sobota 8. června 2013

Oblíbená kosmetika: Květen

Krásný den všem. Právě se pohybuji někde po Praze, kde jsem odjela na prodloužený víkend z pracovních důvodů, ale také si odpočinout a načerpat novou energii (možná i něco nakoupit:-D). Protože během víkendu nebude nejspíš čas na to, abych se ozvala, tak jsem tento článek přednastavila, aby to tady nestálo. Tento typ článků je u Vás poměrně oblíbeným, tak jdeme na to.


1. Clean&Clear Morning Energy mycí gel
Tento produkt je naprostá bomba! Koupila jsem si jej někdy na přelomu února a března v Tescu, kde byl v té době v akci z původních 119 Kč slevněn na 47 Kč, takže asi chápete, že na zkoušku jsem jej prostě musela koupit. A udělala jsem dobře, protože je to taková pecka, že jsem po pár dnech jela speciálně do Tesca pouze pro tyto gely a koupila si další čtyři do zásoby. Mycí gel používám hlavně ráno, protože díky obsaženému vitamínu C a ženšenu má povzbuzující účinky, takže ráno dokonale probudí a osvěží. Gel je hodně hutný, obsahuje drobné mikrogranulky, které jemně pleť masírují. Velice si cením pumpičkového balení, které je praktické (nemám ráda upatlaná balení). I když Clean&Clear obecně nemám vůbec ráda, tak tento gel se jim naprosto povedl a až dopotřebuji své zásoby, tak klidně koupím i za plnou cenu.

2. Ziaja krém na ruce s kozím mlékem
Tento krém byl v dubnovém Senzaboxu, o kterém jsem psala tady. Docela jsem si ho oblíbila a to hlavně díky jeho překrásné parfemaci. Taky oceňuji, že krém není příliš mastný, takže ihned po nakrémování můžete normálně fungovat:)

3. Vlasový balzám Farouk Royal Treatment Pearl Complex
Další produkt z beauty boxu, tentokrát z květnového Greatboxu, recenze už byla také na blogu, zde. Momentálně je to moje číslo jedna v péči o suché konečky. Je mnohem lepší než ten klasický profláknutý Biosilk balzám. A vím, že se budu opět opakovat, ale moc pěkně voní. Parfemace je pro mě hodně důležitá, protože málo co používám, pokud je to super, ale nevoní mi to. Momentálně zastínil i můj milovaný Elixir Ultime od Kérastase.

4. Essence nude glam lak na nehty
Lak je v odstínu 08 peach&cream. Ničím jiným si teď nehty nelakuji, což je dost paradoxní, protože lak sám o sobě stojí za prd. Ale ta barva se mi tak líbí, že vždy sáhnu právě po tomto odstínu. Nehty si lakuji dvěmi až třemi vrstvami, lak poté zafixuju ještě top coatem. Se svrchním lakem mi nehty většinou vydrží bez oprýskání tak 10 dnů, některé i dva týdny, ale tento i s top coatem maximálně tak 4 dny. Lak mě vlastně pěkně štve, ale pokaždé si řeknu, že mu dám ještě šanci:-)


5. Dermacol Aroma Rituals antistresový sprchový gel
Koupila jsem ho více jak před dvěma měsíci v akci v Albertu a vyšel na 30 Kč. Konkrétně jde o sprchový gel s vůní hroznů a limetky, tato parfemace má uvolňovat nahromaděný stres po náročném dni a uklidňovat mysl. Jestli své poslání plní nedokážu posoudit, ale voní božsky. Přítel si jej taky oblíbil. I ostatní sprcháče z této řady nejsou k zahození, takže jsme nejspíš našli perfektní náhradu za náš oblíbený sprcháč Balea Traum Geschöpf (Snové stvoření), který voněl po broskvích a už se bohužel neprodává.

6. Roger&Gallet pomerančový suchý olej
Olej byl součástí taštičky s cestovními baleními produktů R&G, o kterém jsem se zmiňovala tady. Vůně je ovocně kořeněná, ale čeho si nejvíce na tomto přípravku cením je to, že olej je vážně suchý. Tělové oleje mám ráda a mám jich doma několik, ale tenhle je jediný, po kterém není pokožka vůbec mastná a přitom je hydratovaná. Olej se ani nemusí nanášet na vlhkou pokožku, může být suchá jako troud:-) Zatím si užívám tohoto minibalení, od koupě plného produktu mě odrazuje jeho poměrně vysoká cena, největší 100 ml balení totiž stojí kolem 600 Kč! No nic, zatím mám dvě tyto lahvičky a budu se jím rozmazlovat do sytosti:)

7. Rexona Maximum Protection antiperspirační krém
Další produkt ze Senzaboxu, o kterém bylo v posledních týdnech napsáno hodně. Chválu si opravdu zaslouží, protože s tímto přípravkem mi vydrží podpaží suché celý den. Prošel dokonce tím největším zátěžovým testem a to stesujícím a vysilujícím zkoušením před státnicovou komisí:-D Uspěl na jedničku s hvězdičkou, což se o mém výsledku nedá říct, ale i tak to mám v kapse a to nejdůležitější:) Takže ty z Vás, které stále váhají nad jeho koupí, doufám tento fakt pevně utvrdil k jeho nákupu. Budu trapná, protože opět musím zmínit jeho příjemnou parfemaci. Ostatně nic jiného než Rexonu proti pocení nepoužívám, mám ozkoušené jejich spreje, roll-ony a všechno funguje, voní a nebije se s vůní parfému. Jděte do něj!

 
Používáte některý z těchto produktů? Co jste si Vy oblíbily během posledních týdnů?

9 komentářů:

  1. Souhlasím s tou Rexonou, prostě funguje :) A obdivuju tě, že máš na ty Essence laky nervy. Já je nemůžu ani cítit. Než to zaschne, trvá to věčnost a druhý den se mi někde něco odloupne. Opravdu bych za to v tu chvíli vraždila :-D

    OdpovědětVymazat
  2. koukám, že si poslední dobou všichni chválí tu Rexonu, asi ji taky vyzkouším :) a lak od essence má skvělou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  3. o antistresovom sprchovom geli som ešte nepočula to ma niaky učinok? :)) ROmy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeho parfemace má uvolňovat nahromaděný stres po náročném dni a uklidňovat mysl.

      Vymazat
  4. Gel od Clean & Clear mě zaujal už u Dulce Candy, musím ho vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám chuť si dát facku za to, že jsem si chtěla tu taštičku na základě tvého článku koupit, nenapsala si to a pak samozřejmě zapomněla, co jsem to chtěla a na kterém blogu to bylo.... :-D
    Poslední dobou jsem zamilovaná do čistícího gelu NIP+FAB, je boží :-)

    OdpovědětVymazat
  6. taky jsem si nude laky od essence přímo zamilovala jsou boží,mám doma jen jeden (34 myslím) a jeho barva mi -netuším proč- hrozně připomíná cappuccino

    OdpovědětVymazat
  7. nude laky od essence jsem si taky přímo zamilovala, mám dome jen jeden (34 myslím) a jeho barva mi -netuším proč- hrozně připomíná cappuccino

    OdpovědětVymazat
  8. já mám Dermacol Aroma Rituals tělový krém, v drogérii mi ta vůně přišla skvělá, ale když se s ním namažu, je tak silný, že mám problém usnout, a tak jsem ho bohužel musela poslat do věčných lovišť, protože ta síla vůně mi byla až nepříjemná :-(
    bára.kára

    OdpovědětVymazat