pátek 25. října 2013

Oblíbená kosmetika: Září

No, slib s pravidelností psaní se mi nějak nedaří plnit, takže tady máte opožděně zářijové oblíbence. Sotva tento článek uveřejním, tak už abych začala psát o říjnové oblíbené kosmetice:-) To to letí, co. Pojďme se tedy se zpožděním podívat na oblíbené produkty za měsíc září. Má zářijová TOP 5 je celá sestavená z produktů, které jsem si během srpna a září koupila v Praze, kde jsem jezdila na školení.


1. Valea oční krém s včelí mateří kašičkou
Kupovala jsem jej v PeMi drogerii a dala jsem za něj pouhých 40 Kč! Tento oční  krém je vážně super. Krásně hydratuje oční okolí, má velice příjemnou parfemaci, dobře se roztírá a vsakuje. Opravdu nemám, co mu vytknout.

2. Lancôme Tonique Douceur
Tato pleťová voda byla součástí kosmetické sady v cestovním balení produktů, kterou jsem si kupovala hlavně kvůli pleťového krému Hydra Zen. Pleťová voda mě nejvíce zaujala svou příjemnou vůní, taky se mi líbí, že je bez alkoholu. Celou sadu čtyř produktů od Lancôme jsem rovněž koupila během svého pobytu v Praze a to v rámci Festivalu krásy, který probíhal v září v OD My, celá sada stála 490 Kč.

3. Bione Cosmetics Antakne intenzivní pleťové sérum
Vysadila jsem antikoncepci, takže teď mám pleť jako puberťák a toto sérum je mi každodenním pomocníkem. Každý večer si jím potírám jednotlivé pupínky a sérum opravdu funguje. Netvrdím, že pupínek je ráno pryč, ale je určitě menší a méně zarudlý. Super věcička, taktéž koupená v PeMi za cenu 69 Kč. A mám pocit, že mi vydrží do konce mého života a pak ji zdědí mé děti, vnuci...Stačí opravdu pidi množství, téměř neubývá:)

4. Bione Cosmetics dvoufázový oční a pleťový odličovač s kolagenem 
Nejlepší tekutý odličovač! Na to, že má v sobě olejovou složku, tak pleť nemastí tak jako jiné odličovače na olejové bázi. Cena 79 Kč, taktéž koupeno v PeMi.

5. Verona Laboratories kozí tělové mléko
Rovněž pořízeno v PeMi, ale v té, která se nachází na Palmovce. Na Olšanském náměstí jsem tuto značku kosmetiky nenašla. Koupila jsem si od nich pleťový krém, krém na ruce a toto tělové mléko, které jsem si oblíbila nejvíce a to hlavně díky jeho parfemaci. Ničím jiným se teď nemažu, ta vůně je vážně boží!!! Cena byla více jak příznivá a to 40 Kč.


Toť vše a Vy si náležitě užijte prodloužený víkend! Pa.

6 komentářů:

  1. Ten odličovat od Bione Cosmetics mám a jsem z něj nadšená! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Mám skoro (chybí mi peeling) celou řadu proti akne od Bione cosmetics a jsem taky spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. pekny članok ale nepoznam ani jeden vyrobok ten odličovač s aloe može byť fajin:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten odličovač mě hodně zaujal! Mám ráda olejové odličovače

    OdpovědětVymazat
  5. U nas PeMi tusim nemame a v drogeriach Teta som BC zatial nikdy nevidela, skoda. Tiez by som ho skusila. To telove mlieko tiez vyzera lakavo.

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek, díky za tipy. tento tip článků mám na všech blozích úplně nejradši :)

    A pokud můžu malinko otravovat, ráda bych pozvala tebe i tvé čtenářky na Giveaway o make-upy Maybelline :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/10/blobox-vyhlaseni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat