úterý 27. srpna 2013

Lirene Folacin

Dnes si dáme recenzi na tři produkty péče o pleť od Lirene z řady Folacin. Tím, že se jedná o produkty určené pro zralou pleť, tyto produkty testovala moje mamka, která je již používá déle jak půl roku, takže výsledky jsou hmatatelné a podložené.


Řada Folacin obsahuje denní, noční krém proti vráskám a regenerační oční krém. Než se dostaneme k samotné recenzi a bližšímu popisu jednotlivých přípravků, tak Vám musím ukázat, jak originálně zabalené mi produkty přišly. Od PR agentury zastupující Lirene kosmetiku mi pokaždé chodí krásně zabalené produkty s určitou tématikou, plus dárečky navíc, a to potěší a cením si toho.


Folacin Intense intenzivní denní krém redukující vrásky je určen pro ženy ve věku 40+. Ve složení krému se nachází 100% kyselina listová, vitamín E či bambucké máslo. Čeho si mamka na krému velice cení tak je to, že má SPF 8 a že má lehkou formuli, která se dobře roztírá a je vhodný pod make-up. Krém má svěží nenápadnou vůni. Mamka říká, že po pravidelném používání je její pleť na dotek jemnější, hladší a vyhlazenější.







Krém Lirene Advanced intenzivně regenerační noční krém proti vráskám je mamči miláčkem. Říká, že s tak hebkou a hydratovanou pletí se nikdy ráno neprobouzela, dokud nepoznala tento krém. Trápily jí suché šupinky kolem nosu a rtů, díky používání tohoto krému se jich zbavila. Krém má příjemnou krémovou vůni, voní jako dětská kosmetika nebo klasická modrá Nivea. Krém obsahuje například vitamin E a C a olej z jablečných jader, je určen pro věkovou kategorii 50+.






A na závěr tady máme regenerační oční krém z řady Folacin Active, jehož úkolem je chránit oční okolí před vznikem nových vrásek, hydratovat a odstraňovat tmavé kruhy pod očima. Aktivními látkami očního krému je opět 100% kyselina listová, vitamin A a E a extrakt z asijské trávy, kolagen...Produkt má SPF 5 a opět totožnou krémovou parfemaci. Lehce se roztírá a vsakuje během okamžiku. Mamča si cení praktického aplikátoru.







Mamčiny celkové dojmy z produktů jsou velice pozitivní. Všechny tři produkty pokožku hydratují, dobře se vsakují, mají příjemnou parfemaci. Mamka říká, že tak krásně hebkou a vyhlazenou pleť neměla ani po krémech za stovky či tisíce a nadále zůstává věrná těmto produktům. Navíc si cení toho, že obsah produktů byl doslova po okraj balení, což u mnoha produktů nebývá a čas od času se setkáváme s poloprázdnými kelímky. Říká, že za ty lidové ceny (max. do 200 Kč za produkt) jsou to hotové poklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat