pondělí 21. října 2013

Lioele Miniature Special Set

Před nedávnem mi byla opět e-shopem bbcreamshop nabídnuta možnost otestovat některý z produktů z široké nabídky tohoto internetového obchodu. Přiznám se, že jsem vybírala hoooodně dlouho. Jednak jsem nevěděla, co chci vůbec vyzkoušet, jakou značku, a tak jsem pročítala různé recenze, co z asijské kosmetiky je to nej. Ani to nepomohlo a já se stále nedokázala rozhodnout, a tak jsem na to šla šalamounsky a vybrala set miniatur, ať otestuji co nejvíce produktů a zároveň, kdyby mi náhodou nesedly, tak ať mi není líto, že mám doma plné balení něčeho, co nevyužiji. No a výsledek je takový, že mám doma miniaturky skvělých produktů, které používám denodenně a je mi líto, že jsou pouze v pidibaleních:-D



Balení setu Lioele Miniature Special Set se mi velice líbí, je takové dívčí a roztomilé. Klidně by to mohl být pěkný vánoční dárek pro sestru či kamarádku beauty maniačku:-) V testovací sadě jsou celkem čtyři tubičky produktů od korejské kosmetiky Lioele. Konkrétně je v sadě opalovací krém s vysokým faktorem, perlová báze pod make-up a dva BB krémy. Jednotlivé tubičky mají 5 ml, takže jsou jednak super na vyzkoušení a taky na cesty, neboť Vám v kufru nezaberou téměř žádné místo. Já je s sebou nosím v kosmetické taštičce, je to pohodlnější, než celý den tahat velké balení make-upu.



Fresh Sun Screen SPF 45/PA ++
Jedná se o ochranný opalovací krém, který chrání před UVA a UVB zářením. Má SPF 45, takže se přiznám, že jej teď na podzim moc často nepoužívám, ale v létě ho s sebou určo beru na dovču, i proto, že je voděodolný. Zatím jsem jej zkoušela pouze dvakrát, na výletě na horách. Krém se dobře roztírá, pleť je po jeho použití vláčná. Obsahuje výtažek z rozmarýnu a zeleného čaje.



Blooming Shimmer Pearl Base
Tuto perlovou bázi teď používám každý den. Pleť po jejím použití vypadá svěže, ale perleť naštěští není výrazná, takže nevypadám jako disko-koule. Pokožce dodá šťavnatý a zdravý vzhled a přitom stačí pidikapička na projasnění celého obličeje. Produkt obsahuje vitamin E a aminokyseliny.



Beyond the Solution BB Cream
V růžovo-bílé čtverečkované tubičce se nachází poklad. Vážně, tento BB cream je suprovní. Zprvu jsem měla docela strach z toho odstínu, zdál se mi tmavý. Ale perfektně se přizpůsobuje tónu mé pleti. Po nanesení je pleť mírně mastná, ale během 5-10 minut se krásně vsákne, dokonce nemusím ani používat pudr. Jsem s ním vážně spokojená. I krytím mi vyhovuje, nedělá "masku", ale zároveň to není žádný slabý čajíček, tónovák. Nemám, co mu vytknout.



Water Drop BB 
Tento BB krém Vás jistě překvapí svou konzistencí. Po vytlačení z tubičky se tváří jako klasický make-up, ale jakmile jej začnete roztírat prsty, tak vytváří drobné kapičky vody, které jsou na pleti velice příjemné. Jako by jste nanášely produkt na mokrou pokožku, barva se doslova vpíjí do kůže a make-up tak dokonale drží celý den, ale pleť zároveň nezatěžuje. Jde vlastně o tónovací a hydratační krém v jednom. Taky má SPF 27. Oproti Beyond the Solution je méně krycí, přirozenější, ale jeho zvláštní konzistence mě baví.



Já jsem se sadou velice spokojená a jsem ráda za svou volbu. Sadu pořídíte za 14,65 EUR, což odpovídá cca 380 Kč. Cena se může zdát vysoká, ale věřte mi, že si kupujete kvalitu. Navíc Lioele patří mezi ty dražší, např. za velké balení BB krému klidně dáte i více jak 700 Kč. Takže si myslím, že tato sada je skvělá na vyzkoušení a utvrzení se v tom, že tato kosmetika vážně stojí za investici. Jsem ráda, že jsem vyzkoušela něco od Lioele. SKIN79 nebo Missha jsou v blogosvětě dost profláklé, ale i tato korejská kosmetika si zaslouží svou pozornost a obdiv...přísahám.

Znáte korejskou kosmetiku Lioele? A co Vy a BB krémy, pořád Vás baví nebo dáváte přednost klasickým make-upům?

3 komentáře:

  1. tá Blooming Shimmer Pearl Báza vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat
  2. vůbec tuhle značku neznám, ale set se mi moc líbí:) taky bych zněho byla nadšená:) na asijské bb creamy slyším samou chválu. Budu muset už nějaký konečně vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
  3. ten modrej jsem si ze vzorečku tak zamilovala, že jsem si musela koupit plné balení! Dnes ho mám na sobě :)

    OdpovědětVymazat