úterý 20. srpna 2013

Oblíbená kosmetika: Červenec

Kromě vypotřebovaných produktů také nesmí každý měsíc chybět článek o oblíbencích z minulého měsíce. Doufám, že mi opět odpustíte to zpoždění:) Během července jsem si oblíbila celkem pět produktů, tak se na mě pojďme podívat blíže.


1. Dermacol Aqua Beauty hydratační gel-krém
Kupovala jsem si jej někdy na jaře, když byla na e-shopu Dermacolu akce pro nově registrované zákazníky v podobě 200 Kč na první nákup. Produkt jsem začala používat až teď v létě, do tohoto horkého období je naprosto ideální. Pleť nezatěžuje, nemastí, hodí se také pod make-up. Velmi jsem si ho oblíbila a žádný jiný krém teď nepoužívám. Má velice nenápadnou krémovou parfemaci, dobře se roztírá, neleskne se po něm pleť. Navíc oceňuji pumpičkové balení.

2. Garnier Essentials osvěžující odličovač očí
V létě dávám přednost "vodovým" odličovačům před těmi dvoufázovými, mastnějšími. Tento je s výtažkem z hroznů, pěkně voní a dobře odličuje. Docela jsem si jej oblíbila a nejspíš jej budu kupovat pravidelně.

3. AveWoman Satin Brown gel na holení
Je to už asi mé třetí balení, navíc když byl v akci, tak jsem neváhala a koupila jej znova. Gel je sice vodovější než například Gillette Satin Care gely na holení, ale božsky voní po kávě. Už jsem o něm psala tady.

4. Isana odlakovač s mandlovou vůní
Mé druhé balení. Je to ten nejlepší odlakovač a nejvíce si cením na něm toho, že nesmrdí, naopak mi voní. Takže ani přítel nenadává, když si odlakovávám nehty, že zamořuji celý byt:-)

5. Dermacol Aroma Ritual sprchový gel belgická čokoláda
Po limetce a hroznovém víně jsem vyzkoušela tento s vůní čokolády a pomeranče a musím říct, že tento sprcháč bych nejraději snědla. Voní naprosto božsky a vždycky se těším, až se s ním umyji. Sprcháče z řady Aroma Ritual jsou naprosto bezkonkurenční a jejich parfemace se na pokožce zachytí na dlouhou dobu.


A jaké produkty jste si oblíbily Vy během minulého měsíce?

5 komentářů:

  1. Dermacol s čokoládou a pomerančem úplně miluju. Už si budu pořizovat třetí balení a asi ještě nekončím :)

    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Isana odlakovač používám asi už 2 roky, pro mě je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  3. na dermacol aroma ritual citam len same chvaly a rovnako aj na krem aqua beauty:)garnier odlicovac som si kupovala kedysi davno a uz si ani nespominam, ako som s nim bola spokojna, no ako som presedlala na olejove, zistila som, ze ich mam radsej, dokonca aj v lete:)
    http://lifeparade-by-bashi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. nejvíc mě láká ten sprcháč od Dermacolu... miluju čokoládu :)

    OdpovědětVymazat
  5. V létě je odličovač od Garnier Essentials to nejlepší :)...

    http://modniblog.com

    OdpovědětVymazat