čtvrtek 1. srpna 2013

Playboy sprchové gely a krémy

Díky webu kamoska.cz mám doma zásobu sprchových gelů a krémů od Playboy, tak na celý rok:-D Dostala jsem šest sprchových gelů, které teď používám, různě střídám, každý den se tak můžu umýt něčím jiným:-)

Sprchové gely se od sebe liší parfemací, ani nemůžu říct, který mi voní nejvíce, všechny mají příjemnou parfemaci. Také se mi líbí jejich vzhled, obaly jsou veselé a hravé a nesmí na nich chybět legendární zajda:-)



Play It Sexy: smyslný&pižmový
Tento fialový sprcháč voní po pižmu, jasmínovém čaji a pačuli, také z něj ucítíte vanilku. Jeho vůně je celkem silná a intenzivní, smyslná...no prostě sexy:-D Co se týče designu balení, tak plastová lahvička je průhledná, jde tedy vidět fialové zbarvení sprchového gelu, skrz něj jde vidět až na zadní stěnu balení, která je ozdobena krajkovým vzorem. Pokud bych měla hodnotit právě vzhled, tak toto balení je dle mého názoru nejpovedenější.



Play It Lovely: hedvábný&květinový
Tento krémový sprchový gel překrásně voní po růži, granátovém jablku, orchideji a santalovém dřevu. Je to povedená, taková dívčí vůně. I balení působí jemně, odstíny růžové skvěle doplňují dívčí vůni. Krémové sprcháče mám raději než ty klasické tekuté, po pokožce příjemně kloužou a nevysušují ji.
 


VIP: okouzlující&bohatý
Vůně tohoto sprcháče je opravdu okouzlující. Ve vonném koktejlu tohoto sprchového gelu naleznete nektarinky, esence z pomerančového květu, červené ovoce doplněné vůní pižma a kašmíru. Obal sprcháče je luxusní - zajíček posetý diamanty a třpytivé bublinky stoupající ze dna balení dotvářejí výjimečnost tohoto sprcháče.



Play It Pin Up: lahodný&sladký
Tento sprcháč už z mého blogu znáte, testovala jsem jej spolu s deodorantem a toaletní vůní ze stejné kolekce. Voní mi po cukrové vatě a jeho sladkost skvěle doplňuje i přeslazený, ale stylový design balení.



Play It Rock: vzrušující&šťavnatý
I tento sprcháč ve vínové barvě má delikátní vůní, a i když v něm nenajdete maliny a ostružiny, tak já je prostě cítím:-D Vonné složení sprcháče obsahuje pikantní červený pomeranč, šafrán, květy pomerančovníku, pačuli, černý eben a vůni kůže. I když design balení na mě vůbec rockově nepůsobí, tak samotná vůně sprcháče válí:-D



Play It Spicy: okouzlující&provokativní
Také tento sprcháč má krémovou konzistenci, voní po granátovém jablku, lilii tygrované, mučence, jantaru a santalovém dřevu. Vůně je mírně kořeněná, ale stále příjemná a mírně nasládlá. Vzhledově pokulhává za ostatními, nevím, ta černá mi prostě nesedí, ale chápu, že v mnoha z Vás může kombinace černé s metalickými prvky v odstínech růžové a stříbrné působit luxusně.



Sprchové gely Playboy zakoupíte v drogeriích za cenu kolem 79 Kč a nebo se stačí zúčastnit soutěže a můžete tuto kolekci sprchových gelů vyhrát.

4 komentáře:

  1. Mám Play It Lovely a Play It Sexy, ale ten ja na mě moc silný :/..

    OdpovědětVymazat
  2. spráč od Playboy jsem zatím žádný neměla, mám doma takovou zásobu, že k tomu ani nebyla příležitost:) ale obaly mají opravdu lákavé, tak si myslím, že jednou nějaký stejně vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle sprcháče (a cokoliv se zajdou) mě vůbec nelákají. Obaly a vůni jsou mi sympatický sprcháče jako je třeba Dove, Nivea atp.

    OdpovědětVymazat
  4. ještě jsem je nezkoušela, ale plánuju si je koupit :)
    http://b-delicious-b.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat