neděle 1. září 2013

Tangle Teezer

Krásné prvozářijové odpoledne! Dnes bych Vám chtěla ukázat svého dalšího člena mé "tangleteezerové" rodinky:) Je to už můj třetí kartáč značky Tangle Teezer, doma už mám kompaktní verzi a Aqua Splash. Tento nový je Salon Elite.


Kartáč je vyroben z plastu, také jeho štětinky jsou plastové. Pro lepší rozčesávání vlasů jsou různě dlouhé, aby zajistili pročesání i těch nejzacuchanějších vlasů. Oproti kompaktní verzi jsou štětiny měkčí, poddajnější. Na jednu stranu je to plus, protože vlasy tak rozčešete snadněji a bez tahání, ale na druhou stranu se tak rychleji ničí a ohýbají.



Docela jsem měla strach z toho, jak se mi bude kartáč držet v ruce, protože jsem zvyklá na menší kompaktní verzi. Ano, je mohutnější, ale po nějaké době jsem si na jeho velikost zvykla a drží se mi dobře, v ruce neklouže. V podstatě jsem s ním spokojená, používám jej denodenně a kompaktní verzi teď využívám pouze na cestách, nosím jej v kabelce.



Kupovala jsem jej na Parfums.cz, kde jej pořídíte za velmi příznivou cenu 218 Kč! Navíc si můžete vybrat z mnoha odstínů a barevných kombinací. Máte TT a jste s ním spokojené?

8 komentářů:

  1. JÁ tangle Teazer mám a moc mi nevyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Docela dlouho už nad ním přemýšlím, ale nějak jsem se furt neměla k tomu abych si ho pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Celkem dlouho se divím, jak mohli tolik žen přesvědčit, aby si koupily kus plastu za 400 korun (v plné ceně). Tangle Teezer považuju za uměle vyvolanou mediální masáž, nijak mě neláká.

    OdpovědětVymazat
  4. Také mám jeden doma, ale už delší dobu, tak budu muset pořídit nový.
    Každopádně na TT nedám dopustit. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Mám doma kompakt TT s Shaun the sheep a je to fakt skvelá vec do kabelky.
    Štetinky sú chránené a naopak štetinky nedodrápu iné veci(ako sa mi stávali pred TT).

    ZAZAlovelife

    OdpovědětVymazat
  6. Mám doma velký fialový (Salon elite jako Ty) a ještě jsem si pořídila ten kompaktní s ovečkou Shaun. Jiné hřebeny už nepoužívám, není k němu co dodat, miluju ho!

    Více zde:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/02/tangle-teezer-sampon-dusy.html

    OdpovědětVymazat
  7. Je skvělý! Už ani nic jiného nepoužívám.

    OdpovědětVymazat