středa 30. října 2013

Das Müsli čokoládové

Krásný den Vám všem. Dlouho zde nebyl žádný článek, který by potěšil Vaše chuťové buňky. Takže dnes si dáme oddych od kosmetiky a představíme si velmi chutné müsli, na kterém si momentálně pochutnávám denodenně a vypěstovala jsem si na něj závislost:) Řeč je o echt německém müsli s čokoládovou příchutí.


Pražené a doslazované müsli mi nikdy nechutnalo, dávám přednost tomu sypanému. Čokoládové Das Müsli je pro mě jako dělané. Jde tedy o sypanou směs, která obsahuje čokoládové hoblinky, mňam:-) Momentálně je mou nejoblíbenější snídaní silné presso s miskou bílého jogurtu a tímto chutným müsli. Pokud to mé potravinové zásoby dovolí, tak ještě navrch přihodím nějaký ten kus ovoce:-) Pro mě je to ideální snídaně, která mě dokáže nastartovat, pochutnám si na ní a nejsem po ní unavená tak jako bych byla, kdybych snědla třeba rohlík se sýrem.


Teď když vidím tu fotku, tak mám zase chuť na tu dobrotu a nemůžu se dočkat dalšího rána, až budu opět snídat:-D


Kompletní složení müsli směsi je následující: celozrnné ovesné vločky, cukr, kakaová hmota, ovesná celozrnná mouka, karamelový sirup, pšeničná mouka, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, nasekaná jádra lískových oříšků, nízkotučný kakaový prášek, sušená syrovátka, kukuřičný škrob, extrakt z ječného sladu, invertní cukr, jedlá sůl, emulgátor sojový lecitin. 
Das Müsli koupíte v e-shopu zde ve dvou velikostech balení, 500 g balení za 125 Kč, 1 500 g za 250 Kč.
Ráda bych Vás také upozornila na zajímavou akci, která potěší. Pokud se vyfotíte s kamarádem a balením Das Müsli a fotku nasdílíte na FB stránce, tak Vám bude poštou zaslána fotka skutečná. A to potěší a hned udělá den veselejší:-)


Znáte Das Müsli?

9 komentářů:

  1. nepoznam tieto musli ale rada yvskušam všeliake:))

    OdpovědětVymazat
  2. Je nejlepší, jaké jsem doposud ochutnala. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Taketo musli boli kedysi navykove aj pre mna, tiez som si kupovala sypane vacsinou ovocne. Na cokoladovych su naj tie hoblinky, ktore sa krasne rozpustaju:) Poslednu dobu som si ale zvykla kupovat iba ciste ovsene, pohankove alebo ryzove vlocky a ostatok si uz pridavam podla seba zvlast.

    OdpovědětVymazat
  4. už jsem o nich slyšela, hrozně mě ale zaujala ta srdíčková miska, odkud ji prosím máš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miska je z Nanu Nana a stála tuším 60 Kč. Kupovala jsem ji někdy na jaře, ale nedávno, když jsem tam byla znovu, tak jsem jí tam ještě viděla. Snad budeš mít štěstí a ještě bude, protože miska je skvělá, člověk má hned lepší náladu, když se nají z pěkného nádobí:-)

      Vymazat
  5. máš nádhernou mističku, můžu se zeptat, odkud jí máš? děkuji ;-)
    bára.kára

    OdpovědětVymazat