nejlepší a jedna druhé ho záviděla:-) Já jsem si ho také trošku "odlila" a vzoreček mi vydržel na několik použití a musím říct, že byl vážně super. Fakt dobrý krém za pár korun.
  
Regenerační liftingový krém  Aloe&Máslo karité
Tak tento krém testerky nejméně oslovil. Ne že by byl špatný, ale jeho parfemace je příliš neoslovila, dva výše zmíněné prý voněly líbivěji:-) Regenerační liftingový krém je určen pro zralou pokožku, 40 a více let. Krém si klade za úkol hloubkovou regeneraci a hydrataci, výtváří na pleti liftingový efekt. Aloe vera má sice blahodárné účinky na pleť, ale jeho parfemace nemusí opravdu každému vonět. Máslo karité má nejen výborné hydratační účinky, ale je také přirozeným UV filtrem.

Hydratační čistící tonik 2v1 na obličej a oči Aloe&Okurka
Tonikum jsem si nechala pro sebe:-) A ještě mi ho trošku na dně zbývá:) Je bez alkoholu, takže je vhodné i pro citlivou pleť a nositelky kontaktních čoček. Jsem s ním opravdu spokojená, stejně jako s jinými toniky/vodami/micelárkami od Lirene. Jsou to fajn produkty opravdu za pár kaček, které obstojně odličují. Poradí si i s řasenkou, ale já oční make-up odličuji přímo odličovači určenými na oči, tonikum používám pouze na zbytek obličeje, k dočištění pleti. Ani to nejde popsat slovy, ale to tonikum táááák nádherně voní, naprosto úžasná čistá vůně.

zdroj: http://www.lirene.com/cz/line/52


Zkoušely jste nějaký produkt z této řady?

5 komentářů:

  1. Zkoušela jsem ten krém cherry & lemon, ale jen ze vzorečku. Takže nemůžu posoudit. Odličovač jsem měla taky - nějaký obyčejný, na voděodolné líčení a měl zklidňovat oči a spíš je jen dráždil..

    OdpovědětVymazat
  2. mandľový by som rada vyskušala kedže som už skoro dva minula inej značky:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten krém s mandľovým olejom mám aj ja a som 100% spokojná a to som si ho vybrala len tak podľa obalu a ceny :D :D :D Keďže píšeš, že tento je najlepší krém z celej rady, tak som si vybrala naozaj dobre aj naslepo :D Asi vyskúšam aj tonikum :)

    OdpovědětVymazat
  4. Od Lirene jsem ještě nic nezkoušela, ale když narazím na krém třešeň a citron, ráda zkusím :-) (Teď mám krémů stejně nad hlavu, takže jedině když na něj nááhodou natrefím :-)

    OdpovědětVymazat